Του πήραν το παιχνίδι …

Liberal  /  Φίλης κατά Τσίπρα, Ιερωνύμου, Καμμένου: Το «20» έγινε μη προβιβάσιμος βαθμός

Σφοδρότατα πυρά κατά του πρωθυπουργού, του Αρχιεπισκόπου, του υπουργού Άμυνας αλλά και του ΣΚΑΪ – τον οποίο ενέπλεξε στα ενδοκυβερνητικά και εσωκομματικά «power games» – εξαπέλυσε κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής ο Νίκος Φίλης, διαμηνύοντας με τη στάση του ότι θα αποτελέσει «πολιτικό πρόβλημα» για τον Αλέξη Τσίπρα στο επόμενο διάστημα. «Το ερώτημα για την απομάκρυνσή μου αιωρείται στο χώρο της δημόσιας σφαίρας και απασχολεί κάθε δημοκρατικό πολίτη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Έντονα συγκινησιακά φορτισμένος, ο υπουργός Παιδείας ανέφερε: «Μοχθήσαμε 13 μήνες, έφτασε η μέρα της αποχώρησης» και δήλωσε σκωπτικά ότι οι πολύ θετικές αναφορές, και το «20» του κ. Τσίπρα μετατράπηκαν «αιφνιδίως» σε «μη προβιβάσιμο βαθμό». «Ποιος κάνει λάθος, ο γαλαντόμος «καθηγητής», που χωρίς εξήγηση ακύρωσε την υψηλή βαθμολογία, ή ο ‘άριστος μαθητής’ ο οποίος βρέθηκε ενώπιον μια τόσο δραματικής ανατροπής; Όσο δεν εξηγούνται αυτά τα πράγματα πειστικά, αυτή η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, ειδικότερα αν είναι κοτζάμ υπουργείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Φίλης έκανε αναφορά στο έργο του υπουργείου και ζήτησε από τη νέα ηγεσία να «αγκαλιάσει» το πρόγραμμα του υπουργείου για τα προσφυγόπουλα.

Αφήνοντας ποικίλες αιχμές για αυταρχισμό, ο κ. Φίλης είπε ότι «στα νιάτα μας βγάζαμε τη γλώσσα στα χρηστά συντηρητικά ήθη μας κατηγορούσαν για μιάσματα… Αυτοί οι απόντες, οι δοτοί οι κυνικοί οι άθλιοι από ζωή που πήραν πτυχία με τα λεφτά του μπαμπά τους αυτό το μέταλλο δεν το έχουν, και δεν ανταλλάσσεται ακόμη και με υπουργική καρέκλα». Εμφανίστηκε έτσι ως υπερασπιστής των διαχρονικών ιδεών της Αριστεράς, λέγοντας με νόημα ότι «δεν με ξέρουν καλά αυτοί που νόμιζαν ότι θα άλλαζε στάση».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Φίλης κατηγόρησε την Εκκλησία ότι δεν περιορίζεται στα θρησκευτικά της καθήκοντα, άλλα η στάση της εκτείνεται και σε αναζήτηση κεντρικού πολιτικού ρόλου και επιστροφή στο παρελθόν.

Ο απερχόμενος υπουργός ισχυρίστηκε δε,ότι «οργανώθηκε και εκτελέστηκε συμβόλαιο πολιτικού θανάτου μου στο ΣΚΑΙ στη συνέντευξη του κ. Ιερώνυμου στον Αλέξη Παπαχελά όπου ζητήθηκε η καθαίρεση του ‘προβληματικού παιδιού’». Αποκάλεσε επίσης ως «ευθεία πρόκληση προς τον πολιτικό κόσμο όσα υποστήριξε στη συνέντευξη του στον σταθμό μας ο Αρχιεπίσκοπος».

