Δεν φταίει μόνο η ζέστη!

Protagon  /  Ο Πολάκης απειλεί με Σοβιετία και κατάκτηση του Διαστήματος!
Με νέο μελετημένο και μονταρισμένο ποστ του στο Facebook απάντησε στον Βαγγέλη Βενιζέλο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προειδοποιώντας: «Οχι Κολομβία, ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου» – Γέλιο και κλάμα στα social media…

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in καινούργιο συκώτι. Bookmark the permalink.

13 Responses to Δεν φταίει μόνο η ζέστη!

  1. Ο/Η Elias λέει:

    Νομίζουν τα συριζόπουλα ότι αν το παίξουν τρελοί, όπως έκαναν στο στρατό για να πάρουν το Ι, θα τη γλυτώσουν τη στενή. Αυταπατούνται.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Θανασης_χανια λέει:

    Παμε συντροφε Παυλή!
    ετσι
    μην τους ακους αυτους τους κουλτουριαρηδες, τους φιλελε και τους νεοφιλελε, εγω μαζι σου ειμαι
    μιλας τη γλωσσα του απλου κοσμου, γιαυτο εχουνε λυσσαξει ολοι
    το καραβανι ομως προχωραει

    εσυ μπρε χανεσαι στο υπουργειο, θα επρεπε να ησουν, και εσυ και ο τσιπρας, κοντα στον αγωνιζομενο λαο με υψωμενη τη γροθια!

    Γιορταζουμε και τα εκατοχρονα της επαναστασης σε λιγους μηνες οποτε,
    παμε ολοι μαζι συντροφοιιιι…. 😀

    National Anthem of the Union of Soviet Socialist Republics

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Νίκος Π λέει:

    Είναι καιρός που κινούνται στα όρια του γελοίου, το να περάσουν λοιπόν κάποια στιγμή το όριο και να γίνουν γελοίοι, ήταν φυσικό και αναμενόμενο. Προφανής είναι και η ιδέα που έχει ο Πολάκης για το iq των συνομιλητών του.

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    Ένταση υπήρξε νωρίτερα στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους… νεκρούς της ΕΡΤ… 🙄
    Η Μακρή (η γνωστή) είχε πάει να αφήσει και λουλούδια στην μνήμη τους, όπως επίσης και να βγάλει ένα λόγο ενάντια στους νέους «γερμανοτσολιάδες».

    Eνταση και φαιδρότητα στην αποκάλυψη του «μνημείου των νεκρών» της ΕΡΤ

    http://www.kathimerini.gr/916710/article/epikairothta/ellada/entash-kai-faidrothta-sthn-apokalyyh-toy-mnhmeioy-twn-nekrwn-ths-ert

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    Ακροδεξιός σχεδίαζε επίθεση εναντίον του Μακρόν κατά την διάρκεια της εθνικής εορτής της Γαλλίας, στις 14 Ιουλίου. Ο ύποπτος συνελήφθη από τις Αρχές.

    Γαλλία: Επίθεση κατά του Μακρόν στην παρέλαση της Βαστίλης σχεδίαζε 23χρονος

    http://www.kathimerini.gr/916729/article/epikairothta/kosmos/gallia-epi8esh-kata-toy-makron-sthn-parelash-ths-vastilhs-sxediaze-23xronos

    Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος ενός 23χρονου αυτοχαρακτηριζόμενου «εθνικιστή», ο οποίος σχεδίαζε να επιτεθεί στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν κατά τη φετινή παρέλαση της Ημέρας της Βαστίλης, στις 14 Ιουλίου, δήλωσε σήμερα αστυνομική πηγή, προσθέτοντας πως ο κατηγορούμενος προφυλακίσθηκε.

    Ο άνδρας συνελήφθη, αφού εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός Καλάσνικοφ σε ένα chatroom για βιντεοπαιχνίδια, στο οποίο συμμετείχε, ώστε να διαπράξει την επίθεση, ανέφερε η πηγή, επιβεβαιώνοντας ένα σχετικό ρεπορτάζ του γαλλικού ραδιοσταθμού RMC.

