Σόιμπλε: Ας φτιάξουμε ένα «Γερμανικό Ισλάμ»

tvxs.gr  /  Σόιμπλε: Ας φτιάξουμε ένα «Γερμανικό Ισλάμ»

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προέτρεψε τους μουσουλμάνους της Γερμανίας να αναπτύξουν ένα «Γερμανικό Ισλάμ», που θα βασίζεται στον φιλελευθερισμό και την ανεκτικότητα.

Εν μέσω έντονων επικρίσεων για την πολιτική της καγκελαρίας για το προσφυγικό και ανόδου του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία», ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ανέφερε πως «χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ο αυξανόμενος αριθμός των μουσουλμάνων στην χώρα μας σήμερα συνιστά μια πρόκληση για το πόσο ανοιχτόμυαλη είναι η ευρύτερη κοινωνία».

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με το γερμανικό Σύνταγμα, ο Σόιμπλε προέτρεψε του Γερμανούς μουσουλμάνους να αναπτύξουν ένα «Γερμανικό Ισλάμ», σημειώνοντας σε άρθρο του στην εφημερίδα Welt am Sonntag: «Η προέλευση της πλειονότητας των προσφύγων σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχοληθούμε όλο και περισσότερο με ανθρώπους από αρκετά διαφορετικούς πολιτισμικούς κύκλους σε σύγκριση με το παρελθόν».

«Εμείς δεν πρέπει, ενώ η κατάσταση που επικρατεί είναι τεταμένη, να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα κατά την οποία οι άνθρωποι που έχουν ενσωματωθεί (στην κοινωνία) της Γερμανίας να νιώθουν παντελώς ξένοι» σημείωσε.

Advertisements

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in Διεθνή. Bookmark the permalink.

8 Responses to Σόιμπλε: Ας φτιάξουμε ένα «Γερμανικό Ισλάμ»

 1. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Υπέρ ενός «γερμανικού Ισλάμ» τάσσεται ο Β. Σόιμπλε

  http://www.capital.gr/diethni/3158764/uper-enos-germanikou-islam-tassetai-o-b-soimple

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η physicist λέει:

  Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προέτρεψε τους μουσουλμάνους της Γερμανίας να αναπτύξουν ένα «Γερμανικό Ισλάμ», που θα βασίζεται στον φιλελευθερισμό και την ανεκτικότητα.

  Επειδή ο κ. Σώυμπλε δεν είναι ανόητος ή αφελής (αντιθέτως, είναι άνθρωπος πολύ έξυπνος), οι μόνες εξηγήσεις γι’ αυτήν την προσδοκία που έχει είναι είτε η παντελής άγνοια είτε η εσκεμμένη πρόθεση εξαπάτησης του Γερμανικού λαού — και της Ευρπώπης που θα υποστεί τις συνέπειες της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του.

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η Mitsos λέει:

  Toν Σόιμπλε τον είχα για σοβαρό άνθρωπο παρά το ότι η οικονομική του πολιτική βασίζεται στα οικονομικά του 19ου αιώνα. Δεν έχει ποτέ ακούσει περί Κέυνσιανής πολιτικής, περί νεοκευνσιανής και έχει μείνει στον Ανταμ Σμίθ, αλλά τελικά οφείλω να αναθεωρήσω την γενικότερη άποψή μου.

  Είναι ανιστόρητος διότι εκτός των άλλων δεν έχει καταλάβει σε τι οφειλόταν ο υπερπληθωρισμός στη δημοκρατία της Βαιμάρης. Αλλά έχει πρόβλημα να καταλάβει τι είναι, και τι θέλει το Ισλάμ. Τώρα που θα καταρεύσει η Deutsche Bank θα καταλάβει καλύτερα περί Υπερπληθωρισμού, και Κεύνς. Και πολύ σύντομα όταν δεν θα μπορεί να μοιράζει τα επιδόματα στους μουσουλμάνους, θα καταλάβει και τι πρεσβεύει το Ισλάμ.

  Ο πληθωρισμός σε ένα κράτος δεν οφείλεται τόσο στο πόσο νόμισμα κόβει αλλά στο αν εμπιστεύεται ο κόσμος το κράτος που εκδίδει το νόμισμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο η εμπιστοσύνη του κόσμου στο κράτος και στην ηγεσία του χαθεί, ακόμα και αν δεν κόβεται πολύ νόμισμα φτάνεις σε καταστάσεις υπερπληθωρισμού και γίνεσαι Ζιμπάμπουε. Η εποχή της Βαιμάρης συνδεόταν με τη την άνοδο του Κομμουνιστικού Κόμματος μετά την επανάσταση της Ρόζας Λούξεμπουργκ το 19. Ο φόβος ότι μπορεί να ξαναεμφανιστούν οι κομμουνιστές που ήταν πολύ ισχυροί πολιτικά έκανε τους Γερμανούς βιομήχανους και τραπεζίτες να βγάζουν μαζικά κεφάλαια στην Αμερική όλη τη δεκαετία του 20. Ολη η Ευρώπη τότε ήταν στα πρόθυρα να γίνει κομμουνιστική. Οι αστοί είχανε τρομάξει και βγάζανε πακτωλούς χρήματος και χρυσού στην Αμερική. Κάπως έτσι εκτοξεύτηκε η αμερικανική οικονομία, η οποία παραφούσκωσε και έσκασε το 29.

