Παρέμβαση από Κομισιόν υπέρ του Α. Γεωργίου

Είναι στρατιωτικοί και τα λένε τσεκουράτα. 

Οσο για τις 4 άδειες θα τους αφήσουν να εκτεθούν για τα καλά και στη συνέχεια θα παρέμβουν,  λέγοντας τα αναμενόμενα.  

Liberal  /  Παρέμβαση από Κομισιόν υπέρ του Α. Γεωργίου

Θέση υπέρ του Α. Γεωργίου, πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, λαμβάνει με παρέμβασή της η Κομισιόν, σε μια πρωτοφανή κίνηση εκ μέρους της, δεδομένης της γενικότερης στάσης της να αποφεύγει να παρεμβαίνει σε εσωτερικά πολιτικά ζητήματα κρατών-μελών.

Advertisements

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in καινούργιο συκώτι. Bookmark the permalink.

18 Responses to Παρέμβαση από Κομισιόν υπέρ του Α. Γεωργίου

 1. Ο/Η Πάνος λέει:

  «Δυσφορία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την πρωτοφανή παρέμβαση της Κομισιόν στην υπόθεση παραπομπής του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για τα στατιστικά στοιχεία που αφορούσαν στο ελληνικό χρέος το 2010»
  (TVXS)
  Τρία πουλάκια κάθονται (στο Μαξίμου). Η Κομισιόν χάραξε πολιτική για λογαριασμό της Ευρωζώνης στο ελληνικό πρόβλημα, με βάση αυτά τα στοιχεία, τα οποία ουδέποτε είχαν αμφισβητηθεί θεσμικά ενώπιόν της. Αν τώρα, τόσα χρόνια μετά, η ελληνική πλευρά εξακολουθεί να αυνανίζεται αρειμανίως δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι το ελληνικό σακατλίκι θα γίνει αποδεκτό ή έστω ανεκτό από την Κομισιόν. (Έχουν τα δικά τους). Με άλλα λόγια, σοβαρευτείτε αντί να δυσφορείτε!

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η Νίκος Π λέει:

  Και τι θα τους κάνει η Κομισιόν Πάνο, ντα; Αποκλείεται να μην ξέρουν ότι τα περίφημα στοιχεία για το έλλειμμα είναι ακριβή, η αποδοχή τους όμως είναι σαν τελική ομολογία ότι η αντιμνημονιακή ρητορική ήταν μείζων πολιτική απάτη και ενισχύουν το Μητσοτάκη απέναντι στους καραμανλικούς. Πετώντας το μπαλάκι στη δικαιοσύνη, αφήνουν το θέμα να αιωρείται για να κερδίσουν χρόνο μέχρι τις επόμενες εκλογές, κάτι που τους είναι απόλυτα απαραίτητο. Με τακτικισμούς πορεύονταν, πορεύονται και θα πορεύονται.

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η zepos λέει:

  Έκληπτος δηλώνει ο Τσακαλώτος για την «παρέμβαση» της κομισιόν…
  Σου λέει δεν είναι επιτρεπτόν να μην μασάνε το σανό της εκλεγμένης καραμανλικής αριστεράς..
  Αφού η εδώ αντιπολίτευση κάνει ψιλοτουμπεκί…εσείς γιατί δεν το τρώτε..

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η Ενη λέει:

  Μεταφερω εδω τα χθεσινα σχολια μου (απο το σχετικο ποστ, το οποιο «παρεκκλινε» στη συνεχεια σε αλλα θεματα)
  Το θεμα θα απασχολησει και το Γιουρογκρουπ στη επομενη συνοδο, ως μια πολυ σοβαρή εξελιξη.

  «/Η Ενη λέει:
  24 Αυγούστου 2016 στο 20:03
  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=823576

  Ηχηρή παρεμβαση Κομισιον για την παραποιηση στατιστικων στοιχειων…….και την παραπομπη Γεωργιου

  Like
  Ο/Η Ενη λέει:
  24 Αυγούστου 2016 στο 20:14
  Ολο το δημοσιευμα του ανω λινκ

  «Ηχηρή παρέμβαση Κομισιόν για την παραπομπή Γεωργίου και τα περί παραποίησης των στατιστικών στοιχείων
  Επιστολή σε Τσακαλώτο για να παρέμβει και να αποκαταστήσει την αλήθεια – Το σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου – Στην αντεπίθεση ΠαΣοΚ και ΚΙΔΗΣΟ
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13:31 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:46
  Ηχηρή παρέμβαση Κομισιόν για την παραπομπή Γεωργίου και τα περί παραποίησης των στατιστικών στοιχείων

  Με μια πρωτοφανή για την πρακτική που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρεμβαίνει με επίσημη ανακοίνωση της για την υπόθεση της παραπομπής του κ.Γεωργίου για παραποίηση των στατιστικών δεδομένων.

