Αμερική, Αμερική, καλά μου λέγαν μερικοί …

Απο την ορκωμοσία του νέου προέδρου  /  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

1-14-thumb-large

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in Διεθνή, καινούργιο συκώτι. Bookmark the permalink.

56 Responses to Αμερική, Αμερική, καλά μου λέγαν μερικοί …

  1. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    Με αυτόν τον νάρκισσο τσαρλατάνο στο τιμόνι, η Αμέρικα πλέον μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά. Και μαζί της και ο υπόλοιπος κόσμος.

    ΥΓ. Σαν την Μητέρα Τερέζα είναι ο Μπούς.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Θανασης_χανια λέει:

    Αλικη
    «Άσχετο: Εν τω μεταξυ, Ομπάμα θα λέμε και θα κλαίμε!»

    Παιρνοντας αφορμη απο το σχολιο της αλικης σε αλλο ποστ, θα ηθελα να το ξαναπουμε για να το συνηθισουμε : εδω και λιγες ωρες, και για τα επομενα 4 χρονια, προεδρος της αμερικης θα ειναι ο τραμπ
    ο ομπαμα θα ασχοληθει πλεον με το αγαπημενο του παιχνιδι, το γκολφ, ..απερισπαστος απο τρομοκρατικες επιθεσεις και αλλα σημαντικα γεγονοτα 😀

    Παντως η περιπτωση τραμπ ειναι η ζωντανη επιβεβαιωση της παροιμιας ‘γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος’, οπως δειχνει και το παρακατω βιντεο απο μια σειρα προσωπικοτητες(πολιτικους ηθοποιους δημοσιογραφους κλπ) που πολλες φορες σχεδον γελωντας διαβεβαιωναν το κοινο οτι ο τραμπ δεν υπηρχε περιπτωση να εκλεγει προεδρος
    ιδιαιτερο ενδιαφερον εχουν οι δυο τρεις δηλωσεις του ομπαμα..

    η μονη που ειχε προβλεψει σωστα απο πολυ νωρις ηταν μια δημοσιογραφος της αμερικανικης δεξιας(ann coulter)

    Best Compilation- People Who Laughed at TRUMP…and said he would never be President

    Περιττο να σας πω οτι ο τροπος που εχασαν οι δημοκρατικοι αυτη την εκλογικη αναμετρηση και ολα τα επακολουθα( προσμονη της πρωτης γυναικας προεδρου, δημοσκοπησεις, διαρροες των email, εκκλησεις της τελευταιας στιγμης απο τον ομπαμα προς τους μαυρους ψηφοφορους, οι απιστευτες δηλωσεις του τραμπ, το ξεχαρβαλωμα της πολιτικης ορθοτητας, η αντιθεση σχεδον ολου του κατεστημενου του ρεπουμπλικανικου κομματος, η σε σημειο υστεριας υποστηριξη των μεσων και του χολιγουντ στη χιλαρυ, τα απιστευτα ξεσπασματα μετα την ηττα σε κλαμματα οχι μονο διασημοτητων και οπαδων αλλα και της ιδιας της κλιντον, η αντιδραση *ολων* των μεσων ενημερωσης και σχεδον ολων των δημοσιογραφων το βραδυ των εκλογων, οι υποσχεσεις για μεταναστευση στον καναδα και η νικη των δημοκρατικων στην λαικη ψηφο με δυο τρια εκατομμυρια ψηφους διαφορα ), ολα αυτα, λοιπον, εγγυωνται οτι η νικη του 2016 θα εχει στο φαντασιακο των ρεπουμπλικανων ιδια θεση με αυτη που εχει το περιφημο 3-0 για τους ολυμπιακους στη ριζουπολη απεναντι στον παναθηναικο… 🙂

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η σχολιαστης λέει:

    Μπα, θα τους βγει ξυνο 🐐

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η xBerliner λέει:

    «η νικη του 2016 θα εχει στο φαντασιακο των ρεπουμπλικανων ιδια θεση με αυτη που εχει το περιφημο 3-0 για τους ολυμπιακους στη ριζουπολη απεναντι στον παναθηναικο…»
    Εξαρτάται ποιους εννοείς ως ρεπουμπλικάνους. Αν εννοείς τους ψηφοφόρους τότε μπορεί (αν και θα τους βγει ξινό όπως λέει ο σχολιαστής). Αν εννοείς τα στελέχη, δε νομίζω ότι ο Τραμπ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσά τους.

    Παρατήρησα στο σόσιαλ μίδια πολλούς ελληνόφωνους οπαδούς του Τραμπ (τυχαίνει να είναι ταυτόχρονα και οπαδοί της δραχμής) να πανηγυρίζουν ότι ήρθε το τέλος της παγκοσμιοποίησης γιατί λέει ο Τραμπ με τους δασμούς που θα επιβάλλει θα φέρει τη βιομηχανία πίσω στην αμερική και ταυτόχρονα με κάτι κόλπα που κάνει λέει η FED με τα επιτόκια και χάρη στο σχιστολιθικό πετρέλαιο που θα στηρίξει την οικονομία του θα συνεχίσει να φέρνει κεφάλαια από έξω. Επειδή εγώ αυτά τα ανώτερα οικονομικά δεν τα ξέρω μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν είναι δυνατόν μια εξαγωγική οικονομία να επιτρέψει να φεύγουν κεφάλαια προς αυτόν που επιβάλλει εξωφρενικούς δασμούς τα προϊόντα της;
    Δηλαδή οκ καταλαβαίνω να υποστηρίζεις ότι πρέπει να επιστρέψουμε σε μια παγκόσμια οικονομία όπως ήταν πριν τα 70ς (δεν το καταλαβαίνω γιατί σε ένα σύστημα με ισχυρή μνήμη δεν υπάρχει επιστροφή, οι αλλαγές θα οδηγήσουν σε άλλη κατάσταση, άγνωστο; ποια) αλλά να υποστηρίζεις ότι αυτό θα συμβεί μόνο για τα προϊόντα και ότι για το κεφάλαιο δεν υπάρχουν σύνορα μου κάνει κάπως.

