Δεν υπάρχει, λέμε!

pak-man

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in καινούργιο συκώτι. Bookmark the permalink.

33 Responses to Δεν υπάρχει, λέμε!

  1. Ο/Η σχολιαστης λέει:

    Ενας Πρόεδρος στα γόνατα
    Δηλαδή πως θα είναι αν τον Δεκαπενταύγουστο του έρθει του Προέδρουτης Δημοκρατίας να ανέβει στην Παναγιά της Τήνου στα γόνατα; Εξ όσων θυμάμαι, γονατιστός δεν έχει φωτογραφηθεί ούτε ο Ερντογάν

    http://www.protagon.gr/epikairotita/enas-proedros-sta-gonata-44341167261

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η xBerliner λέει:

    Σκηνή από την Αγγλία που πριν από λίγες μέρες έγινε viral.
    Η βασίλισσα της Αγγλίας και δίπλα ο εγγονός της και μέλλον αρχηγός του ηνωμένου βασιλείου παρακολουθούν όρθιοι κάτι (αεροπορικές επιδείξεις νομίζω). Ο εγγονός πέφτει στα γόνατα για να εξηγήσει κάτι στο γιο του. Η γιαγιά χτυπάει στην πλάτη τον εγγονό και το κάνει με αυστηρότητα νόημα σήκω πάνω. Δεν επιτρέπεται ένας μέλλον βασιλειάς/αρχηγός του ΗΒ να πέφτει στα γόνατα.

    Το να σκύβει πέφτει στα γόνατα και το κεφάλι ο αρχηγός του ελληνικού κράτους είναι ντροπή. Ο αρχηγός του ελληνικού κράτους είναι η εξουσία (έστω και συμβολικά) και δεν επιτρέπεται να προσκυνά ούτε ανθρώπους, ούτε θεούς, ούτε δαίμονες (έστω και συμβολικά).

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Mitsos λέει:

    Πατριαρχείο Αντιόχειας Συρία που χαρακτηρίστηκε από τον Βαρθολομαίο αιρετικό εμμέσως πλην σαφώς. Αυτός έχει τη δύναμη να σηκώσει ελληνική σημαία? Αυτοί τη βγάζουνε όταν δίπλα τους βρίσκονται οι τζιχαντιστές που έχουν σταυρώσει χιλιάδες χριστιανούς.

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η δεξιος λέει:

    Έχει πολλές αμαρτίες ο άνθρωπος και παρακαλάει να τον συγχωρήσουν.

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η Πάνος λέει:

    Υπάρχουν πολλοί (και μερικοί ακόμα) λόγοι για να την πέσει κανείς στον ΠτΔ – ίσως το πιο αχώνευτο από τα παλτά που μας φόρεσε ο σύριζας. Ωστόσο η γονυκλισία είναι στάνταρ μέρος του τυπικού της Πεντηκοστής και αυτονόητη για όποιον Ορθόδοξο εκκλησιάζεται εκείνη τη μέρα, αιώνες τώρα. Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση στο Άγιον Όρος παρέμεινα όρθιος, αλλά ουδέποτε είχα δηλώσει «Ορθόδοξος» και εν πάση περιπτώσει ουδείς ενοχλήθηκε / ασχολήθηκε. Όπως δεν διανοήθηκα κι εγώ να σχολιάσω αρνητικά το συγκεκριμένο μέρος του τυπικού της λειτουργίας εκείνης της μέρας. Ειρήνη ημίν – και λίγη αυτοσυγκράτηση δεν θα έβλαπτε: οι ειρωνείες για τη γονυκλισία του ΠτΔ ουσιαστικά αντανακλούν σε όλους όσοι κάνουν το ίδιο. Δε λέει.

    Μου αρέσει!

  6. Ο/Η σχολιαστης λέει:

    Να γονατίσει αλλά χωρίς φωτογράφηση. Και τι νόημα έχει να γονατίζει και οι τρεις στρατιωτικοί να στέκονται προσοχή;

    Μου αρέσει!

  7. Ο/Η Ενη λέει:

    Οι τρεις στρατιωτικοι ειναι οι επιτελαρχες , των τριων σωματων του στρατου , και συνοδευουν παντα τον ΠτΔ, ως υπασπιστες, (το πρωτοκολλο)
    Προς τι η ειρωνεια;
    Για τη γονυκλυσία εδωσε μια ερμηνεια ο Πανος, Ετσι μαθαμε κι΄’ εμεις το τυπικο της Πεντηκοστης.

