Βαρουβίκος ο 14ος

Protagon  /  Εκεί στην ΕΡΤ… θα σέβεστε!  /  Χριστίνα Ταχιάου
Ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ 3 ότι βρίσκονται στο στούντιο… χάρη στους αγώνες του ίδιου και του Τσίπρα. Οι συνάδελφοι κράτησαν την ψυχραιμία τους, όμως η Δώρα Αυγέρη θυμήθηκε την εμπειρία της Λιάνας Κανέλλη σε ένα άλλο στούντιο…

«Αισθάνθηκα βία. Αισθάνθηκα όπως η Κανέλλη στο επεισόδιο με τον Κασιδιάρη. Βία!», μου εξομολογείται η Δώρα Αυγέρη, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, στην οποία ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε on air, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το επικό: «Ενας από τους λόγους που είστε εσείς εδώ είναι γιατί το 2013 ήμασταν εδώ με τον Αλέξη Τσίπρα κι αγωνιζόμασταν για να ανοίξει αυτό εδώ το στούντιο. Γι αυτό, να είστε λίγο πιο προσεκτική στους χαρακτηρισμούς και τους υπαινιγμούς σας. Να κρατήσετε λίγο τα προσχήματα τουλάχιστον, διότι σε αυτό το στούντιο δε θα βρισκόσασταν αν δεν ήταν ο αγώνας εκείνων που έδωσαν τη μάχη για να ξανανοίξει». Και, κάνοντας μια παύση, στη διάρκεια της οποίας πήρε το ύφος της βαρουφάκειας ανωτερότητας, κατέληξε περιφρονητικά: «Λίγο σεβασμό σ’ αυτό!»

Ακολούθως, σε ένα παραλήρημα, είπε στη δημοσιογράφο «σας εγκαλώ», διατύπωσε τη διαπίστωσή του ότι εκείνη έπεσε στην παγίδα της τρόικας εσωτερικού για να μην επιτευχθεί η ισηγορία και της επανέλαβε ότι «για την ΕΡΤ παλέψαμε εμείς και όχι εσείς».

Προσωπικά, θαύμασα την ψυχραιμία των δυο συναδέλφων, Δώρας Αυγέρη και Δημήτρη Παπαγρηγορίου απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος εμφανίστηκε με ένα πελώριο αίσθημα ανωτερότητας απέναντί τους. Άψογοι και οι δυο, δεν ύψωσαν σε κανένα σημείο τη φωνή τους, υπερασπίστηκαν με αξιοπρέπεια τη δουλειά τους και τον άφησαν, για μια ακόμη φορά, να εκτεθεί.

Τη συγκεκριμένη συνέντευξη ζήτησε από την ΕΡΤ3 ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος μετέβη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρουσιάσει το κίνημα  DiEM25, του οποίου είναι συνιδρυτής. Οι συνάδερφοι δέχτηκαν και τον φιλοξένησαν στο στούντιο της ΕΡΤ3, στην εκπομπή τους «Επικοινωνία». Από την αρχή της συνέντευξης, ο Γιάνης Βαρουφάκης έδειξε έλλειψη σεβασμού κι εμπιστοσύνης στους δημοσιογράφους. «Με παρακολουθείτε;» ρώτησε αυστηρά το Δημήτρη Παπαγρηγορίου, όταν εκείνος του έκανε μια ερώτηση. «Δε με παρακολουθείτε», συνέχισε, πιστεύοντας ότι μια θεία χάρη του έχει προσδώσει το χάρισμα της κατοχής της μοναδικής αλήθειας, την οποία οι αδαείς γύρω του οφείλουν να σεβαστούν.