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η Ενη λέει:

    » O Τραμπ υπερμαχος ενος «μαλακου» δολλαριου που θα ευνοησει τις εξαγωγες»

    «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    Handelsblatt/ Ο Τραμπ είναι «δηλητήριο» για την ελληνική οικονομία
    Η αβεβαιότητα που συνοδεύει την αλλαγή φρουράς στον Λευκό Οίκο είναι δηλητήριο για την ελληνική οικονομία, τονίζει η γερμανική εφημερίδα, υπενθυμίζοντας τι έχει πει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για την ελληνική κρίση και την ευρωζώνη

    Protagon Team

    21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, 11:42 facebook twitter – email
    Πριν καλά καλά καθίσει στο ανακαινισμένο, χρυσό, Οβάλ Γραφείο ο Ντόναλντ Τραμπ, η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt παρουσιάζει τι σημαίνει η προεδρία του για –το αγαπημένο της θέμα αυτόν τον καιρό- την ελληνική οικονομία. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι πολιτικές και οικονομικές συνέπειες για την Ελλάδα είναι «ομιχλώδεις».

    Οι γερμανοί αναλυτές λένε κάτι που σκέφτηκαν όλοι όταν επισκέφθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα: Με την αποχώρηση του από την κυβέρνηση των ΗΠΑ φεύγει ένα φίλος της Ελλάδας, ο οποίος υποστήριξε, έστω με ομιλίες και προτροπές, την ανάγκη της ελάφρυνσης του δημόσιου χρέους.

    «Με τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά και τους υπουργούς του των Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ και Τζακ Λιου, η κυβέρνηση στην Αθήνα είχε υποστηρικτές στις προσπάθειές της για ελάφρυνση του χρέους και κίνητρα για την ανάπτυξη. Από τον Τραμπ δεν αναμένεται κάτι τέτοιο», εκτιμά στο άρθρο της η οικονομική εφημερίδα. Γι’ αυτό και τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βλέπει με δυσαρέσκεια την εποχή Τραμπ».

    Αλλωστε, ο αρθρογράφος υπενθυμίζει ότι όταν ρωτήθηκε ο κ. Τραμπ σχετικά με την ελληνική οικονομική κρίση, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Fox, είπε: «Αφήστε τους Γερμανούς να ασχοληθούν, αρκετά προβλήματα έχουμε». Αντίστοιχη αδιαφορία έχει δείξει και για το μέλλον της ευρωζώνης, ενώ έχει εκφράσει την αποστροφή του προς το εγχείρημα του ευρώ το οποίο εισήχθη «για να βλάψει τις ΗΠΑ», όπως έχει χαρακτηριστικά πει.

    Η Handelsblatt εκτιμά ότι η αβεβαιότητα από την αλλαγή φρουράς στο Λευκό Οίκο αποτελεί «δηλητήριο» για την ελληνική οικονομία, καθώς ο νέος πρόεδρος είναι υπέρμαχος ενός «μαλακού» δολαρίου που θα ευνοήσει τις εξαγωγές. «Αυτό όμως θα μπορούσε να προκαλέσει δυσκολίες στην Ελλάδα διότι η χώρα επωφελήθηκε στα χρόνια της κρίσης από ένα μαλακό ευρώ. Βοήθησε τις ελληνικές εξαγωγές και έκανε ελκυστικές τις διακοπές στην Ελλάδα για τους Αμερικανούς τουρίστες», τονίζει.

    «Οσο ομιχλώδεις είναι οι οικονομικές συνέπειες από την νίκη Τραμπ για την Ελλάδα είναι και οι συνέπειες στην εξωτερική πολιτική. Από την ενίσχυση των σχέσεων ΗΠΑ – Τουρκίας, όπως τις προωθεί ο σύμβουλος για θέματα ασφαλείας Μάικλ Φλιν, η Ελλάδα δεν θα επωφελούνταν» παρατηρεί η Handelsblatt.

    Παρατηρεί επίσης ότι η ελληνική πλευρά, ή μεμονωμένα στελέχη της κυβέρνησης, δεν δείχνει να αγχώνεται προς το παρόν. «Ο Πάνος Καμμένος έσπευσε πάντως να συγχαρεί τον Τραμπ μέσω twitter. O Καμμένος στηρίζει τις ελπίδες του «στο σημαντικό ρόλο» του Γιώργου Παπαδόπουλου, συμβούλου του Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και γιου ελλήνων μεταναστών», εξηγεί η εφημερίδα. «

    Μου αρέσει!

  6. Ο/Η δεξιος λέει:

    Η Ελλάδα καλύπτει τις δύο βασικές προυποθέσεις που έθεσε ο Τραμπ για τους συμμάχους της Αμερικής,τις οποίες δεν καλύπτει η Γερμανία.
    Η πρώτη είναι να αφιερώνει άνω του 2% του ΑΕΠ στις στρατιωτικές δαπάνες και η δεύτερη να μην έχει εμπορικό πλεόνασμα με τις ΗΠΑ.

    Μου αρέσει!

  7. Ο/Η σχολιαστης λέει:

    Οι Γερμανοί το ποσοστό διαθέτουν για στρατιωτικές δαπάνες?

    Μου αρέσει!

  8. Ο/Η Θανασης_χανια λέει:

    σχο
    Με επιφυλαξη,αλλα καπου κοντα στο 1% πρεπει να κινειται διαχρονικα
    της ελλαδας (το αναλογο ) ειναι πανω απο 4%

    Μου αρέσει!

  9. Ο/Η Γιώργας λέει:

    Σύμφωνα με την CIA, οι Γερμανοί διαθέτουν το 1.18% για εξοπλισμούς κι εμείς το 2.46%
    (κλίκ στο «Μιλίταρυ αίντ σεκιούριτι»)

    https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gm.html
    https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gr.html

    Παραπάνω δίνουν και στοιχεία για τις εμπορικές συναλλαγές (τίποτε δέν τους ξεφεύγει αυτούς).

    Μου αρέσει!