  Η μαζική φυγή κεφαλαίων έκανε το κράτος να κόβει λεφτά για να πληρώνει τις αποζημιώσεις του Α ΠΠ και για να καλύπτει το κενό χρήματος το οποίο είχε εγκαταλείψει τη χώρα. Αυτό έφερε τον υπερπληθωρισμό σε συνδιασμό με την απώλεια του χρυσού που είχε κάνει φτερά. Η Γερμανία δεν μπορουσε να ακολουθήσει το Gold Standard πλέον και έκοβε χρήμα ασύστολα. Η πολιτική αναταραχή έφερε την δυσπιστία του κόσμου και οδήγησε σε capital flight και το capital flight πάντα φέρνει πληθωρισμό. Δεν ήταν η υπερβολική εκτύπωση χρήματος η αιτία του προβλήματος όπως νομίζει ο Σόιμπλε. Σήμερα πχ κόβει χρήμα σαν τρελος ο Ντράγκι, χωρίς κανένα αντίκρυσμα, και υπάρχει σε όλη την Ευρώπη αποπληθωρισμός.

  Η οικονομία είναι confidence και expectations.. Και κανείς δεν έχει ούτε confidence και σε λίγο δεν θα έχει και expectations στην πολιτική των Ευρωπαίων σήμερα. Οσο δεν ασχολούνται να λύσουν το πρόβλημα του ευρωπαικού νότου όσα λεφτά και να κόβει ο Ντράγκι και όσα QE και να κάνει, πληθωρισμός 2-3% δεν πρόκειται να επιτευχθεί όπως θέλουνε οι Γερμανοί. Θα έχουμε αποπληθωρισμό ακόμα και αν ξαναγυρίσουμε σε αρνητικά επιτόκια. Ο κόσμος δεν έχει εισόδημα να καταναλώσει. Δεν υπάρχει ζήτηση και όταν δεν υπάρχει ζήτηση δεν υπάρχει και προσφορά. Ενα slowdown της Κίνας θα τινάξει τη γερμανική βιομηχανία στον αέρα και τότε θα τρέχει ο Σόιμπλε και δεν θα φτάνει διότι ίσως καταφέρει να κάνει κανένα μαγικό να αναβάλει το σκάσιμο της Deutsche Bank. Αλλά αμα αρχίσουν να ρετάρουν οι χαλυβουργίες αυτές δεν σώνονται. Ολα τα λεφτά του Ευρωπαίου καταναλωτή πάνε σε φόρους και για να πληρώνει τις δόσεις των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων. Δεν αγοράζει καινούριο αμαξάκι ο Ευρωπαίος και για καιρό δεν θα αγοράζει με τη μαλακία που δέρνει τον κύριο Σόιμπλε..

  Και όσους μουσουλμάνους και να κουβαλήσει δεν πρόκειται να βελτιωθεί η παραγωικότητα της γερμανικής βιομηχανίας. Σήμερα δουλεύουνε τα ρομπότ, οι άνθρωποι γίνονται ολοένα και περισσότερο περιττοί. Αν λοιπόν φτάσει να μην μπορεί να ταίζει τους προσκεκλημένους της Τασίας και της Αγγελας ο Σόιμπλε, θα δούνε οι Γερμανοί τι εστί Αλ Νουσρα και Αλ Κάιντα.

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η physicist λέει:

  Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προέτρεψε τους μουσουλμάνους της Γερμανίας να αναπτύξουν ένα «Γερμανικό Ισλάμ», που θα βασίζεται στον φιλελευθερισμό και την ανεκτικότητα.

  Άθελά του, λοιπόν, ο κ. Σώυμπλε δήλωσε ότι το Ισλάμ δεν βασίζεται στον φιλελευθερισμό και την ανεκτικότητα, κάτι που είναι βεβαίως πασίγνωστο αλλά όταν το λένε άλλοι είναι ρατσιστές. Επιπλέον, ανακοινώνοντας ότι θέλει να δει ένα γερμανικό Ισλάμ, που μόνον αυτό μπορεί να βασίζεται στον φιλελευθερισμό και την ανεκτοκότητα διαπράττει μείζον ρατσιστικό ολίσθημα, το οποίο θα είχε επισύρει την μήνιν των επαγγελματιών αντίφα-αντιρατσιστών σε άλλη περίπτωση.

