Σκίτσο

Σκίτσο του Ηλία Μακρή (18.05.17), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Advertisements

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in Σκίτσα. Bookmark the permalink.

One Response to Σκίτσο

 1. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

  Πώληση με ερωτηματικά του 20% του Mega από τον όμιλο Μπόμπολα

  http://www.kathimerini.gr/910636/article/epikairothta/ellada/pwlhsh-me-erwthmatika-toy-20-toy-mega-apo-ton-omilo-mpompola

  Τη μεταβίβαση του 20% των μετοχών της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε.», δηλαδή του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η «Πήγασος Εκδοτική», του ομίλου Μπόμπολα.

  Συγκεκριμένα, μεταβιβάστηκαν 19.791.879 κοινές ονομαστικές μετοχές της Τηλέτυπος, με τη συμμετοχή της Πήγασος στο κανάλι να περιορίζεται πλέον από το 32,73% στο 13,09%

  Η συναλλαγή προκαλεί ερωτηματικά καθώς δεν αναφέρεται ο αγοραστής των μετοχών, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι ο όμιλος Σαββίδη.

  Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο εάν οι μετοχές που μεταβιβάστηκαν ήταν μέρος των εγγυήσεων (collateral) που είχε δώσει η Πήγασος προς τις τράπεζες για το δανεισμό της και, συνεπώς, εάν η συναλλαγή έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των πιστωτών ή εάν τμήμα από το τίμημα θα καταλήξει στις τράπεζες.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πήγασος:

  «Κατ’ εφαρμογή του Ν. 3340/2005, της υπ’ αριθμ. 3/347/12.07.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ως ισχύουν, η «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ανακοινώνει, ότι προέβη σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε.» ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην ως άνω Ανώνυμη Εταιρία, από 32,7321%, σε 13,0961%».

  Ίδιου περιεχομένου ανακοίνωση εκδόθηκε και από την Τηλέτυπος Α.Ε.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s