  10. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΝΑΤΟ (Ιούλιος του ’16), η Ελλάδα δαπανά το 2.38% του ΑΕΠ σε στρατιωτικές δαπάνες, είμαστε δεύτερη χώρα μετά τις ΗΠΑ. Η Γερμανία βρίσκεται πολύ πιο πίσω, στην 16η θέση, καθώς οι στρατιωτικές δαπάνες της είναι το 1,19 του ΑΕΠ. Στην 3η θέση είναι η Βρετανία, στην 4η η Εσθονία, και στην 5η η Πολωνία. Για όλες τις υπόλοιπες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ που βρίσκονατι από την έκτη θέση (Γαλλία) και πέρα, τα ποσοστά του ΑΕΠ που πηγαίνουν στις στρατιωτικές δαπάνες βρίσκονται κάτω από το 2%.

    Click to access 20160704_160704-pr2016-116.pdf

    (γράφημα σελ. 2)

    Μου αρέσει!

  11. Ο/Η σχολιαστης λέει:

    Δηλαδή τα γερμανα δίνουν κοντά 50 δις για στρατιωτικές δαπανες

    Μου αρέσει!

  12. Ο/Η Ενη λέει:

    http://news.in.gr/world/article/?aid=1500126213

    Γυναικες απο ολον τον κοσμο συγκεντρωνονται και διαδηλωνουν εναντια στον Τραμπ.

    Ενα απο τα συνθηματα στο Βερολινο

    «MEN OF QUALITY DO NOT FEAR EQUALITY»

    Μου αρέσει!

  13. Ο/Η Ενη λέει:

    Συνάντηση στο Κόμπλεντς
    Με αέρα Τραμπ, οι ακροδεξιοί ηγέτες της Ευρώπης συνεδριάζουν

    Κόμπλεντς
    Στο Κόμπλεντς της Γερμανίας πραγματοποιείται η συνάντηση των ηγετών των ακροδεξιών κομμάτων της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Ιταλίας, μία μόλις ημέρα μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην ηγεσία των ΗΠΑ.

    «Βιώνουμε το τέλος ενός κόσμου και τη γέννηση ενός άλλου» δήλωσε η Μαρίν Λεπέν, υποψήφια του Εθνικού Μετώπου στις προεδρικές που θα γίνουν στην Γαλλία τον Απρίλιο.

    Η Λεπέν αναφέρθηκε και στο Brexit, λέγοντας ότι αυτό ανοίγει νέους δρόμους. «Δεν λέω ότι όλες οι χώρες θα πρέπει να εγκαταλείψουν το ευρώ. Αλλά θα πρέπει να αφήσουμε ανοιχτή τη δυνατότητα αν μια χώρα θέλει να φύγει» είπε.

    Κόμματα της αριστεράς, αλλά και συνδικάτα προγραμματίζουν διαδηλώσεις στην γερμανική πόλη, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην παρουσία των συγκεκριμένων πολιτικών.

    Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ καθώς και ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν δίνουν το «παρών».

    Στην πόλη έχουν ήδη αναπτυχθεί περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί για να αποφευχθούν επεισόδια.

    Το συνέδριο άνοιξε ο Μάρκους Πρέτσελ, ο σύζυγος της Φράουκε Πίτρι, συμπροέδρου της AfD, χαρακτηρίζοντας «τιμή» την παρουσία της Λεπέν στο Κόμπλεντς.

    Ο Πρέτσελ υποσχέθηκε «μια νέα Ευρώπη», κατήγγειλε «το πολιτικό Ισλάμ» και έπλεξε το εγκώμιο του Τραμπ.

    Η Λεπέν, η Πίτρι και ο Ολλανδός βουλευτής Χέερτ Βίλντερς δείπνησαν μαζί το βράδυ της Παρασκευής.

    Ο τελευταίος ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία των τριών, με τη λεζάντα: «Υπερήφανος που βρίσκομαι με τους ηγέτες της νέας Ευρώπης».

    Το συνέδριο οργανώνεται από την Ευρώπη των Εθνών και των Ελευθεριών (ENL), της ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ιδρύθηκε το 2015 από ευρωβουλευτές εννέα χωρών-μελών της ΕΕ. Η Λεπέν είναι συμπρόεδρος της ENL.

    Μου αρέσει!

  14. Ο/Η Ενη λέει:

    Σχολιαστη, σε παρακαλω σβησε τις αλλες ειδησεις που παρεισεφρυσαν, στο ανω μερος του κειμενου. Ευχαριστω.

    Μου αρέσει!

  15. Ο/Η Mitsos λέει:

    Ντόναλντ Τράμπ : Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ και να γυρίσει στο εθνικό της νόμισμα τη δραχμή.

    Κυρ, 15/01/2017 – 18:37

    Σε πρόσφατη δήλωσή του που έχει αποκρυφτεί από τα συστημικά ΜΜΕ, ο Ντόναλντ Τράμπ δήλωσε : «Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ και να γυρίσει στο εθνικό της νόμισμα. Χάνεται χρόνος» ( Greece should get out of the euro and go back to its own currency. They are loosing time). Η τελευταία αυτή δήλωση είναι μια πιο προχωρημένη και ξεκάθαρη από εκείνη που έκανε προεκλογικά λέγοντας ότι «Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στην ευρωζώνη. Το πρόβλημα του χρέους της πρέπει να το λύσει η Γερμανία, αλλιώς θα το λύσει η Ρωσία»(Greece should not entered the euro zone. Germany must solve the problem of its debt, otherwise Russia will do it).
    Οι δηλώσεις αυτές και ιδιαίτερα η τελευταία, αποτελούν στην ουσία προαναγγελία της εξόδου μας από το ευρώ, αφού η ιστορία έχει διδάξει ότι, παρόμοιου μεγέθους εξελίξεις διαμορφώνονται στα υψηλά κλιμάκια του παγκόσμιου γεωπολιτικού γίγνεσθαι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, η πτώση της δικτατορίας των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα το 1974 είχε προαναγγελθεί ένα μήνα πριν από τον τότε περιώνυμο Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρυ Κίσιγκερ…

    Μου αρέσει!

