O Παππάς ρίχνει «μαύρο» στην ενημέρωση

Μέσα στη νύχτα …απόσυρση, προσωρινή βέβαια.

Στα πλαίσια του «νέου Γοργοπόταμου» με τους ψεκασμένους. 

Liberal /  O Παππάς ρίχνει «μαύρο» στην ενημέρωση

O Παππάς ρίχνει «μαύρο» στην ενημέρωση

Επιβολή ποινικών και διοικητικών κυρώσεων σε βάρος της Digea σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με το νέο τηλεοπτικό τοπίο προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε  ο υπουργός  Επικρατείας Νίκος Παππάς σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με αυτή αυστηροποιούνται οι επιβαλλόμενες ποινικές κυρώσεις με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και με χρηματική ποινή.

Ειδικότερα, όπως προβλέπεται η παράβαση των διατάξεων που αφορούν στο δικαίωμα  χρήσης ραδιοσυχνοτήτων ή και αριθμών, η χρήση ραδιοσυχνοτήτων η αριθμών χωρίς να έχει προηγηθεί εκχώρηση σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος καθώς και η παράνομη εμπορία ή χρήση τερματικού εξοπλισμού τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή ύψους από 20.000-1,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί επίσης ότι το «μαύρο» στα κανάλια θα πέσει μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες μετά τη δημοσίευση της οριστικής χορήγησης των αδειών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως από τον κ. Νίκο Παππά.

Την τροπολογία μπορείτε να τη δείτε εδώ

Αλέξανδρος Διαμάντης

Advertisements

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in καινούργιο συκώτι. Bookmark the permalink.

2 Responses to O Παππάς ρίχνει «μαύρο» στην ενημέρωση

 1. Ο/Η Mitsos λέει:

  Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
  http://nikosklitsikas.gr/