    Μου αρέσει!

  8. Ο/Η xBerliner λέει:

    Πανο
    Ο Πάκης δεν βρισκόταν εκεί ως ιδιώτης. Βρισκόταν εκεί ως ΠτΔ, ανώτατος άρχοντας αυτής της χώρας που εκπροσωπεί όλους τους έλληνες πολίτες. Ως ιδιώτης να κάνει ότι γουστάρει και δεν μας πέφτει λόγος. Ως ΠτΔ με φωτογράφους και κάμερες δεν μπορεί να πέφτει στα τέσσερα και να προσκυνάει τίποτα και κανένα. Είναι ζήτημα συμβόλων και συμβολισμών. Δεν επιτρέπεται η κοσμική εξουσία να σκύβει το κεφάλι στην θρησκευτική.

    » Και τι νόημα έχει να γονατίζει και οι τρεις στρατιωτικοί να στέκονται προσοχή;»
    Οι τρεις υπασπιστές του πολύ καλά έκαναν και δεν προσκύνησαν. Η θέση τους είναι πίσω από τον ΠτΔ και δέχονται εντολές μόνο από αυτόν, όχι από παπάδες. Όπως φαίνεται και στη φώτο εκεί βρίσκονται, στέκονται σούζα πίσω από την καρέκλα που υπάρχει για τον ΠτΔ με το κεφάλι ψηλά. Το πρόβλημα είναι ο Πάκης.

    Μου αρέσει!

  9. Ο/Η Ενη λέει:

    Για τον πολιτικο Παυλοπουλο, υπαρχουν πολλά εις βαρος του. Απο τοτε που ηταν υπουργός της κυβερνησης ΚΑΚ.

    Μου αρέσει!

  10. Ο/Η Ενη λέει:

    «Δεν επιτρέπεται η κοσμική εξουσία να σκύβει το κεφάλι στην θρησκευτική.»

    Σωστή η επισημανση του Βερολινεζου.

    Μου αρέσει!

  11. Ο/Η Πάνος λέει:

    Ούτε στο σακί, ούτε στο τσουβάλι – λένε στο χωριό μου.

    Μου αρέσει!

  12. Ο/Η xberliner λέει:

    «η γονυκλισία είναι στάνταρ μέρος του τυπικού της Πεντηκοστής και αυτονόητη για όποιον Ορθόδοξο εκκλησιάζεται εκείνη τη μέρα»
    Εγώ δεν θυμάμαι άλλο ΠτΔ να πέφτει στα τέσσερα. Όπως βλέπεις ούτε οι υπασπιστές έπεσαν στα τέσσερα. Ο Πάκης αν ήθελε να ακολουθήσει το τυπικό της Πεντηκοστής ας πήγαινε ως ιδιώτης όπου γούσταρε, χωρίς κάμερες και επισημότητες. Αν πάλι έπρεπε να βρίσκεται εκεί μέσα τη συγκεκριμένη μέρα δεν ήταν υποχρεωμένος να ακολουθήσει το τυπικό και αν έπρεπε να το ακολουθήσει ας έβρισκε τρόπο να μην βρίσκεται. Εδώ σε επίπεδο συμβολισμών είχε γίνει ολόκληρο ζήτημα με την επίσκεψη του Πούτιν στο άγιο όρος και το που θα κάτσει ο καθένας στη λειτουργία. Και όταν είδε ότι ο ΠτΔ υποβιβάζεται (σε επίπεδο συμβολισμών) βρήκε τρόπο να το αποφύγει. Άρα ο Πάκης ξέρει και καταλαβαίνει τα περί συμβολισμών και η στάση είναι απαράδεκτη.

    Μου αρέσει!

  13. Ο/Η PROJECT ANTISYSTEM λέει:

    Ά ολα κι ολα ο καθε Πακης κι ο καθε Τσιπρας υποχρεουνται να γονατιζουν μονο μπροστα στη Μερκελ αντε και σε καναν Ομπαμα,πουθενα αλλου.Τι νεωτερισμοι ειναι αυτοι που κανει ο Πακης;

    Μου αρέσει!