Δε θα σταθώ στο ποιος αγωνίστηκε για την ΕΡΤ και ποιος την άνοιξε. Θα σταθώ, όμως, στη βαρουφάκεια αντίληψη «σε μένα οφείλεις τη δουλειά σου, άρα θα είσαι καλή μαζί μου». Πόσοι, άραγε από την νυν κυβέρνηση πιστεύουν, πρεσβεύουν και διακινούν το ίδιο; Ο κ. Βαρουφάκης είχε το θράσος να το πει στον αέρα και να συμπεριφερθεί με αυτόν τον περιφρονητικό τρόπο. «Ο τρόπος του ήταν καθαρά σεξιστικός, ενώ χαρακτηρίζω τη συνολική συμπεριφορά του φασιστική. Έδειξε παντελή έλλειψη σεβασμού κι εμπιστοσύνης στους δημοσιογράφους, ξεκίνησε με την απόλυτη ακύρωσή τους. Δεν πίστευα ότι θα συμπεριφερόταν έτσι. Εάν το πίστευα, δε θα έκανα τη συνέντευξη, όπως δεν κάνω με χρυσαυγίτες, διότι μπορεί να τύχει το οτιδήποτε μαζί τους», λέει η Δώρα Αυγέρη.

Από την άλλη, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν επιφυλάσσει τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα, στην περίπτωση του ανοίγματος της ΕΡΤ έσπευσε να τοποθετηθεί στο πλευρό του, στο πλευρό του αγώνα. Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου, δηλαδή. Στο τέλος της εκπομπής, πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε, ενώ βγαίνοντας έλεγε ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στην ΕΡΤ3.

Πόσο τσαμπουκάς, πόσο μάγκας, πόσο εγωιστής, πόσο νάρκισσος! Αλλά δεν είναι αστείο, ούτε γραφικό, ούτε «έλα μωρέ μη δίνεις σημασία». Σκεφτείτε, μόνο, ότι αυτός ο άνθρωπος, με αυτήν τη συμπεριφορά, εκπροσωπούσε τη χώρα μας στα Eurogroup, ότι αυτός ο άνθρωπος με αυτήν τη συμπεριφορά διαπραγματευόταν το μέλλον μας. Σκεφτείτε τώρα εκείνους στο εξωτερικό με τους οποίους  ερχόταν σε επαφή, εκείνους με τους οποίους διαπραγματευόταν αυτός ο άνθρωπος με αυτήν τη συμπεριφορά. Και πάλι καλά να λέμε, μάλλον φτηνά τη βγάλαμε…

Αλλά, βεβαίως, ο Βαρουφάκης δεν κατέλαβε με το ζόρι τη θέση του Υπουργού Οικονομικών. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος ο οποίος τον τοποθέτησε στη θέση αυτή, σαγηνευμένος από το allure του Γιάνη Βαρουφάκη. Η επίδραση της γοητείας πέρασε επειδή κάποιος έκανε μάγια στον Τσίπρα, όπως υπέθεσε η εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ, Έλενα Παναρίτη, για να αποφανθεί ο κ. Βαρουφάκης «Όχι, δεν είναι αυτό». Δηλαδή, κατά το Βαρουφάκη, θα μπορούσε και να έχουν κάνει μάγια στον Τσίπρα! (Διαβάστε εδώ)

Ακούτε εκεί στην ΕΡΤ; Θα σέβεστε το Βαρουφάκη, γιατί του χρωστάτε τις δουλειές σας! Διαφορετικά, μπορεί να σας στείλει την Παναρίτη να σας κάνει μάγια…

 

Advertisements

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in καινούργιο συκώτι. Bookmark the permalink.

23 Responses to Βαρουβίκος ο 14ος

 1. Ο/Η Νίκος Π λέει:

  Ενώ το άρθρο είναι κατατοπιστικό για τη διαταραχή που ενδέχεται να μείνει γνωστή στην ιστορία σαν «σύνδρομο Βαρουφάκη», εκείνο που εγώ κυρίως βλέπω από τη η συμπεριφορά του είναι ότι μάλλον άρχισε και ο ίδιος να αντιλαμβάνεται ότι σαν πολιτική προσωπικότητα είναι τελειωμένος. Μια τόσο έντονη αντίδραση, σημαίνει ότι αισθάνεται παντού την άρνηση και την απόρριψη, κάτι για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένος και που δεν μπορεί να χειριστεί. Καιρός να καταλάβουμε κι εμείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-1 πέθανε ανεπιστρεπτί και το παιχνίδι από δω και μπρος θα παιχτεί όλο και λιγότερο με αναδρομές στο παρελθόν και όλο και περισσότερο με όρους μελλοντικών προοπτικών. Οι προπαγανδιστές του Τσίπρα, αυτό το γνωρίζουν ήδη.