  Παλιότερα, ο κ. Σ. ήταν κόκκινο πανί για τους αντίφα λόγω της στάσης του εναντίον της γενναιόδωρης πολιτικής ασύλου στην ΟΔΓ (βλ. και την φράση «η βάρκα γέμισε — das Boot ist voll»). Πώς και γιατί έκανε ο κ. Σ. αυτή τη στροφή 180 μοιρών κι έφτασε να μιλάει πλέον (σε άπταιστη ρατσιστική γλώσσα) για «ενδογαμία των Ευρωπαίων» που χρειάζονται «φρέσκο αίμα για να μην παρακμάσουν», δεν το έχει καταλάβει κανείς. Το χειρότερο δε είναι ότι κανένας (από τη μεριά π.χ. του Τύπου, που ελέγχει τάχαμου την εξουσία) δεν δραστηριποιείται να μάθει και να μας πει κι εμάς.

  Μου αρέσει!

 5. Ο/Η Mitsos λέει:

  Μου αρέσει!

 6. Ο/Η Mitsos λέει:

  Καθίσετε προσεκτικά να ακούσετε τον καθηγητή Γιαλουρίδη.. Δυστυχώς για άλλη μια φορά επιβεβαιώνομαι σε αυτό που έλεγα ότι η Τουρκία αν ηττηθεί στο ζήτημα Συρία-Κουρδικό κράτος θα στραφεί προς Δυσμάς. Αυτά ομως τώρα μας τα λένε όλοι οι καθηγητές γεωστρατηγικής διότι μέχρι τώρα είχαν πιεί το αμίλητο νερό. Τώρα επίσης θυμήθηκαν σιγά-σιγά ότι το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να βοηθήσει την Ελλάδα αμυντικά έναντι της Τουρκίας και καλόν είναι μια ελληνορωσική συμφωνία.

  Μέχρι τώρα ο Γιαλουρίδης έλεγε συμμαχία με το Ισραήλ, θα μας σώσει το Ισραήλ. Τη Ρωσία τώρα τη θυμήθηκε…

  Είμεθα μόνοι με μια κυβενηση εθνομηδενιστών και επικίνδυνων η οποία θεωρεί ότι οποιοσδήποτε είναι ομιλούν δίποδο πρέπει να μπαίνει στη χώρα. Κατήργησε τα σύνορα, κατήργησε το λιμενικό, μέχρι και η Αλβανία τους πήρε πρέφα και τους δουλεύει ψιλό γαζί, οι Σκοπιανοί πετάνε με ελικόπτερα πάνω από όλη τη Μακεδονία, στήνουν φράχτες και σε λίγο θα ζητήσουν και τη Θεσσαλονίκη.

  Αναμένουν όλοι μηδενός εξαιρουμένου οι καθηγητές γεωπολιτικής σοβαρό επεισόδιο με την Τουρκία τους επόμενους μήνες. Κάτι μου λέει επειδή όλοι αυτοί είναι the voice of America στην Ελλάδα, ότι κάτι έχουν ακούσει κατά Αμερική μεριά. Πολύ φοβούμαι ότι η Αμερική προκειμένου να δημιουργήσει κουρδικό προτεκτοράτο αλλά και να μην χάσει την Τουρκία από το ΝΑΤΟ, καθότι έχει γεμίσει την Τουρκία βάσεις και πυρηνικά όπλα, αρχίζει και κλείνει το μάτι του Ερντογάν και του λέει άμα σε παίρνει να μπουκάρεις στο Αιγαίο να φας μερικά νησιά, μπούκαρε. Αυτή είναι η ιστορία που μας τη λένε οι καθηγητές από λίγη-λίγη για να συνεχίζουμε ως λαός τον ύπνο του δικαίου.

  Μου αρέσει!

 7. Ο/Η Mitsos λέει:

  Πάρτε και αυτό.. Σκέφτονται να στείλουν τον Πούτιν στη Χάγη για εγκλήματα πολέμου. Μάλλον θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με κανένα ηγέτη κράτους τύπου Λιβερίας.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ……ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ….ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…
  .
  ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ»ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ Ή ΚΑΡΑΖΙΤΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΡΟΥΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΠΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ. ΟΥΤΕ Ο ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΣ ΤΕΙΛΟΡ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ.
  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΑ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΗΘΙΚΑ-ΝΟΜΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

  1)Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΜΠΟΙΝΓΚ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ. Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ…ΘΑ ΟΞΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….(ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΑΚΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ).

  2)Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014.ΜΟΝΟ Η ΜΟΣΧΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.

  3)ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΧΑΝΣΚ ΚΑΙ ΝΤΟΝΕΤΣΚ., ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

  4)ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΚΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΟΜΒΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΛΠ.
  ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΥΡΙΑ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ…..ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ….ΗΔΗ 24 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ….

  ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ.(ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ….)…
  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, 5 ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ….
  ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩ…..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ….ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ 4 ΚΡΑΤΗ/ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΑΥΤΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s