    Στη διάρκεια της κράτησης του, ο ύποπτος αυτοχαρακτηρίσθηκε εθνικιστής και έκανε προσβλητικά σχόλια για τους μαύρους, τους Άραβες, τους Εβραίους και τους ομοφυλόφιλους.

    Ο ραδιοσταθμός RMC μετέδωσε πως ο ύποπτος είναι άνεργος, έχει ψυχικά προβλήματα και είχε καταδικασθεί το 2016, επειδή έκανε σχόλια υπέρ της τρομοκρατίας.

    Η ασφάλεια κατά τη φετινή παρέλαση της Ημέρας της Βαστίλης στα Σανζ Ελιζέ θα είναι αυστηρότερη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, καθώς αναμένεται να είναι παρών ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

    Μου αρέσει!

  6. Ο/Η δεξιος λέει:

    Aισθητή η απουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου που άφησε μόνη της τη Ραχήλ Μακρή να υπερασπίσει τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις.

    Μου αρέσει!

  7. Ο/Η Eνη λέει:

    Στη Γερμανία χαρασσεται ενα νεο σχημα της ΕΕ απο την Μερκελ

    «Die Welt: Στροφή 180 μοιρών της Μέρκελ για ευρωπαϊκό ΔΝΤ
    Η καγκελάριος παρουσίασε το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματός της
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 8′
    Die Welt: Στροφή 180 μοιρών της Μέρκελ για ευρωπαϊκό ΔΝΤ

    Παρουσιάζοντας χθες το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματός της ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου, η Α. Μέρκελ τάχθηκε υπέρ της σύστασης ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου.

    Το προεκλογικό τους πρόγραμμα ενέκριναν και παρουσίασαν χθες στο Βερολίνο τα κόμματα της χριστιανικής ένωσης (CDU/CSU). Από κοινού με τον επικεφαλής των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) της Βαυαρίας Χορστ Ζέεχοφερ, η πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών Άγκελα Μέρκελ (CDU) δημοσιοποίησε τον πυρήνα των κοινών προτάσεων του συντηρητικού στρατοπέδου. Τα χριστιανικά κόμματα σχεδιάζουν, μεταξύ άλλων, την αύξηση του επιδόματος τέκνων κατά 25 ευρώ, φοροαπαλλαγές ύψους 15 δις ευρώ αλλά και τη σταδιακή κατάργηση του φόρου αλληλεγγύης από το 2020.

    Προσφυγικό: Να μην επαναληφθεί το 2015

    Διαφορές μεταξύ των δύο αδελφών κομμάτων εντοπίζονται κυρίως στην προσφυγική πολιτική. Οι Χριστιανοκοινωνιστές προκρίνουν ένα εξειδικευμένο «σχέδιο για τη Βαυαρία» που θα προβλέπει και πλαφόν στον αριθμό των προσφύγων που μπορεί να υποδέχεται ετησίως η Γερμανία, κάτι που ως γνωστόν απορρίπτει η καγκελάριος Μέρκελ. Τα δύο κόμματα συμφωνούν πάντως ότι θα πρέπει να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η δράση των διακινητών, να βελτιωθούν -με τη βοήθεια οργανώσεων αρωγής- οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων στις πατρίδες τους αλλά και να υπογραφούν στα πρότυπα της προσφυγικής συμφωνίας με την Τουρκία παρόμοιες συμφωνίες και με αφρικανικές χώρες.

    «Μια κατάσταση όπως το 2015 δεν επιτρέπεται και δεν πρέπει να επαναληφθεί, καθώς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη διδάχθηκαν από την κατάσταση αυτή. Θέλουμε ο αριθμός των ανθρώπων που έρχεται σε εμάς να παραμείνει μόνιμα χαμηλός», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο προεκλογικό πρόγραμμα της CDU/CSU.