  16. Ο/Η Ενη λέει:

    Σαφεστατος ο Ντραγκι.

    http://www.protagon.gr/epikairotita/44341329534-44341329534

    Μου αρέσει!

  17. Ο/Η Mitsos λέει:

    O οικονομικός πόλεμος εναντίον της Γερμανίας και της Κίνας από τον Τραμπ άρχισε. Θα κλιμακωθεί αναλόγως τι θα κάνει ο Σόιμπλε. Αν του φερθεί όπως φέρθηκε στον πρώην υπουργό οικονομικών του Ομπάμα, θα φάει 35% δασμό στα Μερσεντές και θα πεί και τον παλιό σκοπό.

    Καιρός είναι ο αγγλοσαξωνικός κόσμος να αρχίσει να τοποθετεί τη Γερμανία στη θέση της. Σε αυτό ίσως βρουν και συνοδοιπόρο τον Πούτιν, διότι στα υπόλοιπα προβλέπω χοντρή σύγκρουση εώς τα όρια σφοδρής πολεμικής αναμέτρησης διά αντιπροσώπων για την Ουκρανία. Ο στρατηγός Mad Dog που αναλαμβανει το υπουργειο άμυνας είναι σκληρό καρύδι και θα στριμώξει τον Πούτιν και τον Τζι Ζι Πινγκ πολύ γερά.

    Εχουν βέβαια λάβει γνώσιν οι φύλακες, οι Κινέζοι προετοιμάζονται και οι Ρώσοι έχουν μεταφέρει Ισκαντέρ (Αλέξανδρους) σε όλη τη γραμμή των δυτικών συνόρων.

    Μου αρέσει!

  18. Ο/Η Mitsos λέει:

    Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και ιδιαίτερα της πιο πρόσφατης από την ALCO, το ρεύμα της δραχμής είναι πλέον πλειοψηφία στο ελληνικό λαό, παρ’ όλο τον αρνητικό βομβαρισμό που υφίσταται η θέση αυτή από τα κεντρικά συστημικά ΜΜΕ και το σύνολο του κοινοβουλίου που βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχα με το λαϊκό αίσθημα. Στην πραγματικότητα η εναντίωση στο ευρώ ξεπερνά και το 60% της κοινής γνώμης. Οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν αλλοιώνουν ολοκληρωτικά την πραγματικότητα. Απλώς την παραποιούν ως ένα βαθμό, έτσι ώστε να είναι κατά πρώτο λόγο αληθοφανείς και κατά δεύτερο, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πελατών τους που δεν είναι άλλοι από τα συστημικά ΜΜΕ τα οποία κατ’ επέκταση, ελέγχονται από το ευρωκαθεστώς.

    Μου αρέσει!

  19. Ο/Η Mitsos λέει:

    Οι επόμενοι που θα πάρουν το δρόμο της εξόδου από την ΕΟΚ θα είναι οι Ιταλοί, για αυτό βγήκε και φωνάζει ο Ντράγκι, μήπως και τον ακουσουν οι συμπατριώτες του, οι οποίοι έχουν να κάνουν εκλογές από το 2011 και κάποια στιγμή θα πρέπει να ψηφίσουν κιόλας.

    Μου αρέσει!

  20. Ο/Η Mitsos λέει:

    Μου αρέσει!

  21. Ο/Η Mitsos λέει:

    Υπόψιν ότι ο Χιόνης υπήρξε πολιτευτής της ΝΔ και μάλιστα μου κάνει εντύπωση ότι άλλαξε απόψεις περί δραχμής, εφόσον έβγαινε όλον τον καιρό στον Σκάι και έκανε μαύρη προπαγάνδα υπέρ των Γερμανών.

    Μάλλον έχει πάρει χαμπάρι τι έρχεται στην Ελλάδα και τι ξύλο θα φάνε μερικοί αν τυχον βγει η χώρα εκτός ευρωζώνης και ορθοποδήσει. Τεσπα πώς μου τη δίνουνε οι άνθρωποι που πάνε όπου φυσήξει ο άνεμος..

    Μου αρέσει!

  22. Ο/Η Αλικη λέει:

    Ευτυχώς που ο βγήκε ο Τραμπ, ο οποίος -ως γνωστόν- δεν αντιμετωπίζει τους πολιτες «like trash» συμφωνα με τον φωτισμένο blogger spectator.
    Ειχε δώσει άλλωστε ολα τα σχετικά δείγματα γραφής στους ψηφοφορους.
    Στοιχειώδες!

    Μου αρέσει!

  23. Ο/Η Mitsos λέει:

    Kάποιοι που πρόκειται σύντομα να ψηθεί το κρέας τους στη φωτιά που οι ίδιοι άναψαν θα είναι οι Αλβανοί. Το πρόβλημα είναι ότι ίσως ψηθεί και μέρος του ελληνικού πληθυσμού με αυτούς που κυβερνούνε την Ελλάδα.

    Οι Αλβανοί θα είναι οι επόμενοι Ουκρανοί. Θα τους δώσουνε το ΟΚ οι Αμερικάνοι, θα τους αφήσουνε μετά από λίγο στα κρύα του λουτρού, και θα τακτοποιηθούν καλά αυτή τη φορά από τη Σερβία. Η μοιρασιά του Κοσσόβου όπως και η μοιρασιά της Ουκρανίας είναι προ των πυλών. Ο Τραμπ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τους Αλβανούς που έχουνε γεμίσει το Κόσοβο και την Αλβανία με αγάλματα της Χίλαρυ και του Μπιλ Κλίντον. Κοντά στο νου και η γνώση αλλά οι Αλβανοί θα δούνε το τυρί αλλά δύσκολα θα δούνε τη φάκα.

    Τέσπα αγάλματα εν ζωή πολιτικών μόνο οι Αλβανοί στήνουνε.. Μπορεί να στήσουνε και κανένα αδριάντα του Τράμπ..

    By the way εδώ είναι Αλβανοί που υπηρετούν στον ΕΣ τη θητεία τους και φωτογραφίζονται σχηματίζοντας το σήμα που βρίσκεται στη σημαία του UCK.

    http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2131367

    Μου αρέσει!