  Παράλληλα με επιστολή υπογεγραμμένη από τον Αντιπρόεδρο κ. Βλ. Ντομπρόβσκις και τους Επιτρόπους Π. Μοσκοβισί και Μ.Τίσεν πρός τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο καλεί σήμερα τις ελληνικές αρχές να αντιμετωπίσουν ενεργά και δημόσια την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα δεδομένα υπέστησαν παραποίηση κατά την περίοδο 2010-2015 και να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της

  Η ανακοίνωση της Κομισιόν :

  Τα σωστά και αξιόπιστα δημοσιονομικά δεδομένα είναι απαραίτητα για την ορθή λήψη αποφάσεων οικονομικού χαρακτήρα. Ωστόσο, πρόσφατες δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, θέτουν υπό αμφισβήτηση την ποιότητα και την αξιοπιστία των επίσημων στατιστικών στην Ελλάδα. Παρόλο που η Επιτροπή έχει ως αρχή να μην σχολιάζει μεμονωμένες εθνικές δικαστικές διαδικασίες, εκφράζει την ανησυχία της σχετικά με τις δηλώσεις αυτές επειδή, μεταξύ άλλων, θέτουν υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα των δημοσιονομικών δεδομένων στα οποία βασίζεται το Πρόγραμμα Στήριξης της Σταθερότητας για την Ελλάδα.

  Η κα Μαριάν Τίσεν, Επίτροπος αρμόδια για την απασχόληση, τις κοινωνικές υποθέσεις, τις δεξιότητες και την κινητικότητα του εργατικού δυναμικού, καθώς και για τις ευρωπαϊκές στατιστικές, δήλωσε τα εξής: «Η ανεξαρτησία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ΕΛΣΤΑΤ και η ποιότητα των στατιστικών είναι ουσιώδους σημασίας. Για την Επιτροπή και την Eurostat είναι απολύτως σαφές ότι τα δεδομένα σχετικά με το ελληνικό δημόσιο χρέος κατά την περίοδο 2010-2015 ήταν απολύτως αξιόπιστα και αναφέρθηκαν με ακρίβεια στην Eurostat».

  Η Επιτροπή καλεί σήμερα τις ελληνικές αρχές να αντιμετωπίσουν ενεργά και δημόσια την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα δεδομένα υπέστησαν παραποίηση κατά την περίοδο 2010-2015 και να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από παρόμοιους αβάσιμους ισχυρισμούς. Προτρέπει επίσης τις ελληνικές αρχές να υποστηρίξουν και να διατηρήσουν την ποιότητα των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, καθώς και την ανεξαρτησία του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ελληνική στατιστική νομοθεσία και στη δέσμευση του 2012 για την αξιοπιστία των στατιστικών. Σχετική επιστολή υπογεγραμμένη από τον Αντιπρόεδρο κ. Ντομπρόβσκις και τους Επιτρόπους Μοσκοβιτσί και Τίσεν απεστάλη στον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.

  Το σχόλιο της Ολγας Γεροβασίλη

  Η ελληνική Δικαιοσύνη διερευνά την υπόθεση των στατιστικών στοιχείων, η κυβέρνηση σέβεται την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, είναι η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης στην ανακοίνωση της Κομισιόν υπέρ του Ανδρέα Γεωργίου, του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.

  Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επικρίνει την Κομισιόν, επειδή παρά την πάγια αρχή της να μην σχολιάζει υποθέσεις που εκκρεμούν στη δικαισούνη, εντούτοις προτρέπει την ελληνική κυβέρνηση «να πάρει θέση για το εάν τα στατιστικά στοιχεία του 2010 ήταν ή όχι έγκυρα».

  Σημειώνει ακόμη ότι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε στην επιστολή Ντομπρόβσκις – Μοσκοβισί – Τίσεν εκφράζοντας έκπληξη για τον λόγο για τον οποίο εστάλη σε αυτόν επιστολή για θέμα που εξετάζεται από τη Δικαισούνη.

