Περήφανοι για την Αννα

Protagon  /  Περήφανοι για την Αννα
Θαυμασμός και συγκίνηση για το κατόρθωμα της κοπέλας από τη Δράμα που επιστρέφει με δύο μετάλλια από το Ρίο

anna2

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in Επιλογές. Bookmark the permalink.

7 Responses to Περήφανοι για την Αννα

  1. Ο/Η Ενη λέει:

    Μεταφερω ενα σχολιο μου, που μη βρισκοντας που να το αναρτησω (μολις πριν λιγα λεπτα), το εβαλα στο ποστ των «αχρηστων».
    Μολις αναρτηθηκε ειδα οτι εγινε και σχετικο ποστ, οποτε το μετεφερα.
    (μπορει βεβαια να αφαιρεθει απο το αλλο ποστ)

    » Ο/Η Ενη λέει:
    10 Αυγούστου 2016 στο 12:28
    …….κι΄ερχεται ενα κοριτσι 20 χρονων, με μια ευστοχη ματιά και χερι, και μας κανει ολους περηφανους, στους Ολυμπιακους 2016, στο Ριο.
    Χθες βραδυ παρακολουθωντας το αγωνισμα της σκοποβολης , οπου διεκδικουσαν το χρυσό μεταλλιο δυο κοριτσια μια ελληνιδα και μια γερμανιδα, πιανοντας την αναπνοή μας για το αποτελεσμα, αισθανθηκαμε οτι υπαρχουν και αλλα ιδανικά, οπως αυτα που εμπνεουν τους νεους στις επιδιωξεις τους και στις φιλοδοξιες τους. Τα οποια πραγματοποιουν με μεγαλες θυσίες και κοπους.
    Το χρυσο μεταλλιο που κερδισε η Αννα Κορακακη, χθες βραδυ, πεταξε στα σκουπίδια ολες τις αδιεξοδες πολιτικες των πολιτικων και εδειξε οτι ,ακομα και ενα εικοσαχρονο κοριτσι μπορει να κανει περηφανη μια ολοκληρη κοινωνία.
    Το αθλητικο πνευμα της ειρηνικης συμπορευσης των λαων, ισως θα επρεπε να ειναι η ….πυξιδα μας.
    Ειναι πραγματι ελπιδοφορο, οτι ολο το πνευμα αυτής της διοργανωσης των Ολυμπιακων Αγωνων στο Ριο, επικεντρωνεται στη διατηρηση της ζωης στον πλανητη.
    Να σωθει και ο πνευμονας της Γης, ο Αμαζονιος………..

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Πάνος λέει:

    Συγχαρητήρια στην Άννα – κάτι τέτοια παιδιά σε (ξανα)κάνουν αισιόδοξο, ότι δεν πάνε όλα κατά διαβόλου! Όχι τόσο για τα μετάλλια, όσο για το λόγο (τη σκέψη) της.

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    Ένα μπράβο στην Άννα! Στους φετινους Ολυμπιακούς μάλλον δεν τα έχουμε πάει και τόσο καλά, οπότε ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι αθλητές όπως η Άννα που μας κάνουν και νιώθουμε χαρά. Μπράβο και πάλι. Προσωπικά έχω την ελπίδα πως κάτι θα πετύχουν και ομάδες των κωπηλατών μας. Αύριο είναι η κρίσιμη μέρα. Θα δούμε, εύχομαι το καλύτερο.

    Πάντως, εαν κάποιος έχει κλέψει την παράσταση στους φετινούς αγώνες, είναι αυτή η μικρόσωμη μαυρούλα της ενόργανης γυμναστικής, στην ομάδα των ΗΠΑ, η Σιμόν Μπάϊλς. Μιλάμε είναι φαινόμενο, απλά φανταστική! Δεν έχω δει αθλητή ή αθλήτρια της ενόργανης που να κάνει τόσες, και τόσο ψηλές, περιστροφές στον αέρα!
    Εντάξει, όλοι στην ενόργανη κάνουν τα κόλπα τους αλλά τούτη εδω έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, τέτοια μαγικά αεροπλανικά κόλπα δεν τα έχω ξαναδεί.

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η Ενη λέει:

    ΔΠ,
    Προκειται για ενα φαινομενο, δες τι γραφεται για τις απιστευτες ικανοτητες της

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η Ενη λέει:

    Τελικά η Simone Biles κερδισε το χρυσό μεταλλιο…. ΔΠ

    Μου αρέσει!

  6. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    Εμ, με τα μαγικά αεροπλανικά κόλπα που έκανε, τι θα κέρδιζε, το ασημένιο? 🙂 Χρυσό, και πάλι χρυσό. 😀

    Παρακολούθησα χθες τους αγώνες, το κορίτσι είναι κεραυνός. Χρόνια είχε να εμφανιστεί τέτοιο φαινόμενο. Και χρόνια θα περάσουν μέχρι να ξαναεμφανιστεί.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.