  24. Ο/Η Θανασης_χανια λέει:

    «MEN OF QUALITY DO NOT FEAR EQUALITY»

    Πραγματι οι γυναικες στις δυτικες κοινωνιες και ειδικα στην αμερικη του τραμπ δεν εχουν equality και ζουν ενα δραμα σε αντιθεση με χωρες οπως πχ το ιραν η σαουδικη αραβια η ινδια η σομαλια και η νοτια αφρικη.. 🙂

    Μου αρέσει!

  25. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    :»Ευτυχώς που ο βγήκε ο Τραμπ, ο οποίος -ως γνωστόν- δεν αντιμετωπίζει τους πολιτες «like trash» συμφωνα με τον φωτισμένο blogger spectator.»

    Αλίκη ο τύπος που έγραψε το άρθρο στον Spectator μάλλον κάπου έχει μπερεδευτεί, δεν είναι η Κλίντον πρόεδρος με τον Τράμπ να έχει κερδίσει 3 εκατομμύρια περισσότερες ψήφους, αλλά το αντίθετο – ο Τράμπ πρόεδρος, αλλά με 3 εκατομμύρια ψήφους λιγότερες από την αντίπαλό του.

    Μου αρέσει!

  26. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    Θανάση το παραπάνω σύνθημα διαβάζεται και αλλιώς, ότι δηλαδή οι άνδρες που έχουν ποιότητα δεν φοβούνται την ισότητα, ώστε να θέλουν να την περιστείλουν – καταργώντας ή συρρικνώνοντας το δικαίωμα στην έκτρωση π.χ., όπως έχει αφήσει να εννοηθεί σε διαφορες συνεντεύξεις ότι σκοπεύει να κάνει ο τσρλατάνος.

    Μου αρέσει!

  27. Ο/Η physicist λέει:

    Πορείες για τα δικαιώματα των γυναικών με έμβλημα, μεταξύ άλλων, την εικόνα μιας γυναίκας με μαντήλα. Άντε μετά να τους πάρεις στα σοβαρά.

    Μου αρέσει!

  28. Ο/Η physicist λέει:

    Α, έλαβε μέρος στις πορείες και η Μαντόννα, πρόσωπο-σύμβολο για τα δικαιώματα των γυναικών και πρότυπο συμπεριφοράς για αμέτρητες γυναίκες παγκοσμίως. Αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε δώσει προεκλογικά μιαν άκρως φεμινιστική υπόσχεση, η οποία όμως μάλλον έγινε αντιληπτή από μεγάλο μέρος των δυνητικών αποδεκτών της ως απειλή και γύρισε μπούμερανγκ.

    Μου αρέσει!

  29. Ο/Η xBerliner λέει:

    «Αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε δώσει προεκλογικά μιαν άκρως φεμινιστική υπόσχεση»
    Γιατί; Εννοώ γιατί η υπόσχεση ήταν αντιφεμινιστική ή φεμινιστική;

    Μου αρέσει!

  30. Ο/Η physicist λέει:

    Βερολινέζε, επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των φεμινιστικών κύκλων και ρευμάτων, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που κάποια άλλη γυναίκα θα είχε δώσει παρόμοια υπόσχεση θα είχε ξεσηκώσει τον κόσμο στο πόδι για τα σεξιστικά πρότυπα καταπίεσης που έχει εγκαθιδρύσει το ανδροκρατικό κατεστημένο. Εδώ όμως όχι μόνον σιώπησε αλλά βρήκε την υπόσχεση έξυπνη και χαριτωμένη.

    Είναι όπως η άλλη περίπτωση: μια πρώην φοιτήτρια στο Κολούμπια περιέφερε επί μήνες στο Campus ένα στρώμα πάνω στο οποίο ισχυριζόταν ότι βιάστηκε, απειλώντας να καταστρέψει το μέλλον του αδίκως (όπως αποδείχτηκε) κατηγορηθέντος συμφοιτητή της και όλοι οι φεμινιστικοί κύκλοι την είχαν ανακηρύξει σε πρότυπο και ημίθεη. Την Πρωτοχρονιά του 2016, έλαβαν χώρα στην Κολωνία εκατοντάδες μαζικές σεξουαλικές βαρβαρότητες και οι φεμινιστικοί κύκλοι σιώπησαν. Οι δράστες έχουν πρόσημο και τα δικαιώματα των γυναικών εξαρτώνται από την θέση στην ιεραρχία των θυμάτων.

    Στο αρχικό: προσωπικά δεν με απασχολεί αν η υπόσχεση της Μ. εγκρίθηκε ή όχι από το φεμινιστικό ματριαρχείο, δικό της θέμα, ό,τι θέλει κάνει. Απλώς τη βρήκα εντελώς γελοία. Χωρίς ηθικό πρόσημο το λέω — εντελώς γελοία.

    Μου αρέσει!

  31. Ο/Η physicist λέει:

    Η μεταμοντέρνα Αριστερά και οι εσωτερικές της διαιρέσεις — ή γιατί τα indentity politics δεν μπορούν να οργανώσουν βιώσιμες πλειοψηφίες.

    … But the attempted hijacking of the march’s agenda and all the nasty tit-for-tat between white versus black/queer/Muslim/trans and other identities tells a very disturbing story about the divided state of feminism today. The separatist, inward-looking politics that helped drive Trump to power and Clinton into oblivion is not going away — in fact it is becoming more entrenched, and all for the better, say organizers bent on highlighting women’s differences rather than their commonality as American and international citizens.

    http://nytlive.nytimes.com/womenintheworld/2017/01/19/agenda-for-womens-march-on-washington-has-been-hijacked-by-organizers-bent-on-highlighting-womens-differences/

    Μου αρέσει!