  14. Ο/Η δεξιος λέει:

    Αντισυνταγματικό πάντως δεν είναι όπως ξέρει ο και συνταγματολόγος Πάκης διότι προεδρεύει ενός κράτους με επικρατούσα θρησκεία.

    http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-3/

    Στο Άγιον Όρος έγινε φασαρία για το πρωτόκολλο εν σχέσει με έναν άλλο πρόεδρο.Εδώ ακολουθεί την παράδοση της επικρατούσης θρησκείας.

    Μου αρέσει!

  15. Ο/Η aftercrisis λέει:

    Σαν τον μεσαιωνικό αυτοκράτορα Ερρίκο Δ’ που πήγε γονατιστός στον Πάπα, στην Κανόσσα, για να ζητήσει συγγνώμη
    Αλλά έκανε λάθος στον παραλήπτη: ¨Όχι από τους παπάδες και καλογέρους (αυτοί τίποτε δεν πάθενε) αλλά από μας τους πολίτες πρέπει να ζητήσει γονατιστός συγγνώμη, γιατί αυτός με τον πρωθυπουργό του και τους άλλους πανάσχετους και πελατάκηδες α-δέξιους στούκαραν – με ορμή και με ψυχή – το σάπιο κάρο στη χαράδρα το 2004-2009.

    Μου αρέσει!

  16. Ο/Η xberliner λέει:

    «Εδώ ακολουθεί την παράδοση της επικρατούσης θρησκείας.»
    define επικρατούσης please.

    Μου αρέσει!

  17. Ο/Η aftercrisis λέει:

    Τελικά, από Πάπες και Πάκηδες, μάλλον είναι πιο πολιτικο-θρησκευτικά τακτοποιημένοι οι …Αγγλικανοί.
    Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ εκτός από το βασιλικό στέμμα του ΗΒ, του Καναδά, της Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Νέας Γουινέας-Παπούα και καμμιά 20αριά άλλων Κοινοπολιτειακών χωρών (όσων από αυτές είναι βασίλεια και όχι αβασίλευτες δημοκρατίες), είναι και «κεφαλή» της Αγγλικανικής Εκκλησίας.
    Ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ είναι από θρησκευτική άποψη υφιστάμενός της και γονατίζει αυτός στην Ελισάβετ.
    Και politically correct και σύμφωνο με τους τύπους, την θρησκευτική και πολιτική παράδοση και την ιεραρχία. Η επανάσταση του Cromwell κατάφερε αυτό που δεν κατάφερε η δική μας του ’21.

    Μου αρέσει!

  18. Ο/Η aftercrisis λέει:

    Και εκεί είναι «θρησκεία του Κράτους» (ολόκληρη βασίλισσα είναι αρχηγός της), ωστόσο αυτό συμβαδίζει με πλήρη ανεξιθρησκεία και με το πρωτείο της πολιτειακής εξουσίας.
    Υπάρχουν διάφοροι τύποι ρυθμίσεων της πάντα δύσκολης σχέσης Πολιτείας – Εκκλησίας, όμως τελικά κάθε πολιτικό συστημα διαλέγει τη ρύθμιση που βολεύει σ΄εκείνο.
    Η «διεστραμμένη» σχέση στην Ελλάδα βολεύει κυρίως τις ελληνικές πολιτικοκοινωνικές ελίτ και πολύ λιγότερο την εκκλησία. Γι αυτό και κάθε κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον ομφάλιο λώρο για κομματικό-πολιτικό όφελος και πάντα σπεύδει για να επωφεληθεί πουλώντας «ευσέβεια».
    Η αμοιβή της εκκλησίας γι αυτό είναι το οικονομικό απυρόβλητο, η μισθολογική εξασφάλιση του προσωπικού της και η εν γένει συμμετοχή στο σαρδανάπαλο βαθυ ελληνικό κράτος ως ένα από τα δομικά στοιχεία του.

    Μου αρέσει!

  19. Ο/Η δεξιος λέει:

    Και εδώ Άφτερ υπάρχει το άρθρο 3 που προσδιορίζει την επικρατούσα θρησκεία αλλά και το άρθρο 13 που εγγυάται την ανεξιθρησκεία.
    Διίστανται Βερολινέζε οι απόψεις των νομικών ως προς την ερμηνεία του όρου «επικρατούσα».
    Οι πιο μοντέρνοι λένε ότι απλώς περιγράφει μια πραγματικότητα και δεν δίνει κάποια προνόμια.
    Οι οπαδοί της ιστορικότητος των συνταγμάτων λένε ότι δεν είναι έτσι διότι το άρθρο αυτό είναι απομεινάρι άρθρων άλλων συνταγμάτων που έδιναν συγκεκριμένα προνόμια π.χ. παλιότερα υπήρχε διάταξη που απαγόρευε τον προσηλυτισμό και κάθε επέμβαση κατά της επικρατούσης θρησκείας ή καθόριζε ότι ο ανώτατος άρχων,βασιλιάς ή πρόεδρος,πρέπει να έχει αυτή τη θρησκεία.
    Και το σημερινό ωστόσο άρθρο έχει ένα προνόμιο,εκεί που απαγορεύει τη μετάφραση της Αγίας Γραφής χωρίς την άδεια της εκκλησίας και άρα δίνει σε μια συγκεκριμένη εκκλησία το προνόμιο της μετάφρασης του πιο διαδεδομένου βιβλίου του κόσμου (αυτό είναι η Αγία Γραφή).

    Μου αρέσει!

  20. Ο/Η δεξιος λέει:

    Αυτό που ονομάζεις εσύ διεστραμμένη σχέση Άφτερ είναι δημιούργημα της βαυαροκρατίας – μνημόνιο δηλαδή και εδώ (!) – που απαίτησε τη δημιουργία της αυτοκέφαλης εκκλησίας της Ελλάδος συνδεδεμένης με το ελληνικό κράτος ώστε να την ελέγχει και ο ελέγχων το κράτος και όχι ο σουλτάνος (Οικουμενικό Πατριαρχείο) ή ο τσάρος (Πατριαρχείο Μόσχας).
    Βλέπεις στην ανατολή τα πράγματα είναι αλλιώς και δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια απλά να κηρύξουν διαχωρισμό εκκλησίας – κράτους για να βγάλουν από τη μέση τον πάπα της Ρώμης.Υπάρχει πληθώρα «παπών» εκτός εμβελείας δυτικού κόσμου,άλλωστε για ανατολική εκκλησία μιλάμε.
    Για το λόγο αυτό σε όλη την νεοελληνική ιστορία και σε όλες τις επεμβάσεις μεγάλων δυνάμεων στην Ελλάδα ουδέποτε εζητήθη από τους Ευρωπαίους ο χωρισμός της εκκλησίας και του κράτους.
    Ούτε στην είσοδό μας στην ΕΟΚ έθεσε κανείς θέμα.Οι Ευρωπαίοι ξέρουν πολύ καλά ποιός θα είναι ο σπόνσορας της εκκλησίας εάν αυτή χωρισθεί από το κράτος.Τον είδαμε πρόσφατα στο Άγιον Όρος.

    Μου αρέσει!

  21. Ο/Η aftercrisis λέει:

    δεξιέ,
    για να είμαστε δίκαιοι, δεσμεύσεις υπάρχουν παντού, ακόμη και στη Βρετανία.
    Θυμίζω την περίπτωση του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκηπα Φίλιππου, δούκα του Εδιμβούργου. Ως γνωστόν ο Φίλιππος είχε αρχικά ως επίσημο τίτλο «πρίγκηπας της Ελλάδος και της Δανίας», νομίζω και της «Ρωσικής Αυτοκρατορίας». Ο Φίλιππος είναι το γένος Γκλύκσμπουργκ-Ρομανόφ, εγγονός των δικών μας Γεωργίου Α’ και Όλγας (είναι γιός του τέταρτου παιδιού τους Πρίγκηπα Ανδρέα), γεννήθηκε στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας και εξορίστηκε με την υπόλοιπη οικογένεια όταν καταργήθηκε η βασιλεία. Παρά την βασιλική καταγωγή, έγινε απλώς «σύζυγος της βασίλισσας» (το στέμμα πάει μόνον στον Οίκο των Ουίνδσορ) και μόνον αργότερα πήρε τίτλο του πρίγκηπα του ΗΒ.
    Η ιστορία του εν συντομία:
    Ο Φίλιππος είναι βαφτισμένος Ελληνορθόδοξος. ¨Όταν έλαβε την άδεια να παντρευτεί την Ελισάβετ από τον πατέρα της Γεώργιο VI, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από τον ελληνικο, δανικό και ρωσικό πριγκηπικό τίτλο, να γίνει αρχικά απλός βρετανός πολίτης. Επίσης να αλλάξει επώνυμο: πήρε το βρετανικό «γαλαζοαίματο» επώνυμο Mountbatten της μητέρας του Αλίκης, η οποία ήταν συγγενής της Βασίλισσας Βικτωρίας – σημειωτέον Φίλιππος και Ελισάβετ Β’ είναι μακρινά ξαδέλφια.
    Το πιό σημαντικό: Ο Φίλιππος, παρότι βαφτισμένος Ορθόδοξος, και παρότι ήταν ήδη 25 χρονών, πριν τον αρραβώνα υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το Ορθόδοξο δόγμα και να προσχωρήσει στην Αγγλικανική Εκκλησία!
    (φαίνεται παράδοξο για την ανεξίθρησκη Βρετανία, όμως η ιστορία θυμίζει – κάπως – τους πολυάριθμους Χριστιανούς Μεγάλους Βεζύρηδες αλλά και Χριστιανές Σουλτάνες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας: πριν την ανάληψη της Βεζυρείας ή την άνοδο στο θρόνο ως αυτοκράτειρες, αντίστοιχα, έπρεπε βέβαια να αλλαξοπιστήσουν και να προσχωρήσουν στον Μουσουλμανισμό).
    Μόνον στη συνέχεια, λίγο πριν το γάμο, ο Φίλιππος πήρε από τον Γεώργιο τον τίτλο του δούκα. Αργότερα η Ελισάβετ τον ονόμασε και πρίγκηπα του ΗΒ.