«Στη συνεχεία μάλιστα εκτοξεύτηκε η ανατριχιαστική για τη δημοκρατική και συνταγματική τάξη απειλή (Ιερωνύμου) περί ‘‘πρόθυμων πολιτικών παραγόντων’’ να ρίξουν την κυβέρνηση (σ.σ Καμμένος)» συνέχισε. Θυμίζω, τόνισε ο Νίκος Φίλης, την όψιμη αντίδραση του Ιερώνυμου στο τέμενος στην Αθήνα, την υιοθέτηση ακροδεξιάς ρητορικής για μουσουλμανικό κίνδυνο από το προσφυγικό, και την προσχώρηση στο αντιχριστιανικό δόγμα ‘ψωμί μόνο για Έλληνες’ με πλήρη κάλυψη ρασοφόρων… Είναι, συμπλήρωσε, επικίνδυνη ρητορική που θα βυθίσει την πατρίδα μας σε κρίση.

Έκανε μάλιστα λόγο για ιταμή αξίωση να απαιτείται η αποχώρησή του με τη «μιντιακή στήριξη του χρεοκοπημένου κατεστημένου». «Πρόκειται για παραθεσμική συμπεριφορά στην όποια θα αντιταχθούμε με όποιο κόστος» διεμήνυσε.

«Αν η κοινωνία δεν είναι δεκτική, ακόμα και οι καλές προθέσεις μας δεν μας πάνε μακριά» σχολίασε από την πλευρά του ο νέος υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

AdTech Ad«Θα κάνουμε τα πάντα για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων», ανέφερε στην ομιλία του, συμπληρώνοντας ότι το υπουργείο προσπαθεί να καταργήσει κάποιες δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης προς τον ΟΟΣΑ, με αιχμή τη χρηματοδότηση της παιδείας. Επίσης, σημείωσε ότι εάν οι εκπαιδευτικοί δεν σηκώσουν το βάρος δεν μπορεί να γίνει τίποτα, όσα νομοσχέδια και να περάσει το υπουργείο Παιδείας.

Με πληροφορίες από skai.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in Πολιτική, καινούργιο συκώτι. Bookmark the permalink.

11 Responses to Του πήραν το παιχνίδι …

  1. Ο/Η xBerliner λέει:

    Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτει ο τίτλος του ποστ.
    Ο Φίλης απομακρύνθηκε για τους λάθους λόγους και γι’ αυτό έχει απόλυτα δίκαιο στα καρφιά που ρίχνει.
    Ο Αλέξης αναβάθμισε το παπαδαριό σε ισότιμο συνομιλητή και συνδιαμορφωτή της πολιτικής της κυβέρνησης.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Αλικη λέει:

    Ο Φίλης χειρίστηκε το ζητημα με τον άγαρμπο, λαϊκίστικο και ιδεοληπτικο τροπο που χαρακτηρίζει ολους τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

    Το αποτελεσμα ηταν να κάψει το θεμα, και να δώσει στην Εκκλησία την ευκαιρία να δείξει οτι εχει το επάνω χέρι.
    Ομως τα εχουμε ξανασυζητήσει ολα αυτα.

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η xBerliner λέει:

    Αλικη
    Πιθανόν να έπρεπε πρώτα να καλέσει τον Άνθιμο, τον Αμβρόσιο και τα άλλα παιδιά να το κάνουν μπρέϊνστορμινγκ επί του θέματος του μαθήματος των θρησκευτικών.
    Βέβαια το ότι ο αρχηγός του παπαδαριού βγήκε και είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι αν γούσταρα ο Καμμένος έριχνε την κυβέρνηση για μένα είναι είναι ένδειξη δημοκρατίας και διπλωματίας. Την επόμενη μέρα από εκείνη τη δήλωση θα έπρεπε κανονικά ο Τσίπρας, αν δεν ήθελε να πετάξει εκτός κυβέρνησης όλους τους καμμένους και να ρίξει την κυβέρνηση, να βγει και να κάνει δημόσια δήλωση στήριξης στο Φίλη απλώς και μόνο για να δείξει ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο.
    Αλλά μόνο ένας πολιτικός στην Ελλάδα είχε τα αρχίδια να τα βάλει με το παπαδαριό σε ένα θέμα και να το πάει μέχρι τέλους. Ακόμα και όταν όλοι μέσα στο κόμμα του κρύβονταν (όταν δε γλύφαν το παπαδαριό όπως π.χ. ο άθλιος ο Βενιζέλος).