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η physicist λέει:

  Ανοησίες. Ο Β. συμπεριφέρθηκε ανόητα και ίσως περιφρονητικά αλλά σε καμία περίπτωση σεξιστικά. Επιπλέον, είναι τερατώδες να γίνεται παραλληλισμός ανάμεσα στη γνωστή βαρουφάκεια οίηση και στη βαρβαρότητα (άσκηση σωματικής βίας) που επέδειξε ο ακατονόμαστος τραμπούκος της συμμορίας απέναντι στη Λιάνα Κανέλλη. Εξίσου τερατώδες να χαρακτηρίζεται η στάση του φασιστική. Η δημοσιογράφος της ΕΤ3 συμβάλει με τους χαρακτηροσμους της στην απενοχοποίηση των φασιστών.

  Εχει χαθεί η λογική, έχει χαθεί η αλληλουχία των επιχειρημάτων και η αίσθηση των αναλογιών.

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η physicist λέει:

  Αυτή η φάμπρικα, δηλαδή, που κάθε φορά που ένας άντρας συγκρούεται στις ιδέες ή τις απόψεις του με μια γυναίκα κι αμέσως τον βγάζουν σεξιστή θα ήταν εντελώς γελοία αν δεν είχε εξελιχθεί σε επικίνδυνη. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ειδικά μάλιστα όταν τα χτυπήματα είναι κάτω από τη ζώνη.

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η physicist λέει:

  Η δε πλάκα είναι ότι οι μεταρρυθμιστές του Πρόταγκον ξαφνικά ερωτεύτηκαν τους δημοσιογράφους της κρατικιστικής θεοκατάρατης λαϊκοσυριζαίικης ΕΤ, επειδή την είπαν στον Βαρουφάκη, τον οποίο Βαρουφάκη το Πρόταγκον τον ανέδειξε και τον είχε να κάνει τον τιφόζο στη διαφήμιση με κασκόλ της Μίλαν. Τώρα είναι, λέει, Κασιδιάρης.

  Αντε μετά να πάρεις αυτόν τον συρφετό στα σοβαρά.

  Μου αρέσει!

 5. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Φυσικέ, δεν …γράφει το προταγκον. Γράφει μια δημοσιογράφος που συνεργάζεται και με το πρόταγκον.

  Και αν μπορούσες να δεις αντικειμενικά, εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον πώς συμπεριφέρεται κάποιος -που έχει ασκήσει εξουσία- σε περιβάλλον που το θεωρεί -τουλάχιστον πριν πάει- φιλικό.

  Μου αρέσει!

 6. Ο/Η physicist λέει:

  Σχο, το γεγονός ότι η δημοσιογράφος αναπαράγει ασχολίαστη (για να μην πω συνοδευόμενη από ευνοϊκή στάση) την αχαρακτήριστη αθλιότητα της συναδέφλου της να παραλληλίσει την αλαζονεία του Βαρουφάκη με τον χυδαίο τραμπουκισμό του Κασιδιάρη, μιλάει από μόνο του. Ντροπή!

  Βλέπω πολύ αντικειμενικά, μην ανησυχείς. Όταν πάνω από 80% λάτρευε τον Βαρουφάκη, αλλά κι ακόμα πρωτύτερα, όταν ήταν αναδυόμενος αστέρας, είχα ακούσει πολλά περιφρονητικά σχόλια επειδή τον έλεγα τενεκέ. Το ξέρω πολύ καλά αυτό — άλλο όμως τενεκές και τελείως άλλο φασίστας. Έχουμε ξεφτιλίσει το περιεχόμενο των όρων προ πολλού.

  Μου αρέσει!

 7. Ο/Η physicist λέει:

  Βιομηχανία αλλοπρόσαλλων διαρκώς αγανακτισμένων έχει καταντήσει, αν με καταλαβαίνεις. Το λέω καλοπροαίρετα. Ξεκίνησε μια έξαρση από το 2010-2011 με τις μούντζες στις παρελάσεις και τις χυδαιότητες εδώ κι εκεί, ήρθαν μετά και οι Αγανακτισμένοι του Συντάγματος με τους παπάδες, τις κρεμάλες [και το κουαρτέτο των διανοούμενων (χα!) Βαρουφ-Κατρουγκ-Καζακ-Τσακαλ],. Τώρα πήραν οι μεταρρυθμισταί τη σκυτάλη του κατιναριού και της διαρκούς, αλόγιστης, βραχύβιας αγανάκτησης πέραν κάθε αναλογίας και δεν έχουν σταματημό.

  Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά: και κουράζουν και συγκρούονται με κάθε έννοια λογικής. Ο Βαρουφάκης διέπραξε μια σχετικώς ήπια βαρουφακιά — τα γνωστά δηλαδή: ύφος κόκκορα, υπεροπτικές σαχλαμάρες, λεκτική αψιμαχία ολίγων δευτερολέπτων, και τέρμα. Αμέσως να φουντώσει η φωτιά στ’ άχυρα με βλακείες του αυτοτιτλοφορημένου θύματος περί δήθεν σεξισμού και με δηλώσεις ότι ένοιωσε, λέει, σαν την κ. Κανέλλη — η οποία, ας μην ξεχνάμε, δέχτηκε σωματική βία. Και έρχεται και η συνάδελφός της να την αβαντάρει από πάνω.

  Δεν μας απασχολεί καθόλου ότι αυτό το πράγμα είναι θεοπάλαβο; Ότι συντείνει στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας γενικευμένου παραλογισμού και μαζικής υστερίας;

  Μου αρέσει!

 8. Ο/Η Αλικη λέει:

  Ο Βαρουφακης ηταν εξοργιστικος. Αυτο επισημαίνει η αρθρογράφος.
  Και δεν βλέπω ποια «χτυπήματα κατω απο τη μέση» δέχτηκε, ωστε να ειναι αναγκασμένος να υπερασπιστεί τον εαυτο του.

  Αν βλέπω καποια «υστερία» αυτη εντοπίζεται στα παραπανω σχολια περι «κατιναριου κλπ».
  Και δεν ειναι η πρώτη φορά. Προκειται για μόνιμη απώλεια αίσθησης του μέτρου.

  ΥΓ:Σεξισμός ασφαλώς δεν υπήρξε. Δεν αρκούν ομως τα υπολοιπα εξοργιστικά;

  Μου αρέσει!

 9. Ο/Η physicist λέει:

  «Αισθάνθηκα βία. Αισθάνθηκα όπως η Κανέλλη στο επεισόδιο με τον Κασιδιάρη. Βία!», μου εξομολογείται η Δώρα Αυγέρη, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3.

  Η αναλογία με τον Κασιδιάρη σου φαίνεται πρέπουσα, Αλίκη;

  Μου αρέσει!

 10. Ο/Η physicist λέει:

  Φτηνό και κάτω απ’ τη μέση ήταν το «δεν ζούμε στην ίδια χώρα». Δεν νομίζω να το έχει πει ποτέ κανείς αυτό π.χ. στον κ. Παπαδημούλη, στον κ. Ζαγοράκη, στον κ. Κύρκο ή στον κ. Αβραμόπουλο — στους γίγαντες δηλαδή της σώφρονος, φιλοευρωπαϊκής πολιτικής οι οποίοι επάξια αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας, μαχόμενοι για τα συμφέρνοντά της στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο.

  Η κριτική σ’ ένα πρόσωπο πρέπει να είναι ουσιώδης και μεστή. Φτηνές προσωπικές επιθέσεις (τώρα που ο κ. Β. έχασε την εύνοια του συριζανελίτκου τσίρκου) μπορεί και να επιστραφούν με εξίσου φτηνό τρόπο.

  Μου αρέσει!

 11. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Το ξέρεις ποιος είμαι εγώ, μου χρωστάς τη θέση σου, δείχνει ότι ο τύπος έχει ξεφύγει. 🙂

  Μου αρέσει!

 12. Ο/Η physicist λέει:

  Ο τύπος είχε ξεφύγει εδώ και πολλά χρόνια, και δεν χρειαζόμασταν το χτεσινό για να το καταλάβουμε, αρκούσε ελάχιστο μυαλό όταν τον άκουγες να μιλάει.

  Ειλικρινώς απορώ που κανείς σας δεν εξοργίζεται από τον παραλληλισμό με τον Κασιδιάρη — καραμπινάτη απενοχοποίηση του φασισμού — παρά καταπίνετε αμάσητες τις τερατώδεις ανοησίες της δημοσιογράφου της ΕΤ3.

