Τους δώσανε και πουλάνε και τρέλα

25 χρόνια φυλακή περίμεναν το δημοσιογράφο που είχε βάλει τη «σέλφι» με το σουλτάνο.  Τον παρέδωσαν σιδηροδέσμιο στους  Τούρκους.  Και πολλούς άλλους. Το ότι η ΑΥΓΗ πουλάει τρέλα λες και δεν έκαναν τις επαναπροωθήσεις με τη συναίνεση της εξουσίας το αφήνω ασχολίαστο για να μην πω τίποτα χοντρό, πρωί πρωί.  Δεν έδωσαν τους 8 γιατί αντέδρασαν οι δικαστές και ταΐζουν το θηρίο με άλλους στη ζούλα.  Ντροπή ρε!   

Advertisements

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in Διεθνή, Πολιτική. Bookmark the permalink.

20 Responses to Τους δώσανε και πουλάνε και τρέλα

 1. Ο/Η Mitsos λέει:

  Πολύ καλά πράττουν και τους επαναπροωθούν. Το αστειακι με τα ανοιχτά σύνορα πρέπει να τελειώσει πριν αρχίσει να στέλνει ο Ερντογάν λοκατζήδες με πολιτικά και φορτία με όπλα και πυρομαχικά. Στον Εβρο κυκλοφορεί περίεργος οπλισμός και υπάρχουν και περίεργοι Ιμάμηδες. Καλό λοιπόν ειναι να δωθεί ένα μήνυμα απέναντι ότι εδώ είναι κράτος με σύνορα, νόμους και είναι μέλος της ΕΕ. Οποιος ξέρει κανένα καλύτερο τρόπο να δηλώσεις ότι αποτελείς κράτος να μου τον πει γιατί εγώ δεν ξέρω κανένα καλύτερο. Τα σύνορα είναι σύνορα δεν είναι εμπάτε σκύλοι αλέστε. Αν δωθεί το μηνυμα ότι όποιος έρχεται εδώ τον περιμενει ο παράδεισος θα κουβαληθούν οι μισοί ποινικοί φυγόδικοι της Τουρκίας και όλοι οι πράκτορες της ΜΙΤ. Ασε που οι μισοί ήδη κινούνται εντός Ελλάδος.

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Αφου κινούνται οι μισοί, έχεις να στείλεις πίσω στελέχη του σουλτάνου, γιατί να στείλεις το δημοσιογράφο;

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η Αλικη λέει:

  Απολύτως κυνικοί! Άθλιοι!

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η Mitsos λέει:

  Ας ξεκαθαρίσουνε ρε Σχολιαστή πρώτα τις ΕΔ, την αστυνομία και το κοινοβούλιο από τους πράκτορες της Τουρκίας που αλωνίζουν και μετά θα δούμε τι θα κάνουνε για τον οποιοδήποτε εμφανιζεται στα σύνορα και δηλώνει πολιτικός πρόσφυγας.

  Μήπως θεωρείς ότι αυτοί που βγαίνουνε και λένε για συνωστισμό στη Σμυρνη και παραχαράσουν συνειδητά την ιστορία το κάνουνε όλοι για την ψυχή της μάνας τους? Εδώ γεμίσανε όλη την Αθήνα αφίσες με τουρκική προπαγάνδα κάτι «αντεξουσιαστές» και ο υπουργός προπο σφυρίζει κινέζικα και κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει. Εδώ έχει βγει επίσημα πρώην υπουργός της Τουρκιας και δήλωσε ότι πίσω από τις πυρκαγιές στα νησιά κρύβεται η ΜΙΤ και το κάναμε γαργάρα. Γενικώς έχουμε κάνει γαργάρα τα πάντα που αφορούν την εθνική ασφάλεια στην Ελλάδα όχι τώρα αλλά εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια και θα ρθει η ώρα που θα πληρώσουμε ακριβά τις επιλογές μας αυτές ως λαός.