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η Αλικη λέει:

    Βερολινεζε, δεν υπεραμύνομαι του Τσιπρα. Ειναι άθλιος σε ο,τι κι αν κανει.

    Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι οι χειρισμοί του Φίλη ηταν εξίσου άθλιοι.

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η zepos λέει:

    Εδωσε άριστα στον εαυτό του, επειδή επιχείρησε και εν μέρει πέτυχε, να οπισθογυρίσει την παιδεία στα χρόνια του σκοταδιού με οδηγό την άρνηση της αριστείας μέσω της ισοπέδωσης προς την μετριότητα..Μάλιστα υπερηφανεύτηκε για το θλιβερό του κατόρθωμα λέγοντας οτι είχε οδηγό την ισότητα! Επανέφερε τους «αιώνιους φοιτητές» για να εξυπηρετήσει την πελατεία της οκνηρής και ήσονος προσπάθειας …και άλλα πολλά στους λίγους μήνες που κανονικά πρέπει να ΣΒΗΣΤΟΥΝ… Η κ.Β.Κιντή τον στολίζει όπως του αξίζει

    Β.Κιντή για Φίλη:
    «Αφού συνέπραξε στον ποταμό ψέμματος και κοροϊδίας με τον οποίο ανέλαβαν την κυβέρνηση, αφού συνέπραξε στην κοροϊδία της διαπραγμάτευσης που επιβάρυνε τη χώρα και τους πολίτες με δεκάδες δισεκατομμύρια, αφού συνέπραξε στην εξαπάτηση του δημοψηφίσματος, αφού πανηγύρισε και συνεργάστηκε με ακροδεξιούς και αντισημίτες, αφού ανέχθηκε το άδειασμα από τον πρωθυπουργό, τον συγκυβερνήτη τους και τον Αρχιεπίσκοπο στις συσκέψεις στο Μαξίμου, έρχεται τώρα που του στέρησαν το υπουργείο που ο ίδιος επέλεξε να μάς πει το δεν υπάρχει τίποτε από τα προηγούμενα, να τα ξεχάσουμε και «στην επίτευξη αυτού του στόχου [ επαναπροσδιορισμό των σχέσεων Κράτους- Εκκλησίας] θα αφιερώσω μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς μου ως βουλευτής την επόμενη περίοδο»»

    Μου αρέσει!

  6. Ο/Η Ενη λέει:

    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500113144

    Αλλο να κρινουμε τον συριζα και ολους τους υπουργους του ως κυβερνηση και αλλο να κρινουμε εναν εξ΄αυτων, που δεν μενει αμφιβολία οτι ο Τσιπρας τελικα «θυσιασε» τον Φιλη. Πρωτον για χατηρι του Καμμενου (που θα μεινει φαινεται παντοτινος φιλος του) και δευτερον για την εκκλησία (κι΄ας δηλωνει αθεος).
    Με αλλα λογια θεωρει την εκκλησία πολιτικη δυναμη μαζι με τον Καμμενο.

    Μου αρέσει!

  7. Ο/Η xBerliner λέει:

    Το σχόλιο της Κιντή από πάνω είναι από αυτά που σιχαίνομαι και προέρχονται συνήθως από αλά καρτ φιλελεύθερους. Φιλελεύθερους του κώλου δηλαδή που ο φιλελευθερισμός σε ζητήματα οικονομίας είναι καλός πάντα, στα υπόλοιπα εξαρτάται κατά πόσο ταιριάζει με και βοηθά τις επιδιώξεις μας.