  Μου αρέσει!

 13. Ο/Η physicist λέει:

  Μιας και το ‘φερε η κουβέντα, δείτε κι αυτό που μόλις εμφανίστηκε:

  Ψηφίστε τον Μακρόν!

  (Για όσους διατηρούν ψευδαισθήσεις ότι ο κ. Β. είναι παρίας. Δεν είναι. Στα καλύτερα ευρωπαϊκά σαλόνια κυκλοφορεί).

  Μου αρέσει!

 14. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  παπαρίας είναι όχι παρίας

  Μου αρέσει!

 15. Ο/Η physicist λέει:

  Παπαρίας μπορεί να είναι αλλά η Zeit (η Μεγάλη Κυρία του Αμβούργου με τις καλύτερες διασυνδέσεις σε όλες τις δυτικές πρωτεύουσες) φιλοξενεί κύριο άρθρο του με θέμα τις αυριανές εκλογές στο Παρίσι πάνω-πάνω.

  Μου αρέσει!

 16. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Το δημοψήφισμα στο οποίο έκαναν αρφ αρφ για τις ψήφους του κας και των αυγών, ήταν το μεγαλο πλυντήριο των ακατανόμαστων. Και αν δε με απατά η απάτη μου σε αυτό είχε μεγάλη συμβολή ο Βαρουβίκος. Ως αναλυτής των γραφών θα έπρεπε να ξεχωρίζεις την ουσιαστική απενοχοποίηση και να αξιολογείς τη συμμετοχή του Βαρ σε αυτή. 🙂

  Μου αρέσει!

 17. Ο/Η physicist λέει:

  Ελπίζω να μην χρειάζεται να εξηγήσω το τι πιστεύω για τον Β., έχει ήδη γίνει σαφές και δεν είναι καθόλου όψιμη η γνώμη μου γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Το δημοψήφισμα και όλα τα σχετικά τα έχουμε συζητήσει επαρκώς. Με δεδομένα όλα ετούτα, το να ισχυριστεί κάποιος ότι μια φραστικώς αλαζονική, τυπικώς βαρουφάκεια έκφραση, εκπέμπει την ίδια απειλή βίας όσο και η χυδαία χειριδικία εκείνου του τραμπούκου είναι εξωφρενικό. Εξακολουθείς να δικαιολογείς αυτό το τερατούργημα επειδή εν προκειμένω στόχος του είναι ο απεχθής (και στους δυο μας) Βαρουφάκης.

  Δεν συμπλέω μ’ αυτά, να εξηγούμαστε, διότι ξεπερνάνε ορισμένα αυτονόητα όρια.

  Μου αρέσει!

 18. Ο/Η physicist λέει:

  … Ήμασταν στη Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης με τον Νόαμ και μας ρώτησαν Κλίντον ή Τραμπ, και απαντήσαμε ομόφωνα, ο Νόαμ κι εγώ …

  Προχτές μας έλεγε για τον Βόλφγκανγκ, τώρα σειρά έχει ο Νόαμ. Έτσι που το πάει, θα ξεχαστεί καμιά μέρα και θα μας πει ότι μίλησε και με τον Γουίνστον ενώ παρακολουθούσε την κουβέντα τους όλο ενδιαφέρον ο Ιωσήφ.

  Μου αρέσει!

 19. Ο/Η Νίκος Π λέει:

  Ο Βαρουφάκης είναι άνευ πολιτικής σημασίας και οι αντεγκλήσεις του με την πρώην αγαπημένη ΕΡΤ είναι ακόμα πιο ασήμαντες. Μη μασάμε, ο τύπος μόνο δημόσιες σχέσεις κάνει, μήπως ανεβάσει το κασέ του και πουλήσει και κανα βιβλίο. Αντί να τα βάζει με τον Αλέξη που τον πούλησε στεγνά (για να σώσει το δικό του το τομάρι), θα έπρεπε να βγάζει το σκασμό γιατί αυτός και κάποιες άλλες σήμερα μετανοούσες Μαγδαληνές βοήθησαν να γίνει Πρωθυπουργός ένας άχρηστος.
  Όσο για την υπερευαίσθητη δημοσιογράφο που τσίμπησε τη συνειδητή πρόκληση του γελοίου ΓΒ και μιλάει εκ των υστέρων για βίαιες απειλές, συγκρίνοντας το Βαρουφάκη με τον Κασιδιάρη, προφανώς είχε ψαρώσει. Αφού δεν διέθετε τα φόντα να προστατέψει μόνη της την αξιοπρέπειά της απαντώντας κατάλληλα σε έναν από τους πιο καταξιωμένους σύγχρονους πολιτικούς απατεώνες, τι την ήθελε τη συνέντευξη μαζί του;