  «Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις…» (4 Οκτώβρη 2016…
  AΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι Μυστικές Υπηρεσίες της δύσης οργανώνουν συγκεντρώσεις για την «αιματοχυσία» στο Χαλέπι!), οι τρομοκράτες βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας, έκαψαν φωτογραφίες του εγκληματία Πούτιν και του δικτάτορα Άσαντ, έκαψαν σημαίες της Ρωσίας και της Συρίας, ανέμισαν σημαίες της Παλαιστίνης, λες κι ήταν Παλαιστίνιοι και των τζιχαντιστών, ύψωσαν πορτρέτα του προοδευτικού μαύρου προέδρου Ομπάμα.
  Ποιοι είναι οι «πρόσφυγες» από τη Συρία, που στην Ελλάδα τρομοκρατούν ομοεθνείς τους και έχουν τόσο πολιτική, όσο κι οργανωτική νομιμοποίηση;
  Σήμερα στην πατρίδα μας έχουν φθάσει κι απολαμβάνουν ειδικής προστασίας όλοι οι ποινικοί εγκληματίες, που απελευθερώθηκαν όπου για πέντε χρόνια είχαν καταλάβει πόλεις τα ανθρωπόμορφα κτήνη του χαλιφάτου, οι μισθοφόροι αποκεφαλιστές. Αυτοί δεν θα επιστρέψουν ποτέ στη Συρία, αλλά κι ούτε θα τους δεχθούν άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
  Σήμερα στην πατρίδα μας έχουν φθάσει κι απολαμβάνουν ειδικής προστασίας όσοι είχαν στρατευτεί κι υπηρετούσαν το χαλιφάτο με μηνιαίες αποδοχές που ξεπερνούν τα 3.000 $… Έφεραν μαζί τους το κομπόδεμα, τις οικογένειές τους, αναζητώντας μια νέα ζωή. Αυτό διότι είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν στον τόπο τους, όταν εκεί υπάρχουν αυτοί που έχασαν παιδιά, αδέλφια, συγγενείς κι επόμενο είναι να είναι δύσκολη η επανένταξή τους στον κοινωνικό ιστό όπου είχαν δολοφονική δράση.
  Σήμερα στην πατρίδα μας έχουν φθάσει κι απολαμβάνουν ειδικής προστασίας όλοι οι νεαροί λιποτάκτες, που είτε εντάχθηκαν στο μισθοφορικό στρατό των τρομοκρατών, είτε προτίμησαν τη φυγή για να μην υπηρετήσουν τη θητεία τους.
  Σήμερα στην πατρίδα μας έχουν φθάσει κι απολαμβάνουν ειδικής προστασίας χιλιάδες μισθοφόροι-δολοφόνοι, από 85 χώρες του κόσμου, που εμφανίζονται ως Σύροι πρόσφυγες, για να αποφύγουν συνέπειες στις πατρίδες τους.
  Πως θα τους ταυτοποιήσεις κ. Τόσκα, όταν έχουμε διακόψει διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία; Όμως κανείς δεν θέλει να τους ταυτοποιήσει, γιατί είναι επιταγή του Διευθυντηρίου…
  Η ήττα της δύσης στη Συρία και το τέλος της «αραβικής άνοιξης», που δεν κατόρθωσε να υποδουλώσει το Συριακό λαό (Προκαλούν οι ΗΠΑ στη Συρία… Ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη…), σε συνάρτηση με την σαφή για όλους κι όχι μόνον για τους στρατιωτικούς αναλυτές, υπεροπλία της Ρωσίας, οδηγούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επανασχεδιασμό της πολιτικής τους:
  – κραυγές χωρίς περιεχόμενο, ώστε να μην εμφανιστεί η πραγματικότητα στην κοινή γνώμη των χωρών τους…
  – πλήρης εξαγορά των ΜΜΕ και δημοσιογράφων, ώστε να εμφανίζονται ως εγκληματικές οι δράσεις υπεράσπισης του λαού της Συρίας κι η εξολόθρευση των τρομοκρατών… Στην Ελλάδα, με μπροστάρηδες το ΑΠΕ και την ΕΡΤ, συνολικά τα ΜΜΕ υπηρετούν αυτή την επιχείρηση μαύρης προπαγάνδας…
  – προετοιμασία ενός μόνιμου «αντιπολιτευτικού» κινήματος στη δύση και γιατί όχι και υποστηρικτές μιας «κυβέρνησης εξορίας», ανδρεικέλων των ιμπεριαλιστών… στα πρότυπα του αποκλεισμού της Κούβας από τη δεκαετία του ΄60 ως σήμερα, όπου το Μαϊάμι και η Φλόριντα γέμισαν με Κουβανούς «αντικαθεστωτικούς»… Κι η «μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια» φροντίζει γι’ αυτό: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία…