  Και η κ. Γεροβασίλη σημειώνει: «Ο υπουργός Οικονομικών στην επιστολή του εξέφρασε την άποψη ότι αν η Κομισιόν έχει προνομιακή επιστημολογική θέση να κρίνει την υπόθεση (κάτι που δεν διεκδικεί ο ίδιος ο υπουργός), τότε έχει την ηθική υποχρέωση να την καταθέσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να διευκολύνει το έργο της.

  » Ο υπουργός Οικονομικών, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, δεν έχει λάβει από την Κομισιόν έκθεση που να τεκμηριώνει πρόβλημα σε σχέση με την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ.

  » Ο υπουργός Οικονομικών και η κυβέρνηση παραμένουν προσηλωμένοι στην αποπολιτικοποίηση του δημοσίου τομέα, σέβονται τη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών και της Δικαιοσύνης.

  » Όσον αφορά συγκεκριμένα την ΕΛΣΤΑΤ, όλοι έχουν αξιολογήσει θετικά και τη διαδικασία επιλογής του νέου Προέδρου και την ανεξάρτητη λειτουργία του μετά την τοποθέτησή του».

  Στην αντεπίθεση ΠαΣοΚ και ΚΙΔΗΣΟ μετά την ανακοίνωση της Κομισιόν

  «Είναι φανερό ότι εδώ δεν υπήρξαν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας, με σκοπιμότητες και συνειδητά ψέματα που αποκαλύφθηκαν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ μετά την επιστολή της Κομισιόν στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για το θέμα των στοιχείων του ελλείμματος του 2009.

  Το ΠαΣοΚ υπογραμμίζει ότι «η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποτελεί σκληρή και αποστομωτική απάντηση απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις τόσο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όσο και διαχρονικά της Νέας Δημοκρατίας. Μεθοδεύσεις οι οποίες για μια ακόμη φορά δυστυχώς βρήκαν ‘ευήκοα ώτα’ με την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την αναπομπή της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου».

  Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠαΣοΚ, «η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαλύει τους μύθους, τα ψέματα και τα συνωμοσιολογικά παραμύθια και αποκαλύπτει τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή της περιόδου 2004-2009, για τον εκτροχιασμό της οικονομίας», ενώ εκτιμά ότι οι νέες εξελίξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα, πολιτικά, ηθικά και θεσμικά την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ καθώς και την Νέα Δημοκρατία και κυρίως τα στελέχη εκείνα που πρωτοστάτησαν στην επικίνδυνη αυτή μεθόδευση».

  «Πια κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια εις βάρος της χώρας, του Ελληνικού λαού, της Ελληνικής οικονομίας και όλων όσοι στάθηκαν αποφασιστικά στις κρίσιμες ώρες για την αποτροπή καταστροφικών εξελίξεων», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

  «Τα στατιστικά στοιχεία που παρήχθησαν την περίοδο 2010-2015 δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, μετά και τη σημερινή ανακοίνωση της Κομισιόν, όπως και την απάντηση Τσακαλώτου σε αυτή» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.
  «Επτά χρόνια περιμένουμε το τέλος των μύθων. Κύριοι Τσίπρα και Μητσοτάκη, ως εδώ!», υπογραμμίζει και επισημαίνει ότι με την ίδρυση της Ανεξάρτητης Αρχής, της ΕΛΣΤΑΤ, από την κυβέρνηση Παπανδρέου το 2010, η χώρα ανέκτησε τη χαμένη αξιοπιστία της, τελειώνοντας οριστικά με τα πολιτικά «μαγειρέματα» και λαθροχειρίες που τόσο πλήγωσαν τον τόπο, με κόπο και συστηματική δουλειά, εντός των κανόνων της ΕE,

  Μου αρέσει!

 5. Ο/Η Ενη λέει:

  Aντε «παρεξεκκλινε» για τους σχολαστικους

  Μου αρέσει!

 6. Ο/Η Ενη λέει:

  Πάνο και Νικο Π.

  Η Κομισιον πολυ σωστα τους λεει οτι

  «Η ανακοίνωση της Κομισιόν :

  Τα σωστά και αξιόπιστα δημοσιονομικά δεδομένα είναι απαραίτητα για την ορθή λήψη αποφάσεων οικονομικού χαρακτήρα. Ωστόσο, πρόσφατες δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, θέτουν υπό αμφισβήτηση την ποιότητα και την αξιοπιστία των επίσημων στατιστικών στην Ελλάδα. Παρόλο που η Επιτροπή έχει ως αρχή να μην σχολιάζει μεμονωμένες εθνικές δικαστικές διαδικασίες, εκφράζει την ανησυχία της σχετικά με τις δηλώσεις αυτές επειδή, μεταξύ άλλων, θέτουν υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα των δημοσιονομικών δεδομένων στα οποία βασίζεται το Πρόγραμμα Στήριξης της Σταθερότητας για την Ελλάδα.