    Προς ένα ευρωπαϊκό ΔΝΤ;

    Στην εισαγωγή των προτάσεων για την ευρωπαϊκή τους πολιτική, τα κόμματα της χριστιανικής ένωσης διαπιστώνουν ότι «τις τελευταίες δεκαετίες ορισμένες χώρες απώλεσαν τη διεθνή τους ανταγωνιστικότητα», με συνέπεια να διογκώνεται όλο και περισσότερο το χρέος τους. Σε αυτά τα συμφραζόμενα τα δύο κόμματα προτίθενται να συμβάλουν «με αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, κυρίως στην απομείωση της υψηλής νεανικής ανεργίας, διότι θέλουμε την επιτυχία ολόκληρης της ΕΕ. Αυτή μπορεί να επιτευχθεί όταν τηρούνται από κοινού συμπεφωνημένοι κανόνες όπως το Σύμφωνο Σταθερότητας».

    Στόχος είναι μεν η διαρκής σταθεροποίηση της Ευρωζώνης, εντούτοις CDU/CSU «συνεχίζουν να απορρίπτουν την κοινοτικοποίηση του χρέους. Μαζί με τη νέα γαλλική κυβέρνηση είμαστε διατεθειμένοι να αναπτύξουμε σταδιακά περαιτέρω την Ευρωζώνη, για παράδειγμα με τη δημιουργία ίδιου Νομισματικού Ταμείου».

    Όπως διευκρίνισε κατά την παρουσίαση των εν λόγω προτάσεων η Α. Μέρκελ, βάση γι΄ αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει ο νυν ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης ESM. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στο να διαδραματίσει ένα τέτοιο Ταμείο απέναντι σε μελλοντικά προβλήματα χωρών της Ευρωζώνης «μεγαλύτερο ρόλο, ενδεχομένως και τον μοναδικό». Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, μέχρι στιγμής δεν έχουν συζητηθεί λεπτομέρειες, ενώ εν τέλει κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί από «σαφή, σκληρά κριτήρια». Στο κοινό γαλλογερμανικό υπουργικό συμβούλιο στις 13 Ιουλίου πάντως δεν θα παρουσιαστούν ακόμη σχέδια για την επιδιωκόμενη μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης.

    Η ένωση των χριστιανικών κομμάτων υποστηρίζει επίσης την πρόταση για μια «Ευρωπαϊκή Αμυντική Ένωση» και για ένα «Ευρωπαϊκό Αμυντικό Ταμείο». Όπως σημειώνεται «είμαστε εκ πεποιθήσεως μέλη του ΝΑΤΟ και εργαζόμαστε για την επιτυχία του. Η ΕΕ όμως πρέπει να εξοπλιστεί αυτόνομα, αν θέλει να υφίσταται μόνιμα».

    «Στροφή 180 μοιρών της Άγκελα Μέρκελ»

    Σχολιάζοντας τις προτάσεις της χριστιανικής ένωσης για τη σύσταση ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου η σημερινή Welt κάνει λόγο για την επόμενη μεγάλη στροφή της καγκελαρίου Μέρκελ. «Ουσιαστικά πρόκειται για στροφή 180 μοιρών. Διότι μέχρι πρότινος υπήρχε πάντα (…) η εξής φόρμουλα: χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ καμία κυβέρνηση υπό την ηγεσία της δεν θα συμμετέχει σε προγράμματα βοήθειας χωρών της Ευρωζώνης. Το Ταμείο θεωρείται η μεταρρυθμιστική μηχανή στις χώρες της κρίσης και προπύργιο έναντι των οικονομικών επιθυμιών των Νοτιοευρωπαίων. Αυτό αλλάζει τώρα», σημειώνει η Welt, προσθέτοντας ότι για πρώτη φορά η καγκελάριος παραδέχεται ότι σε μελλοντικά προγράμματα το ΔΝΤ θα παίζει ελάχιστο ή και καθόλου ρόλο.

    Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα πρόκειται για έκπληξη, διότι «σε αντίθεση με τον υπ. Οικονομικών Σόιμπλε, η καγκελάριος Μέρκελ χαρακτήριζε από την απαρχή της ευρωκρίσης την εμπλοκή του ΔΝΤ απαραίτητη προϋπόθεση όλων των προγραμμάτων διάσωσης. Για πολλά χρόνια και ο υπ. Οικονομικών ήταν ικανοποιημένος που συμμετείχε το ΔΝΤ. Αφενός μπορούσε (σσ. ο Σόιμπλε), για παράδειγμα, να επιβάλει με αυτό τον τρόπο αναγκαίες σκληρές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Αφετέρου παρεμπόδιζε το να αποσπώνται υπερβολικά εύκολα από τη Μέρκελ υποσχέσεις στις κρίσιμες συνόδους των ευρωπαίων ηγετών. Και οι δυο ωφελήθηκαν. Η κατάσταση στην Ελλάδα άλλαξε όμως προφανώς αυτή την εκτίμηση. Μέχρι στιγμής το Ταμείο δεν συμμετέχει πραγματικά στο τρίτο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα».

    Κώστας Συμεωνίδης, Die Welt, rtrd

    υγ. Καποια θεματα χρειαζονται και ειδικα ποστ, αλλα μιας και λειπουν ας μπουν και σε αυτο της «ζεστης» (που περασε), και στα κουτσομπολίστικα της ΕΡΤ. 😎

    Μου αρέσει!

  8. Ο/Η Mitsos λέει:

    Μου αρέσει!

  9. Ο/Η Eνη λέει:

    http://www.protothema.gr/greece/article/694092/karvouno-oi-kalliergeies-apo-ton-kausona-se-kriti-kai-ileia-/

    ΟΙ συνεπειες του καυσωνα στις καλλιεργειες

    Μου αρέσει!

  10. Ο/Η Mitsos λέει:

    Λεφτά υπάρχουν κύριοι και σφαίρες 7,62 να γαζώνουν τουρκικα εμπορικά πλοία μια και δεν τους παίρνει να βαρανε τα πολεμικά που κόβανε βολτες με τον Τούρκο ΑΓΕΕΘΑ στα Ιμια.. Ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο δεν βαράει χωρίς διαταγή από την πρεσβεία. Τώρα που θα τους σύρει η Τουρκία στο δικαστήριο για τα θαλάσσια ζητήματα θα πληρωσουνε για τις τρύπες για καθεμιά την αξία ενός καραβιού πρόστιμο, και θα γκριζάρουνε και κανένα κομμάτι θάλασσα. Αλλά πλήρωνε ελληνικέ λαέ για να κάνει ο Τσίπρας με τον Καμμένο τους καουμπόιδες.

    Γενικά η αρχή το παλέψαμε αλλά δεν.. και ποναμε αλλά κατεβάζουμε τα σώβρακα, δεν θα εφαρμοζεται μόνο για τα μνημόνια. Είδαν ότι οι ψηφοφόροι τους μασάνε πρόλογο και πάνε να το εφαρμοσουνε και στο Αιγαίο και στο κυπριακό.

    Μου αρέσει!

  11. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

    Σε γεωστατική τροχιά ο δορυφόρος Hellas Sat 3
    Ολοκληρώθηκαν οι ελιγμοί
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19:38

    Μετά την επιτυχημένη εκτόξευση του Hellas Sat 3 τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη, ξεκίνησαν οι ελιγμοί για να τοποθετηθεί ο δορυφόρος σε γεωστατική τροχιά. Οι ελιγμοί αυτοί ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα Τρίτη.

    Το πρωί άνοιξαν επιτυχώς όλοι οι ηλιοσυλλέκτες του δορυφόρου και τα κεραιοσυστήματα.

    Η κατασκευάστρια εταιρεία THΑLES ALENIA SPACE, μετά την ολοκλήρωση των ελιγμών, παρέδωσε τον έλεγχο του δορυφόρου στη Hellas Sat και από σήμερα αυτός βρίσκεται σε πλήρη έλεγχο από τα κέντρα ελέγχου που έχει η εταιρεία στο Κορωπί Αττικής και την Κοφίνου Κύπρου.

    http://www.tovima.gr/science/article/?aid=889902

    Μου αρέσει!

  12. Ο/Η δεξιος λέει:

    Προτάσεις για νέα δημοκρατικά μνημεία.

    http://www.athensvoice.gr/politiki/10-mnimeia-poy-prepei-na-stithoyn-meta-mnimeio-tis

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.