    Εν συντομία μερικές απαντήσεις:
    «Δηλαδή έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα ως χώρα και αυτό που προέχει είναι να δώσει μία μάχη του 18ου αιώνα.»
    Οι σχέσεις κράτους εκκλησίας είναι πρόβλημα μεγάλο που υπάρχει από το 18ο αιώνα. ΠΡΕΠΕΙ να λυθεί. Δεν καταλαβαίνω το πέταγμα τις μπάλας στην εξέδρα (έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα). Γιατί μπορώ π.χ. να το πω και αλλιώς: Δηλαδή έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα ως χώρα και αυτό που προέχει είναι να ασχολούμαστε με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και να φέρνουμε αναταράξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση; Ή για να το πω αλλιώς στη γλώσσα των (ντεμέκ) φιλελεύθερων (του κώλου): Αν δε σπάσεις αυγά ομελέτα δεν τρώς.

    «Πολιτεύεται με απλοϊκές διαιρέσεις και ιδεολογικοποιημένα διλήμματα δίνοντας μάχες του παρελθόντος»
    Η εκκλησιαστική περιουσία είναι μάχη του παρελθόντος;
    Η μισθοδοσία των παπάδων (περισσότεροι σε αριθμό από τους γιατρούς) είναι μάχη του παρελθόντος;
    Η σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές της εκκλησίας είναι μάχη του παρελθόντος;

    «ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τέτοιου είδους παρεμβάσεις της Εκκλησίας σε κυβέρνηση»
    «Τουλάχιστον τόσο απροκάλυπτα και τόσο ωμά.»
    Σοβαρά; Ασθενή μνήμη έχει η Βασούλα.
    Το Τρίτση τον ξέχασε; Μεγαλούτσικη την κόβω και πρέπει να ήταν τότε σε ηλικία να τον θυμάται καλά. Αλήθεια ο Τρίτσης τότε αυτοβούλως παραιτήθηκε ή κάποιοι τον ανάγκασαν σε παραίτηση;
    Για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας:
    «Ο Ανδρέας Παπανδρέου (ο σοσιαλιστής και αντισυμβατικός επαναστάτης) δεν ήθελε να δυσαρεστήσει την εκκλησία με την οποία σχετιζόταν για άγνωστους (υπόγειους;) λόγους, κι ο Τρίτσης παραιτήθηκε ταπεινωμένος και άπρακτος…»
    http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/33095

    Τα 3 εκατομμύρια υπογραφές του Χριστόδουλου και τα λάβαρα τις επανάστασης στο σύνταγμα τα ξέχασε; Για να ξαναφρεσκάρουμε τη μνήμη μας:
    «Λίγες ημέρες αργότερα και αφού έχει αρχίσει να συζητείται το ζήτημα ευρέως επανήλθε διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση: «Να γίνει ένα δημοψήφισμα και θα δούνε ότι ο λαός προσυπογράφει μαζί μας».
    «η Σύνοδος συγκέντρωσε περισσότερα από τρία εκατομμύρια υπογραφές πιστών οι οποίοι ζητούν δημοψήφισμα για την προαιρετική αναγραφή του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες.»
    http://www.kathimerini.gr/311604/article/epikairothta/politikh/h-maxh-gia-tis-taytothtes
    Αμφιβάλει κανείς ότι αν ήταν κανένας άλλος πρωθυπουργός θα είχε υποχωρήσει προσφέροντας μάλιστα γη και ύδωρ;

    «Ο κόσμος χάνεται κι ο Φίλης θα αγωνίζεται να βάλει τον Νικόλα Άσιμο στην ύλη των Θρησκευτικών και να τσακώνεται με τους παπάδες.»
    Εδώ λαϊκίζει φριχτά η Βασούλα. Κρίνει ένα βιβλίο, το οποίο είναι προϊόν του παιδαγωγικού ινστιτούτου (ή πως αλλιώς το λένε τώρα) ύστερα από 3 χρόνια δουλειάς (δηλαδή δεν ξεκίνησε όχι απλώς από το Φίλη αλλά ούτε καν από το συριζα, δες πρόσφατη συνέντευξη του Αλεβιζάτου) από 5 αποκομμένες (αν υπήρχαν και αυτές μέσα στο βιβλίο) χωρίς να συνυπολογίζει το νέο πλαίσιο διδασκαλίας του μαθήματος (βασικά είμαι σίγουρος ότι δεν το ξέρει) και φυσικά χωρίς να έχει διαβάσει ούτε μισή σελίδα από το βιβλίο γιατί πολύ απλά αυτό δεν έχει εκδοθεί (και ούτε πρόκειται).
    Σοβαρά τώρα, αυτή τη θεωρείτε σοβαρή και φιλελεύθερη!!!!