  Mε αλλα λογια τους «υπενθυμιζει» οτι με βαση αυτα τα στατιστικα στοιχεια εληφθησαν αποφασεις οικονομικου χαρακτηρα. Δηλαδή προσεξτε ο,τι εχει αποφασισθει το διαστημα 2010- 2015, εχει στηριχθει σε αυτα τα αξιοπιστα στοιχεια. Αν αμφισβητηθουν «θετουν υπο αμφισβητηση την εγκυροτητα των δημοσιονομικων δεδομενων στα οποια βασιζεται το Προγραμμα Στηριξης της Σταθεροτητας για την Ελλαδα»

  Δηλαδή πως αλλιως να τους πουνε οτι ειστε παντελως ασχετοι και «παιζετε ποκερ» τα σοβαρα θεματα που αφορουν στις αποφασεις που εχουν ληφθει ολα αυτα τα χρονια σχετικά με την ευρωπαικη στηριξη της Ελλαδας.

  Μου αρέσει!

 7. Ο/Η Ενη λέει:

  Να προσθεσω για τον Νικο Π, οτι
  αυτοι εκει στην Ευρωπη, δεν ενδιαφερονται ποσως για τα δικα μας εσωτερικά κομματικα τερτιπια.
  π.χ. Μητσωτακης, Καραμανλης, και σανους.
  Αυτοι παρεμβαινουν αν καποιες ελληνικες ενεργειες θετουν υπο αμφισβητηση τις δικες τους αποφασεις σε σχεση με τα προγραμματα στηριξης της Ελλαδας.

  Μου αρέσει!

 8. Ο/Η Ενη λέει:

  Σχολιαστή, νομιζω ο τιτλος δεν απηχει την πραγματικοτητα
  Οχι υπερ του Γεωργιου, αλλά υπερ της αξιοπιστιας των στοιχειων.

  Μου αρέσει!

 9. Ο/Η PROJECT ANTISYSTEM λέει:

  Ο ΟΠΑΠ το ειχε κλεισμενο οτι η Κομισιον θα υπερασπιστει τους ανθρωπους της και την πολιτικη της.Τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι υπαρχει δικαστικη ή οποιαδηποτε αλλη εξουσια στην Ελλαδα κουνια που τους κουναγε.Αφης στιγμης συνετελεσθει το εγκλημα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΕΡΚΕΛ-ΔΝΤ ολα τ’αλλα πηγαν περιπατο.

  Μου αρέσει!

 10. Ο/Η Νίκος Π λέει:

  Δε νομίζω Ένη ότι είπα κάτι διαφορετικό από αυτά που παραθέτεις, τόνισα απλώς τα κίνητρα και τις επιδιώξεις των κυβερνητικών και των καραμανλικών στο θέμα που συζητάμε. Μετά σκέφτηκα ότι και οι πρώην Λαφαζαναραίοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν κι αυτοί κατά του Ανδρέα Γεωργίου και δεν έπεσα έξω. Τα επιχειρήματα βέβαια είναι φαιδρά και δεν αποκτούν μεγαλύτερη αξία επειδή το κείμενο υπογράφει καθηγητής πανεπιστημίου.
  http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=25052:mavroudeas-georgiou-elstat&catid=58:oikonomiki-politiki&Itemid=182

  Μου αρέσει!

 11. Ο/Η zepos λέει:

  Ξεκίνησε ως «αποκατάσταση» της Καραμανλικής αριστεράς και θα καταλήξει να το πληρώσουμε πάλι εμείς με νέα μέτρα από την οργισμένη Κομισιόν. Μαθαίνω οτι το ζήτημα έχει μπει στην ατζέντα του επόμενου γιουρογκρούπ.
  Ήδη στην οργισμένη ανακοίνωση της Κομισιόν ζητείται από την κυβέρνηση του θίασου να αποδεχθεί δημόσια τα στατιστικά του 2010. Δεν αργούν να ζητήσουν στην επόμενη αξιολόγηση πρόσθετα μέτρα για να το χωνέψουμε.. αν κρίνω από τις προηγούμενες φορές που έκανε η χώρα μας τσαλιμάκια και το αποτέλεσμα ήταν τσαλάκωμα, τρέμω στην πιθανότητα να επιμείνει ο αρχιψεύτης στην αμφισβήτηση.