  32. Ο/Η physicist λέει:

    Από το ίδιο άρθρο με δική μου υπογράμμιση:

    And why is a woman seen wearing a heavy veil pulled up tight to cover her neck — not even a headscarf — emerging as the symbol of the rally? Yes, Trump is singling out Muslims but must we play his reductionist game? Muslim women are a diverse group. Such a vision purposefully excludes non-veiled Muslim women, who make up the majority of American Muslims, and all feminists who champion a woman’s right to be free from the degrading virgin-whore dichotomy that has afflicted them since most of the world’s great religions blamed women for tempting men. Beyond the domestic context, what about all the persecuted and murdered women activists and dissidents in Saudi Arabia, Iran and elsewhere fighting the politico-religious ideology behind the veiling of women? Encouragingly the official march mission statement names Nobel winner Malala Yousafzai who fought the Taliban’s hatred of young girls and women and their own attempts to assassinate her for going to school.

    Μου αρέσει!

  33. Ο/Η δεξιος λέει:

    Φεμινίστριες που συγκαλύπτουν την συμπεριφορά των ισλαμιστών έναντι των γυναικών είναι απλώς νούμερα.Δεν μπορεί να τις πάρει κανείς στα σοβαρά.

    Μου αρέσει!

  34. Ο/Η Θανασης_χανια λέει:

    δπ
    «Θανάση το παραπάνω σύνθημα διαβάζεται και αλλιώς, ότι δηλαδή οι άνδρες που έχουν ποιότητα δεν φοβούνται την ισότητα, ώστε να θέλουν να την περιστείλουν – καταργώντας ή συρρικνώνοντας το δικαίωμα στην έκτρωση π.χ., όπως έχει αφήσει να εννοηθεί σε διαφορες συνεντεύξεις ότι σκοπεύει να κάνει ο τσρλατάνος.»

    Για αυτο βγηκαν στο δρομο δηλαδη?
    Το οποιο, ακομα και αν ισχυει που δεν το ξερω, ειναι πιο σημαντικο στα ματια καποιων απο το FMG που γινεται ακομα και σε μερη της μεγαλης βρετανιας, απο την απιστευτη καταπιεση που υπαρχει σε μουσουλμανικες χωρες οπως η σαουδικη αραβια το ιραν η απο την κουλτουρα των βιασμων σε ινδια πακισταν??

    Μου αρέσει!

  35. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    Θανάση προσπάθησες να ειρωνευτείς το συνθημα «MEN OF QUALITY DO NOT FEAR EQUALITY» ερμηνεύοντας το με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Εγω απλά είπα ότι υπάρχει και μία άλλη ερμηνεία, την οποία θεωρώ πολύ πιθανότερη από την δική σου, υπο το φως των δηλώσεων που κατά καιρούς έχει κάνει ο δεξιός τσαρλατάνος που είναι αυτή την στιγμή πρόεδρος των ΗΠΑ.

    «Το οποιο, ακομα και αν ισχυει που δεν το ξερω,»

    Θα το ήξερες ότι ισχύει, αν είχες παρακολουθήσει την προεκολογική εκστρατεία του απατεώνα τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

    Μου αρέσει!

  36. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    Από την άλλη το ότι έπαιξε παρα πολύ ηλίθια γραφικότητα στην πορεία των γυναικών είναι φυσικά αληθές. Εξίσου όμως αληθές ότι αυτή την ηλίθια γραφικότητα θα την ενισχύσει με χίλιους τρόπους ο γραφικός ηλίθιος που είναι προεδρός των ΗΠΑ αυτή την στιγμή.

    Μου αρέσει!

  37. Ο/Η Don Johnson λέει:

    @Mitsos
    Αν κάνει ντα ο Τραμπ τον Γερμανό και τον Κινέζο από που θα βρει να δανείζεται; Θα πέσει πολύ πείνα στο Αμέρικα σε λέω. Με πορδές δε βάφονται αυγά. Ή θα δουλέψουν οι αμερικάνοι βιομηχανικοί εργάτες ή θα πεινάσουν.

    Την κατάργηση της παγκοσμιοποίησης δεν τη συμφέρει πρώτα και πάνω από όλα την αμερική.

    Α ναι και δασμούς δεν βάζει μόνο ο Τραμπ, αλλά και άλλοι. Ειδικά σε κάτι χρηματιστηριακά προϊόντα που ούτε περνάει από το μυαλό σου ότι υπάρχουν.

    Αλλά εσύ πιστεύεις ότι ο πρόεδρος των δισεκατομμυριούχων θα κάνει κακό στα συμφέροντα των φίλων του; Κι αυτοί από που θα αγοράζουν μερτσεντές, πόρσε και λαμουργκίνι;

    Φαντάσου το άιφον στην Ελλάδα με 40% δασμό επιπλέον; Μόνο αριστεροί θα το παίρνουν.

    Μου αρέσει!

  38. Ο/Η Αλικη λέει:

    Εγω, παλι, δεν καταλαβαίνω τους όρους «φεμινισμός» και «φεμινίστρια».

    Οι γυναίκες δεν ειναι ειδικη κατηγορία ανθρώπων. Καλύπτονται απο τις έννοιες «Ατομικά και Ανθρώπινα Δικαιώματα».

    ΥΓ: Δυστροπε, εχεις απολυτο δικιο. Η μια γραφικότητα θα ενισχύσει την αλλη.
    Πέραν της επικινδυνότητας της προεδρίας Τραμπ, θα απελευθερωθεί και σημαντική ποσότητα γελοιότητας.

    Μου αρέσει!

  39. Ο/Η physicist λέει:

    Οι γυναίκες δεν ειναι ειδικη κατηγορία ανθρώπων. Καλύπτονται απο τις έννοιες «Ατομικά και Ανθρώπινα Δικαιώματα».

    Σωστό αυτό ως θεωρητική αρχή αλλά σε χώρες ή κοινωνίες (και υπάρχουν πάμπολλες) όπου υπάρχει συστηματικό, θεσμικό και ευρύτατο πλέγμα διακρίσεων εις βάρος των γυναικών επειδή είναι γυναίκες, δεν νομίζεις ότι έχει νόημα ένα κίνημα για την προώθηση της ισότητας;

    Μου αρέσει!