    Μου αρέσει!

  22. Ο/Η zepos λέει:

    H αγωνιώδης βιασύνη του θίασου να καταργήσει το μπόνους των 50 στο πρώτο κόμμα, δείχνει με ακρίβεια την «ακλόνητη» εμπιστοσύνη στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Αυγής από την Bridging Europe.που τους εδινε προβάδισμα 5,8 μονάδων…
    Πανικός…

    Μου αρέσει!

  23. Ο/Η δεξιος λέει:

    Δεν είναι καθόλου παράδοξο με βάση την ιστορία.Ο βασιλιάς στην Αγγλία είναι defender of the faith και μάλιστα πρέπει κατά την ανάρρησή του να πεί ότι θεωρεί the catholic faith idolatrous and superstitious,παρότι έχει εκατομμύρια υπηκόους καθολικούς.Η ιστορία αυτή έρχεται από πολύ μακριά,από την εποχή του Ερρίκου Η΄,της Ελισάβετ και της ισπανικής Αρμάδας και ακόμη παίζει στη Βόρειο Ιρλανδία.
    Για τους Άγγλους καθολικοί και ορθόδοξοι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά.Πάντως ο γιος του Φιλίππου Κάρολος ενδιαφέρεται για τη παλιά θρησκεία του πατέρα του και είναι από τους χορηγούς του Αγίου Όρους.
    Ο πρίγκιπας Ανδρέας,πατέρας του Φίλιππου,αποκληθείς και «καυσοκαλύβας’ επειδή στη μικρασιατική εκστρατεία έκαιγε καλύβες Τούρκων δεν εξορίσθηκε απλώς.Καταδικάσθηκε σε θάνατο μαζί με τους 6 από το στρατοδικείο αλλά αφέθηκε μετά από παρέμβαση της Αγγλίας

    Μου αρέσει!

  24. Ο/Η Πάνος λέει:

    μπερλίνερ,

    κρίμα τα τόσα ποστ στα «μυστήρια πράγματα» της καλύβας: μένεις ανεξεταστέος στα βασικά 😉

    Η γονυκλισία της Πεντηκοστής γίνεται αυτοπροσώπως προς το Άγιον Πνεύμα. Συνεπώς συμμετέχουν στο τυπικό και αυτοκράτορες, βασιλείς, ΠτΔ κλπ χωρίς παρεξήγηση.

    Από κει και πέρα πολλοί επιχείρησαν χθες και σήμερα να γελοιοποιήσουν τη φάση στα πλαίσια της αντισυριζικής καμπάνιας, με λάθος τρόπο – ως συνήθως.

    Αυτό που εξυπηρετεί τους συρζαίους, δηλαδή.

    Μου αρέσει!

  25. Ο/Η Αλικη λέει:

    Νομιζω, πάντως, οτι, πέραν του οφθαλμοφανους καιροσκοπισμού του ανδρός, θα πρεπει να πιστωθεί στον Παυλόπουλο το γεγονος οτι μαλλον διαδραμάτισε αποτρεπτικο ρόλο το περασμένο καλοκαίρι, οταν ο Τσιπρας και η παρέα του ηταν έτοιμοι να μας στείλουν να κάνουμε παρέα στη Βενεζουέλα του Μαδουρο.