    Μου αρέσει!

  8. Ο/Η σχολιαστης λέει:

    Yannis Koutsomitis (αντιγραφή απο f/b)
    3 ώρες ·
    Το πιο αηδιαστικό απόσπασμα από τις σημερινές δηλώσεις του Φίλη ήταν το σημείο που χλεύασε «αυτούς που πήραν πτυχία με τα λεφτά του μπαμπά τους», ενώ ο ίδιος «πάλευε για την επανάσταση».
    Αυτοί που πήραν ακαδημαϊκά πτυχία «με τα λεφτά του μπαμπά» τους, κύριε Φίλη, προσφέρουν την εργασία και τις γνώσεις τους στην κοινωνία και δεν έγιναν αιώνιοι φοιτητές και αργόμισθα κομματόσκυλα σαν εσένα.

    Μου αρέσει!

  9. Ο/Η Mitsos λέει:

    Δηλαδή ρε Βερολινέζε ο Σημίτης έκανε καμιά επανάσταση επειδή δεν αναγράφεται το θρήσκευμα στις ταυτότητες? Ενας γελοίος ήταν ο οποίος έστησε το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολιτεύσεως με το χρηματιστήριο και έπρεπε να είναι στη φυλακή για αυτό και διότι έβαλε την Ελλάδα με ψεύτικα νούμερα σε ένα νόμισμα που την κατέστρεψε.

    Το ερώτημα που προκύπτει σε σχέση με την αναγραφή του θρησκεύματος είναι πολύ απλό και δεν απαντήθηκε ποτέ από κανέναν. Τι γίνεται αν πεθάνει ένας Ελληνας σε ένα ξένο κράτος πολύ μακριά και πρέπει να ταφεί εκεί? Πώς θα τον κηδέψουν? Ως Χριστιανό, ως βουδιστή, ως μουσουλμάνο?

    Η σύγκρουση Σημίτη Χριστόδουλου ήταν ένα ωραίο θεατράκι με πολλούς θεατές. Μόνο που τελικά δεν οδήγησε απολύτως πουθενά. Κανένα βήμα δεν τόλμησε να κάνει ο συγκεκριμένος όπως και όλοι οι επόμενοι στο ζήτημα χωρισμού εκκλησίας κράτους. Και δεν έκανε διότι θα πρέπει να επιστρέψει στην εκκλησία τεράστια ακίνητα και καταθέσεις εκατομμυρίων. Καλή λοιπόν η άσκηση επαναστατικής γυμναστικής πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα.

    Μου αρέσει!

  10. Ο/Η Elias λέει:

    Όσο ο Τσίπρας εξοστράκιζε Λαφαζάνη, Κωσταντοπούλου Βαρουφάκη κλπ ήταν οκ. Τώρα που τον δίνει χάρη Καμένου κλαίει ο χοντρός. Και τι είναι αυτό που πέτυχε: η επαναφορά των αιωνίων τεμπέληδων, η κατάργηση των ρυθμίσεων της Διαμαντοπούλου, που κλείνουν τα σχολεία στις 1:30 για να μην κουράζονται τα καμάρια μας. Συγχαρητήρια, τέτοιους σαν και σένα να έχουμε.

    Τώρα παριστάνει το θύμα (η κλάψα ήταν πάντα η ειδικότητα της αριστεράς). Δεν με αφήσαν να ολοκληρώσω το έργο μου, με έφαγαν οι παπάδες. Δηλαδή ρε Φίλη τι νόμιζες ότι ήταν ο Καμένος, η Παρθένος Μαρία.

    Σιχαμένοι υποκριτές, αριστεροί. Σιχαμένοι. Μόνο για τη κουτάλα μια ζωή.