  40. Ο/Η Θανασης_χανια λέει:

    Θανάση προσπάθησες να ειρωνευτείς το συνθημα «MEN OF QUALITY DO NOT FEAR EQUALITY» ερμηνεύοντας το με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Εγω απλά είπα ότι υπάρχει και μία άλλη ερμηνεία, την οποία θεωρώ πολύ πιθανότερη από την δική σου, υπο το φως των δηλώσεων που κατά καιρούς έχει κάνει ο δεξιός τσαρλατάνος που είναι αυτή την στιγμή πρόεδρος των ΗΠΑ.
    «Το οποιο, ακομα και αν ισχυει που δεν το ξερω,»
    Θα το ήξερες ότι ισχύει, αν είχες παρακολουθήσει την προεκολογική εκστρατεία του απατεώνα τον
    τελευταίο 1,5 χρόνο.

    γιαννη (δπ)
    Που να εγραφα δλδ και την πρωτη σκεψη που συνειρμικα μου ηρθε στο νου διαβαζοντας το συγκεκριμενο ‘δηθεν’ συνθημα «MEN OF QUALITY DO NOT FEAR EQUALITY» : Μεινε μαζι μου εγγυος, ειμαι πολυ φερεγγυος 😀

    Περα απο τα αστεια παντως, δεν θεωρω πιθανο το συνθημα να αναφερεται στις αμβλωσεις (εγινε θεμα των εκλογων η αμβλωση? ) αλλα ειναι γενικοτερο και ανακατευει ισοτητες και ποιοτητα των ανθρωπων
    ειδικα η εκφραση «men of quality» ειναι δειγμα του ελιτισμου αυτων που το εβγαλαν και παραπεμπει σε μια ηθικολογικη αντιμετωπιση των πραγματων
    οσο για τη λεξη ‘equality’ αυτη πλεον υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα στη δυση

    Η ειρωνια προκυπτει σχεδον αυτοματα σαν αντιδοτο στην υποκριτικη σταση ενος σημαντικου μερους των οργανωτων και συμμετεχοντων στις συγκεκριμενες πορειες οταν παραπονιουνται καλοζωισμενες ελιτ και ομαδες δυτικων χωρων που οριζουν τους εαυτους τους ως δηθεν θυματα, και ταυτοχρονα ποιουν την νησσαν για πολυ χειροτερες καταστασεις σε αλλες χωρες χωρους και πολιτικοιδεολογικα συστηματα και θρησκειες..

    Μου αρέσει!

  41. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    «εγινε θεμα των εκλογων η αμβλωση?»

    Ναι.
    Και ο τσαρλατάνος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα περιορίσει την δυνατότητα της έκτρωσης, ενδεχομένως και να την καταργήσει ακόμα. Χώρια ότι το θέμα αποτελεί γνωστό φετίχ της αμερικάνικης δεξιάς από χρόνια.

    Όπως είπα λοιπόν, υπάρχει και εναλλακτική ερμηνεία, η οποία και μου φαίνεται πολύ πιθανότερη υπο το φως των διαφορων δηλώσεων αυτού του μαλάκα.

    Κάτι ακόμα, στις χθεσινές πορείες δεν συμμετείχαν μόνο «καλοζωϊσμένες ελιτ» αλλά και ένα σωρό κόσμος που δεν ανήκει στην ελιτ. Ασε δε που ο «μέγας επαναστάτης εναντίον του κατεστημένου» δεν έχει αφήσει θέση για θέση που να μην την έχει μπαστακώσει με άτομα προερχόμενα από αυτές ακριβώς τις «καλοζωϊσμένες ελίτ» (παρα πολύ καλοζωϊσμένες, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς).

    Μου αρέσει!

  42. Ο/Η δεξιος λέει:

    Εκείνο που έχει πεί είναι ότι θα περικόψει τις παροχές από το δημόσιο για τις αμβλώσεις.Οι ίδιες οι αμβλώσεις δεν μπορούν να απονομιμμοποιηθούν καθώς έχει αποφασίσει το Ανώτατο Δικαστήριο περί αυτού.Αλλά τα κονδύλια μπορούν να περικοπούν και όποια θέλει να πληρώνει με δικά της λεφτά τα νοσοκομεία.

    Μου αρέσει!

  43. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    «Εκείνο που έχει πεί είναι ότι θα περικόψει τις παροχές από το δημόσιο για τις αμβλώσεις.»

    Δεν έχει πει μόνο αυτό, έχει πει πολύ περισσότερα. Και σε σχέση με το Δικαστήριο, η απόφαση μπορεί να αρθεί, εν μέρει τουλάχιστον. Και ο μαλάκας έχει πει επίσης ότι σκοπεύει να διορίσει στο Ανώτατο Δικαστηριο κάποιον που θα είναι πολύ συντηρητικός, και εναντίον της δυνατότητας για έκτρωση.

    Μου αρέσει!

  44. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

    Συμπερασματα

    1. Δεν «καθησε» καλα στην καρεκλα της εξουσιας ο Τραμπ και η παρεα του. Αν ειχε επιλεγει αλλος υποψηφιος των Ρεμπουπλικανων η διαδοχη θα ηταν ομαλοτερη.

    2. Οι ΗΠΑ διαγουν μεγαλη περιοδο κρισης και αυτος ο ακτιβισμος φερνει πιο πολυ γελια παρα αποτελεσμα. Που ειναι οι διασημοι που δηλωναν οτι αν βγει ο Τραπ θα πανε στον Καναδα ;

    3. Ο Τραμπ ως εκπροσωπος των υπερπλουσιων, ας τους πεισει οτι πρεπει να ανστηθει η βιομηχανια της χωρας με πειθω ή με δασμους κλπ.

    Μου αρέσει!

  45. Ο/Η physicist λέει:

    Αν ειχε επιλεγει αλλος υποψηφιος των Ρεμπουπλικανων η διαδοχη θα ηταν ομαλοτερη.

    Υπάρχει μια άποψη, που δεν μου φαίνεται τραβηγμένη και είναι σε κάθε περίπτωση διασκεδαστική, ότι αν είχε επιλεγεί οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων εναντίον της Χίλαρυ Κλίντον, θα είχε χάσει. Και ότι αν είχε επιλεγεί οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος των Δημοκρατικών εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, θα είχε κερδίσει.

    Μου αρέσει!