  O υπόκοσμος, οι φονιάδες που έκαναν επίδειξη χθες στην πλατεία Βάθης, έχουν επιπρόσθετο καθήκον να τρομοκρατεί όσους είναι πραγματικά πρόσφυγες από τη Συρία, να τους απειλούν πως δεν πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να τους αναγκάσουν να συσπειρωθούν στο «αντιπολιτευτικό» κίνημα.
  Η όλη επιχείρηση έχει επικοινωνιακή και οικονομική κάλυψη τόσο από το μοναρχικό σκοταδιστικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, όσο και από τον μεγάλο σύμμαχο τους στην περιοχή, το κατοχικό ισραηλινό καθεστώς.
  Ας αναρωτηθούμε… τυχαία χρησιμοποιούν εκατοντάδες Παλαιστινιακές σημαίες; Ποιος τους προμηθεύει; Κι η Παλαιστίνη τι σχέση μπορεί να έχει με αυτούς τους φονιάδες; (οι παλαιστινιακές οργανώσεις και κόμματα στην Ελλάδα, αλλά και η πρεσβεία της Παλαιστίνης, γιατί σιωπούν μπροστά σ’ αυτή την προπαγάνδα, τη χυδαία εκμετάλλευση της μαρτυρικής σημαίας από δολοφόνους;)
  Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως επιλέχθηκε η Ελλάδα ως βάση διαρκούς «αντιπολίτευσης» στην δημοκρατική κυβέρνηση της Συρίας, που την απαρτίζουν σοσιαλιστές, τα δύο κομμουνιστικά κόμματα και πατριωτικές δυνάμεις.
  Σ’ αυτό το κερδοφόρο οικονομικό «παιχνίδι» αναμένεται να ενταχθούν οι «αριστερίστικες» οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος, οι γνωστές διεθνείς ΜΚΟ, οι έμμισθοι «αντιρατσιστές», οι «φιλάνθρωποι» του κέρδους, που θα καλέσουν τους πολίτες να διαδηλώσουν τη στήριξή τους στους τρομοκράτες (βαπτίζουν «πρόσφυγες») και φυσικά η «απάθεια» (;) της επίσημης Ελλάδας, δεν καθόλου απάθεια, μιας και συνεχίζει -και η κυβέρνηση Τσίπρα- τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη φίλη Συρία, ισχύει η απέλαση της πρέσβειρας από την Ελλάδα ως ανεπιθύμητο πρόσωπο και δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας.
  Η επιλογή της πατρίδας μας ως βάση των τρομοκρατών, όσες κι αν είναι οι διαβεβαιώσεις των «συμμάχων» μας, θα έχει ανεπανόρθωτες συνέπειες και άσχημα αποτελέσματα. Έστω και τώρα ας υπάρξουν «φωνές» που αναλογίζονται τι μας επιβάλουν.
  Η δεξιά κι οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, όσο κι η σημερινή κυβέρνηση στηρίζουν τους νεοαποικιοκράτες, οι μικρές οργανώσεις -αυτοπροσδιορίζονται αριστερές-, δεν έχουν καμία δικαιολογία να στρατευτούν στους σχεδιασμούς των μυστικών υπηρεσιών. Στη στάση τους θα έπρεπε να λάβουν υπόψη το Ανακοινωθέν του Κομμουνιστικού Κόμματος Λιβάνου:
  «Η επίθεση εναντίον της Συρίας από τους τζιχαντιστές, που υποστηρίζουν οι ιμπεριαλιστές, έχει άμεση απάντηση.
  Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των μαρξιστών-λενινιστών, οφείλει να κάνει δικό του τον αγώνα του Συριακού λαού και του προέδρου Bashar Al Assad.»
  Η Συρία στάθηκε πάντα στο πλευρό του Ελληνικού λαού. Η Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν εγκατέλειψε ποτέ την Κύπρο μας και πάντα τάχθηκε εναντίον της τουρκικής κατοχής σε όλα τα διεθνή φόρα. Η Συρία μας στάθηκε εκείνο τον Μάρτη όσο κανένας στον κόσμο Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η Mitsos λέει:

  «Ηττηθήκαμε» παραδέχεται ο Γιάννης Μηλιός και μιλάει για πρώτη φορά για τα πως και τα γιατί. Λέει πολλά ενδιαφέροντα, όπως π.χ για το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης που «ήρθε έτοιμο απ’ έξω» κι ενώ ο ίδιος ήταν υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής δεν είχε ιδέα. Για το ρόλο των Δραγασάκη, Βαρουφάκη και για την αντίστροφη πορεία που είχε ξεκινήσει από το 2013. Με κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που λέει για πρώτη φορά.
  http://papaioannou-giannis.net

  Vasiliki Siouti
  -Πριν την εκλογική νίκη υπήρχαν φαινόμενα φατριασμού και είχε αυτονομηθεί το γραφείο του προέδρου-Κάποιοι ήθελαν κυβέρνηση με κάθε τρόπο, ακόμα και με εκπτώσεις
  -Στη μηχανορραφία δεν ήμασταν καλοί όπως η άλλη πλευρά
  -Η πορεία του συμβιβασμού είχε ξεκινήσει από το 2013
  -Αν ο Συριζα έλεγε από το 2010 ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου, θα είχε μικρότερο ποσοστό από τη ΔΗΜΑΡ
  – Το μνημόνιο συμφωνήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα γινόταν μια διαπραγμάτευση εντός της πολιτικής της λιτότητας, ζητώντας κάποια δωράκια και κάποια φύλλα συκής
  -Η κριτική των «53» ήταν σε μεγάλο βαθμό ψευδεπίγραφη
  -Ουδέποτε ήταν όνειρό μου μια θέση στην κυβέρνηση. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δίλλημα δεν υπήρχε. Ήταν δεδομένο για μένα ότι θα μείνω απέξω
  http://www.press-gr.com/2016/10/blog-post_319.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s