  Μου αρέσει!

 20. Ο/Η Θανασης_χανια λέει:

  «παπαρίας είναι όχι παρίας»

  😀

  *
  Οπως ειναι γνωστο,προσωπικα δεν θεωρω οτι ο βαρουφακης ειναι καποιος που εφαρμοζε δικια του πολιτικη
  αναλωσιμος ηταν απο την αρχη
  Η ευθυνη για τους χειρισμους ηταν και ειναι της κυβερνησης συριζα ανελ και προσωπικα του πρωθυπουργου τσιπρα

  *

  Οσο για το επεισοδιο, θα συμφωνησω με…ολους
  –μια χαρα του το ειπε οτι πηγαινοερχεται, δεν καταλαβα γιατι θιχτηκε η αυτου μεγαλειοτης 🙂
  –το υφος της δημοσιογραφου απο την αρχη ηταν επιθετικο και καπως, οποτε γιατι παραξενευτηκε απο την απαντηση του γιανη?
  ενηλικας δημοσιογραφος ειναι και οχι μικρο παιδι, με μια αλφα γνωση και για το ρολο του συντονιστη και για τις συνεπειες των λογων της
  τι περιμενε, να πει και ευχαριστω δηλαδη ο βαρουφακης?
  δεν ειμαστε καλα…

  Και οσον αφορα αυτο

  «Αισθάνθηκα βία. Αισθάνθηκα όπως η Κανέλλη στο επεισόδιο με τον Κασιδιάρη. Βία! »

  νομιζω οτι προκειται περι μεγιστης μπουρδας
  αν το πιστευει ειλικρινα και δεν ειναι λογια της στιγμης, ας αλλαξει επαγγελμα
  η ανταλλαγη αποψεων, εστω και σε εντονο υφος, δεν ειναι βια και ειδικα στην πολιτικη και τη δημοσιογραφια
  αν ηταν ετσι τοτε καθε πολιτικη συζητηση που γινεται θα ισοδυναμουσε με μια αιματηρη συρραξη..
  ελεος δλδ

  οχι τιποτ`αλλο, αλλα μη μπουμε και μεις σιγα σιγα στη λογικη της αυτολογοκρισιας των safe spaces των microaggression και τετοιων αλλων politically correct π@π@ριων που κυκλοφορουν εξω στα πανεπιστημια και οχι μονο..

  Μου αρέσει!

 21. Ο/Η δεξιος λέει:

  Διαμάχες παλαιών αγωνιστών.Aπό το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.

  http://taxalia.blogspot.gr/2011/06/3_20.html

  Μου αρέσει!

 22. Ο/Η Eνη λέει:

  » Ελλας Γαλλια – Συμμαχία» – και μερικές πικρες αληθειες –

  http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341405364-44341405364

  Μου αρέσει!

 23. Ο/Η Νίκος Π λέει:

  @Ενη
  Ωραίο το άρθρο του protagon που κοινοποίησες αλλά η πίκρα που αφήνει στο στόμα δεν ξεπλένεται εύκολα. Αναρωτιέμαι πώς μπορεί κανείς να αντιπαρατεθεί στη νεοαντιδραστική πολιτική παρουσία αδίστακτων δημαγωγών όπως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι ΜΕΛΑΝΛΕΠΕΝ, χωρίς να γίνει σαν κι αυτούς. Αναρωτιέμαι επίσης τι διεθνές παιχνίδι παίζεται πίσω από τους κάλπικους αντιευρωπαϊσμούς που φυτρώνουν σε τόσες χώρες τελευταία. Ποιος ποντάρει στη διάλυση της Ευρώπης;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.