  46. Ο/Η Mitsos λέει:

    Μου αρέσει!

  47. Ο/Η physicist λέει:

    Άσχετο: Ο Μπενουά Αμόν (35%) της αριστερής πτέρυγας των Σοσιαλιστών και ο Μανουέλ Βαλς (31%) φαίνεται να είναι οι δύο υποψήφιοι του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας που θα διεκδικήσουν το χρίσμα για την Προεδρία.

    Αν πάρει το χρίσμα ο Αμόν, κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι οι Γάλλοι δεν θα έχουν επιλογές στις Προεδρικές: Μελανσόν, Αμόν, Μακρόν, Φιγιόν και Λε Πεν καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των πιθανών συνδυασμών σε θέματα πολιτικής, οικονομίας και διεθνούς προσανατολισμού της χώρας, από το αριστερό μέχρι το δεξιό άκρο. Καθόλου άσχημα.

    Μου αρέσει!

  48. Ο/Η Αλικη λέει:

    Και βεβαια το θεμα των αμβλώσεων ειναι θεμα ταμπού της βαθιάς συντηρητικής Αμερικής -αυτης, και οχι μονον, που εκφράζει ο Τραμπ.

    Το ζητημα αυτο ΔΕΝ ειναι ζητημα φεμινιστικό. Ειναι ζητημα Ανθρωπίνων και Ατομικών δικαιωμάτων.
    Αφορά καθε πολίτη που θεωρει αυτονόητο ατομικό δικαίωμα τη διάθεση του σώματος και την προστασία της προσωπικότητος.

    ΥΓ: Μια αποψη, η οποια δεν στερειται βασιμότητας, ειναι οτι θα υπήρχαν μεγαλύτερες πιθανότητες εκλογικής νίκης, αν οι Δημοκρατικοί είχαν κατεβάσει ως υποψήφιο τον αξιόλογο Μπαιντεν.
    Αλλα τους έφαγε -μεταξυ άλλων- η πολιτικη ορθότητα. Οτι καλον θα ηταν να εχουν ως υποψήφια γυναίκα.

    Μου αρέσει!

  49. Ο/Η δεξιος λέει:

    Εκεί Αλίκη είναι και θέμα της αρμοδιότητας πολιτειών και ομοσπονδιακού κράτους.Οι ρεπουμπλικάνοι εκτός όλων των άλλων είναι και υπέρ των αρμοδιοτήτων των πολιτειών και όχι της ενίσχυσης του ομοσπονδιακού κράτους.
    Το 1972 το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι οι πολιτείες δεν έχουν δικαίωμα να απαγορεύουν την έκτρωση.Οι συντηρητικοί λένε ότι δεν είναι δουλειά του Δικαστηρίου να κόβει δικαιώματα από τις πολιτείες και κάθε μία να αποφασίζει η ίδια όπως είναι τώρα για τη θανατική ποινή.

    Μου αρέσει!

  50. Ο/Η Θανασης_χανια λέει:

    «Κάτι ακόμα, στις χθεσινές πορείες δεν συμμετείχαν μόνο «καλοζωϊσμένες ελιτ» αλλά και ένα σωρό κόσμος που δεν ανήκει στην ελιτ. Ασε δε που ο «μέγας επαναστάτης εναντίον του κατεστημένου» δεν έχει αφήσει θέση για θέση που να μην την έχει μπαστακώσει με άτομα προερχόμενα από αυτές ακριβώς τις «καλοζωϊσμένες ελίτ» (παρα πολύ καλοζωϊσμένες, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς).»

    δπ
    Το ‘καλοζωισμενες ελιτ’ που χρησιμοποιησα ειναι σε αντιδιαστολη με τις γυναικες και αλλες ομαδες (και τα δικαιωματα τους) της σομαλιας της ινδιας του ιραν της σαουδικης αραβιας της συριας του ιρακ του νοτιου σουδαν του μαλαουι των φιλιππινων της αιτης της νιγηριας και παει λεγοντας, *οχι* εσωτερικα στην αμερικη..

    αν θελανε καποιοι να διαμαρτυρηθουν εναντιον του τραμπ ας το λεγανε ξεκαθαρα, τι φοβοντουσαν?
    ελευθερη χωρα ειναι,δεν θα τους πει κανεις γιατι το κανουν

    τελος,επαναστατες εναντιον του κατεστημενου και κατεστημενο στην αμερικη δεν ειναι απαραιτητα αντιθετικες εννοιες
    ειναι η μορφη του καπιταλισμου τετοια
    πριν 20-30 χρονια google facebook και apple δεν υπηρχαν και αλλες μεγαλες εταιριες εχουν απο τοτε εξαφανιστει..

    Μου αρέσει!

  51. Ο/Η Δύστροπη Πραγματικότητα λέει:

    «αν θελανε καποιοι να διαμαρτυρηθουν εναντιον του τραμπ ας το λεγανε ξεκαθαρα, τι φοβοντουσαν?»

    Μα το είιπανε ξεκάθαρα, δεν το έκρυψαν.
    .

    Μου αρέσει!

  52. Ο/Η Ενη λέει:

    «Μα το είιπανε ξεκάθαρα, δεν το έκρυψαν.» (ΔΠ) +++++

    Γι αυτό και ψηφισαν περιπου 2 εκατ. περισσοτεροι την Κλιντον και τους δημοκρατικους.

    Μου αρέσει!

  53. Ο/Η Ενη λέει:

    «Αλλά τα κονδύλια μπορούν να περικοπούν και όποια θέλει να πληρώνει με δικά της λεφτά τα νοσοκομεία. » (Δεξιος)

    Ναι, το θεμα ειναι οτι η αποφαση για μια αμβλωση μπορει να ειναι αποφαση μιας οικογενειας. Δηλαδή να μην ειναι αποφαση μονο των γυναικων αλλα και των ανδρων.
    Αρα τα κονδυλια που περικοπτονται ειναι σε βαρος της οικογενειας. Και εφοσον ο Τραμπ υποστηριζει το φτωχό λαο, θα επρεπε ολα αυτα να τα υπολογιζει.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.