  Πιστεύω ακόμη, οτι η Μητσοτακική δεξιά που σήμερα διά του Γεωργιάδη επιχειρεί να καλοπιάσει τους Καραμανικούς που «ξεφεύγουν», κάθε δύο ψεκασμένους που ίσως κερδίζει θα χάνει δέκα σκεπτόμενους δεξιούς. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τα σχόλια αρκετών συντηριτικών πολιτών. Τους λένε : Τολμήστε να διαγράψετε το Καραμανλικό ατόπημα και θα κερδίσετε.Όσο επιμένετε στον αυτοεξευτελισμό χάνετε

  Μου αρέσει!

 12. Ο/Η Ενη λέει:

  Μπα, μαλλον βιαστηκανε με παραπομπες σε δικαστηρια κλπ. και τωρα θα προσπαθησουν να μπαλωσουν την κατασταση. Ποσω μαλλον που βγηκε και ο Λαφαζανης ως ΛΑΕ , και «ενισχυει» ολο αυτό το τουρλουμπουκι.

  Μου αρέσει!

 13. Ο/Η δεξιος λέει:

  Δεν υπάρχει μόνο Μητσοτάκης και Καραμανλής στη ΝΔ.Υπάρχει και Σαμαράς ως ισορροπιστής μεταξύ των δύο και δεν έχει καμμιά διάθεση να αθωώσει τον ΓΑΠ για να χτυπήσει τον Τσίπρα αλλά ούτε και το αντίθετο.

  http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/i-strakastrouka-georgiou/10.109853#1699038

  Μου αρέσει!

 14. Ο/Η Ενη λέει:

  Νικο Π, εσεις δικαιο
  Τι να πουν και αυτοι στην ισκρα. Προσπαθουν με γελοια επιχειρηματα να «ξεγελασουν» τα γεγονοτα.
  Με τουτα και με κεινα, ξαναδιαβασα στο βιβλιο του Παπακωνσταντινου τα σχετικα Κεφαλαια (Στατιστικες και ψεματα – Λουξεμβουργο – Βρυξελλες)
  οπου καταγραφονται με καθε λεπτομερεια ολα οσα αφορουσαν στο θεμα των στατιστικων στοιχειων, τοτε που ο Γιουνγκερ, προεδρος του Γιουρογκρουπ, ειπε για την Ελλαδα «the party is over» …..

  Μου αρέσει!

 15. Ο/Η Ενη λέει:

  Δεξιέ,

  Τι να πουν και αυτοι στο antinews.
  Aς διαβασουν τα Κεφαλαια απο το game over, του Παπακωνσταντινου, που αναφερω πιο πανω.
  Εκει ειναι ¨»γεγονοτα» οχι «αποψεις».

  Παντως ενα θεμα που σιγουρα κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει ειναι οτι τα προβληματα ηταν τρια. Το δημοσιονομικο ελλειμμα, το υπερογκο χρεος, αλλά και το αρνητικο ισοζυγιο εξωτερικων συναλλαγων. (αναφερεται και στο game over).
  Το τριτο το εχεις κι΄εσυ επισημανει πολλες φορές.

  Τώρα τι θα κανει η ΝΔ, με την «τριανδρια» της, ειναι δικο της προβλημα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 16. Ο/Η Εγκεφαλικό κύτταρο λέει:

  http://www.liberal.gr/arthro/73141/apopsi/s-moumtzis/anthropini-blakeia-i-politikos-schediasmos.html#pageundefined
  Εξαιρετικός ο Μούμτζής, ειδικά στο ζήτημα της εμπλοκής της δικαστικής εξουσίας.

  Μου αρέσει!

 17. Ο/Η Ενη λέει:

  http://www.tanea.gr/news/politics/article/5384574/otan-thymwse-h-komision/

  «Πως η κυβερνηση εβαλε τρικλοποδιά στον εαυτο της»

  υγ. Θα τα βρει μπροστα της στην αξιολογηση το Σεπτεμβριο……….

  Μου αρέσει!

 18. Ο/Η Ενη λέει:

  http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=824557

  Tα στατιστικα στοιχεια της ΕΛΣΤΑΤ δεν αμφισβητουνται , δηλωνει η Κομισιον

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s