  Μου αρέσει!

 5. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

  Θα συμφωνήσω με την Αλίκη, είναι κυνικοί και άθλιοι. Και θα προσέθετα, και ηλίθιοι.
  Η πολιτική του κατευνασμού που εφαρμόζουν (γιατί αυτό ακριβώς κάνουν) ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα για αυτόν που την ασκεί ελπίζοντας ότι θα μειωθούν έτσι οι εντάσεις, η επιθετικότητα και οι προκλήσεις αυτού που επιχειρεί να κατευνάσει. Το αντίθετο είναι συνήθως αυτό που συμβαίνει, η πολιτική του κατευνασμού στέλνει ένα σήμα αδυναμίας σε αυτόν που επιχειρούμε να κατευνάσουμε, και ως εκ τούτου ο τελευταίος αποκτά το κίνητρο να αυξήσει τις πιέσεις, τις προκλήσεις και την επιθετικότητά του εις βάρος μας. Με άλλα λόγια, η πολιτική κατευνασμού της ελληνικής κυβέρνησης δεν θα οδηγήσει στην μείωση της τουρκικής επιθετικότητας αλλά στο ακριβώς αντίθετο, στην αύξησή της.

  Μου αρέσει!

 6. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Επτά λέξεις δεν ξεπλένουν την ντροπή…

  http://www.liberal.gr/arthro/143536/apopsi/g-pantelakis/epta-lexeis-den-xeplenoun-tin-ntropii.html

  Μου αρέσει!

 7. Ο/Η Mitsos λέει:

  Μου αρέσει!

 8. Ο/Η Mitsos λέει:

  Ολα αυτά τα παληκαράκια του λιμπεραλ δεν μας λένε το απλο. Αν ήταν ο πολυαγαπημενος τους Κυριάκος πρωθυπουργός τι θα έπραττε σε σχέση με την παροχή ασύλου σε όποιον φτάνει στα ελληνικά σύνορα και δηλώνει πολιτικός πρόσφυγας? Επίσης καλά τα λένε αλλά πάλι δεν μας λένε το επίσης απλό. Αν γίνει ένα πολεμικό επεισόδιο στο Αιγαίο και κρατήσει καμιά βδομάδα και μετά έρθουν οι Αμερικάνοι και πούνε καθίστε στο τραπέζι να κουβεντιάσετε ως καλοί σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ ποιανού το μέρος θα πάρουνε?

  Οταν θα μου απαντήσουνε σε αυτά τα απλούστατα πλην καυτά ερωτήματα θα δεχτώ μαθήματα πατριωτισμού από απάτριδες που αναγνωρίζουνε ως μόνη αξία την ελεύθερία διακίνησης ανθρώπων και κεφαλαίων, οι οποίοι έχουν αναλάβει ως ύψιστη εργολαβία την υπεράσπιση του μνημονίου.

  Οσο λοιπόν δεν μου απαντούν αυτοί που γνωρίζουνε υποτίθεται την αξία του χρήματος, πώς μια χώρα σε πλήρη χρεοκοπία που περιμένει τη δόση για να μην τη βγάλουνε στον τάκο οι δανειστές και την κηρύξουνε σε default, θα πάει να τα βγάλει πέρα σε θερμό επεισόδιο στην καλή περίπτωση. Διότι ενδέχεται να μην είναι απλώς επεισόδιο όπως τη βρίσκουνε να χαριεντιζονται μερικοί αλλά ανορθόδοξος πόλεμος με τους χιλιάδες τζιχαντιστές που μάζεψε η κυρά Τασία και επίθεση ταυτόχρονα στον Εβρο και στο Αιγαίο.