    Μου αρέσει!

  11. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

    Αναρωτιεμαι αν ηταν καλυτεροι Υπουργοι Παιδειας λ.χ. οι Γεράσιμος Αρσένης
    Πέτρος Ευθυμίου, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Άννα Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος,….

    Μακραν ο καλυτερος ηταν ο υφυπουργος Λουκης Ακριτας*.

    *Από το 1961 συνεργάστηκε και πάλι με την Ένωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου, εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 1963 και 1964 οπότε ως υφυπουργός Παιδείας υλοποίησε την Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση που εισηγήθηκε ο Ευάγγελος Παπανούτσος.

    ΥΓ Δείτε παρακάτω όλα τα πρόσωπα που διετέλεσαν υπουργοί από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα, καθώς και το χρονικό διάστημα που κράτησαν στα χέρια τους το τιμόνι του υπουργείου:

    Νικόλαος Λούρος
    24 Ιουλίου 1974 21 Νοεμβρίου 1974
    Παναγιώτης Ζέπος
    21 Νοεμβρίου 1974 5 Ιανουαρίου 1976
    Γεώργιος Ράλλης
    5 Ιανουαρίου 1976 28 Νοεμβρίου 1977
    Ιωάννης Βαρβιτσιώτης
    28 Νοεμβρίου 1977 10 Μαΐου 1980
    Αθανάσιος Ταλιαδούρος
    10 Μαΐου 1980 21 Οκτωβρίου 1981
    Ελευθέριος Βερυβάκης
    21 Οκτωβρίου 1981 5 Ιουλίου 1982
    Απόστολος Κακλαμάνης
    5 Ιουλίου 1982 25 Απριλίου 1986
    Αντώνης Τρίτσης
    25 Απριλίου 1986 9 Μαΐου 1988
    Απόστολος Κακλαμάνης
    9 Μαΐου 1988 22 Ιουνίου 1988
    Γιώργος Παπανδρέου
    22 Ιουνίου 1988 2 Ιουλίου 1989
    Βασίλης Κοντογιαννόπουλος
    2 Ιουλίου 1989 12 Οκτωβρίου 1989
    Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος
    12 Οκτωβρίου 1989 23 Νοεμβρίου 1989
    Κώστας Σημίτης
    23 Νοεμβρίου 1989 13 Φεβρουαρίου 1990
    Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος
    13 Φεβρουαρίου 1990 11 Απριλίου 1990
    Βασίλης Κοντογιαννόπουλος
    11 Απριλίου 1990 10 Ιανουαρίου 1991
    Γιώργος Σουφλιάς
    10 Ιανουαρίου 1991 13 Οκτωβρίου 1993
    Δημήτριος Φατούρος
    13 Οκτωβρίου 1993 8 Ιουλίου 1994
    Γιώργος Παπανδρέου
    8 Ιουλίου 1994 25 Σεπτεμβρίου 1996
    Γεράσιμος Αρσένης
    25 Σεπτεμβρίου 1996 13 Απριλίου 2000
    Πέτρος Ευθυμίου
    13 Απριλίου 2000 10 Μαρτίου 2004
    Μαριέττα Γιαννάκου
    10 Μαρτίου 2004 19 Σεπτεμβρίου 2007
    Ευριπίδης Στυλιανίδης
    19 Σεπτεμβρίου 2007 8 Ιανουαρίου 2009
    Άρης Σπηλιωτόπουλος
    8 Ιανουαρίου 2009 7 Οκτωβρίου 2009
    Άννα Διαμαντοπούλου
    7 Οκτωβρίου 2009 7 Μαρτίου 2012
    Γεώργιος Μπαμπινιώτης
    7 Μαρτίου 2012 17 Μαΐου 2012
    Αγγελική – Ευφροσύνη Κιάου
    17 Μαΐου 2012 21 Ιουνίου 2012
    Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος
    21 Ιουνίου 2012 μέχρι 9-6-14

    http://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/oi-diatelesantes-ypoyrgoy-paideias-apo-th-metapoliteysh-mexri-shmera

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.