  Για όσους δεν γνωρίζουνε καλό είναι να μάθουνε ότι η Τουρκία πλέον ακολουθεί το δόγμα των δυομισι πολέμων. Δηλαδή θεωρεί ότι στρατιωτικά μπορεί και πρέπει να μπορεί να τα βγάλει πέρα σε 2,5 μέτωπα. 1) Ελλάδα 2) Συρία 3) Κούρδοι αντάρτες. Είναι λοιπόν μεγάλη ηλιθιότητα να θεωρούν μερικοί ότι επειδή πολεμάει στο Κουρδιστάν δεν πρόκειται να επιτεθεί γιατί δεν την παίρνει. Την παίρνει και την καλοπαίρνει. Το ΟΚ περιμένει από τον Βλαδίμηρο διότι οι Αμερικάνοι το ΟΚ της το χουνε δώσει από την εποχή που κυβερνούσε ο Κωστάκης ο Καραμανλής που μπήκανε οι πυρκαγιές και κάηκε όλη η Ελλάδα όλως τυχαίως, όπως συνεχίζουνε να νομίζουνε μερικοί.

  Μου αρέσει!

 9. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Απάτριδες; Μήτσο, μην αμφισβητείς τον πατριωτισμό των άλλων. Δε λέει.

  Μου αρέσει!

 10. Ο/Η δεξιος λέει:

  Αν και δεν ξέρω τι θα κάνει ο Κυριάκος,ξέρω τι έκανε ο Σαμαράς.Δεν πέρναγε κανείς και όποιος πέρναγε πήγαινε στην Αμυγδαλέζα.Παρ όλα αυτά Μήτσο εσύ πίστευες κάποιον που σου είπε ότι θα φέρει εκατομμύρια την ίδια στιγμή που μάζευε όσους έβρισκε από τους δρόμους ο Δένδιας.
  Η Τασία που άνοιξε τα σύνορα εφήρμοσε το πρόγραμμα του σύριζα.Ήταν γραμμένο εκεί για όποιον ήθελε να το δει.

  Μου αρέσει!

 11. Ο/Η Mitsos λέει:

  Δεξιέ, η κυβέρνηση αυτη δεν είναι κυβέρνηση Συριζα. Είναι κυβέρνηση Σύριζα- Ανελ και έχει υπουργό άμυνας πρώην υπουργό του Καραμανλή. Εαν λοιπόν η ΝΔ και οι Καραμανλικοί δεν συμφωνούσε με αυτά που πράττει το υπάρχουν κυβερνητικό σχήμα είχε τη δυνατότητα να πράξει πολλά. Οπως έπραξε πχ με το δημοψήφισμα που κόντεψε να μας τρελανουνε οι μενουμε-ευρωπάκηδες μέχρι να κανει ο Τσίπρας την κωλοτούμπα.

  Απεναντίας η ΝΔ πάει και ψηφίζει τα χαράματα για χορήγηση ιθαγένειας όταν δεν ψηφίζουνε κάποιοι απο τους Συριζαίους και τους Ανελ. Το ό,τι δεν πράττει απολύτως τίποτα η ΝΔ δηλώνει απλούστατα ότι θεωρεί απλά ότι όλοι αυτοί που μπήκανε μέσα θα αποτελέσουν το φθηνό εργατικό δυναμικό που θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση.

  Εγω πάλι επιμένω να θεωρώ ότι ελάχιστοι απο όλους αυτούς ήρθανε εδώ για αναζήτηση εργασίας. Αν θέλανε να δουλέψουνε θα πηγαίνανε στο Ντουμπάι όπως πάνε πολλοί Ελληνες να κάνουνε κανένα μεροκάματο. Εσείς που θεωρείτε ότι θα σας φτιάχνουνε τους κήπους σας και τις τουαλέτες σας μαζί με τον επίτροπο μετανάστευσης Αβραμόπουλο που λέει ότι θα λύσει με αυτούς η Ελλάς το δημογραφικό θα δούμε όταν γίνετε κυβέρνηση τι θα πράξετε.

  Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Η ασύμετρη απειλή υφίσταται στην Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαικές χώρες με τις επιπολαιότητες της ομοιδεάτισας σας της Μέρκελ που της παίζετε παλαμάκια κάθε φορά που μιλάει στο λαικό κόμμα.

  Ολοι οι αναλυτές στρατηγικης αναμένουνε μεγάλα χτυπήματα με χημικά όπλα σε πολλές ευρωπαικές χώρες και το μόνο που βλέπω από την αντιπολίτευση να κάνει είναι να καίγεται ποιος θα πάρει το Μέγκα και ποιος θα πάρει τον ΔΟΛ. Μακάρι το τζέρτζελο που κάνατε για το Σαββίδη να το κάνατε για το ζήτημα αυτό αλλά ξαναλέω κάτι απλό. Στην Ελλάδα το ζήτημα εθνική ασφάλεια και εθνική άμυνα εδώ και 20 χρόνια έχει πάει στις καλένδες. Θεωρούνε οι πάντες πλην ελαχίστων ότι η ένταξη της χώρας στην ΕΕ και στο ευρώ μας έκανε Λουξεμβουργο ή Βέλγιο. Αγνοούνε ότι η χώρα βρίσκεται στην Α. Μεσόγειο και εύχομαι να μην το καταλάβουνε με τον σκληρό τρόπο.

  Μου αρέσει!

 12. Ο/Η δεξιος λέει:

  Οι ΑΝΕΛ είναι εδώ και χρόνια διαφορετικό κόμμα από τη ΝΔ.Και ήταν κυρίως αντισαμαρικό κόμμα αν θυμάσαι.Έγραψες για Σαμαρά,όχι για κάτι άλλο.
  Και δεν άνοιξε τα σύνορα η Μέρκελ αλλά ο Τσίπρας και ο Καμμένος που όντως ήταν κάποτε στη ΝΔ αλλά έχει πάψει να είναι εδώ και 5 χρόνια.

  Μου αρέσει!

 13. Ο/Η physicist λέει:

  Ασχετο: η πρώην ΠτΒ ξεπερνά κάθε φορά τον εαυτό της στα νέα της κατορθώματα.

  Μου αρέσει!

 14. Ο/Η Mitsos λέει:

  Μου αρέσει!

 15. Ο/Η Mitsos λέει:

  Μου αρέσει!

 16. Ο/Η Mitsos λέει:

  Μου αρέσει!

 17. Ο/Η Mitsos λέει:

  Tα νέα είναι απλά. Το ΝΤΑΕΣ τελειώνει και εγκαταλείπει σιγά σιγά τη Συρία. Πού θα πάει? Λυβύη, Ευρώπη, Καύκασο. Πάντως στη Συρία θα φύγουνε στο τέλος και από τη Ράκα και κουρδικό κράτος στη Συρία δεν πρόκειται να γίνει εύκολα. Αυτή είναι η άποψή μου κόντρα σε αυτά που λένε τα εδώ παπαγαλάκια που ιδέα δεν έχουνε πώς παίζεται το παιχνίδι. Ο αντικειμενικός στόχος του Ερντογάν που τρελό τον ανεβάζουνε, τρελό τον κατεβάζουνε οι εδώ δημοσιογραφάρες στο τέλος θα επιτευχθεί. Δηλαδή να μην γίνει κοντά του κουρδικό κράτος. Αν γίνει αλλού δεν τον πολυνοιάζει διότι θα διώξει τους Κούρδους από την Ν. Α. Τουρκία και θα ησυχάσει στέλνοντάς τους να κατοικήσουνε στο καινούργιο τους κράτος. Η Τουρκία σε αυτήν την περίπτωση όχι μόνο δεν θα χάσει αλλά θα ενδυναμωθεί και θα ξεφορτωθεί τους κούρδους αντάρτες από τα εδάφη της και θα έχει καταφέρει να λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα.

  Μου αρέσει!

 18. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Κουρδοι είναι σε Τουρκία, Ιραν, Ιρακ, Συρία

  Τι εννοείς αλλού και όχι γειτονικό;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.