    ΥΓ: Προκειται περι δαιμόνιου νομικού. Τον εχω πετύχει στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο -οπου είχα υποθεση στο ιδιο πινάκιο- να υποστηρίζει δυο υποθέσεις του πινακίου, στις οποίες επρεπε -αναλόγως προς το αίτημα της καθεμιάς- να επιχειρηματολογήσει στην δευτερη με αντίστροφο τροπο απο ο,τι στην πρωτη, επι του ίδιου ζητήματος.
    Τα κατάφερε να εχει απολύτως θεμελιωμένα επιχειρήματα και στις δυο περιπτώσεις, με μεγαλη άνεση και πειστικότητα και χωρις ίχνος αμηχανίας. Ηταν πολυ διασκεδαστικό να τον παρακολουθείς. Νομιζω οτι και η έδρα το διασκέδασε αναλόγως.
    Στη μια μαλιστα ειχε αντίδικο τον Βενιζελο. Απολαυστική μονομαχία στο Ελ Πάσο!

    Μου αρέσει!

  26. Ο/Η Ενη λέει:

    «δημοσκόπηση της Αυγής από την Bridging Europe.που τους εδινε προβάδισμα 5,8 μονάδων » (Zεπος)

    Μα εντελως αναξιοπιστη αυτή η δημοσκοπηση.
    Ο Συριζα, οι Ανελ, οι Λαε, η Ζωή, η Ανταρσυα , μια χαρά. 😎

    Μου αρέσει!

  27. Ο/Η Mitsos λέει:

    Η εκκλησία δεν μπορεί να χωριστεί από το κράτος διότι όποιος το επιχειρήσει θα πρέπει να κάνει το λογαριασμό. Και ο λογαριασμός είναι δύσκολος διότι εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα της εκκλησίας πέρασαν στο κράτος και διότι οι καταθέσεις της εκκλησίας θα φύγουνε εκτός Ελλάδος και τότε θα χρειαστεί άλλο ένα μνημόνιο για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Σιγά μην κάτσει ο Πούτιν να πληρώνει την εκκλησία της Ελλάδος και τον Τζερόνιμο για να πηγαίνει χεράκι χεράκι με τον πάππα στη Μυτιλήνη και να απεργάζεται την ενωση με τους καθολικούς. Το πολύ πολύ να ρίχνει κανένα ρούβλι για συγκεκριμένες μονές του Αγίου Ορους που είναι φιλορωσικές διότι οι περισσότερες είναι τα ματια και τα αυτιά της CIA στην εκκλησία της Ελλάδος.

    Στην Ελλάδα η εκκλησία και το κράτος είναι δυο τεράστιοι οργανισμοί βεβαρυμενοι με τεράστια σκάνδαλα που αν μπούνε μεσα λογιστές για να μοράσουνε θα βγει τέτοια μπόχα στην ατμόσφαιρα που θα φτάσει η μυρωδιά μέχρι τις Βρυξέλλες.

    Μου αρέσει!

  28. Ο/Η PROJECT ANTISYSTEM λέει:

    ΑΝΤΙ-ΥΛΗ ‏@ANTIYLH Πριν από 11 ώρες
    Πάκης…
    #GoT

    Μου αρέσει!

  29. Ο/Η xberliner λέει:

    «Η γονυκλισία της Πεντηκοστής γίνεται αυτοπροσώπως προς το Άγιον Πνεύμα. Συνεπώς συμμετέχουν στο τυπικό και αυτοκράτορες, βασιλείς, ΠτΔ κλπ χωρίς παρεξήγηση.»
    Δεν θυμάμαι ΠτΔ να προσκυνά έτσι.

    «Από κει και πέρα πολλοί επιχείρησαν χθες και σήμερα να γελοιοποιήσουν τη φάση στα πλαίσια της αντισυριζικής καμπάνιας, με λάθος τρόπο – ως συνήθως.»
    Η φάση είναι γελοία έτσι κι αλλιώς. Βασικά είναι εξ αρχής γελοίο να έχουμε ΠτΔ τον Πάκη. Δεν ξέρω αν είναι αντισυριζική καμπάνια να αναφέρουμε ότι ο Πάκης ήταν επιλογή του συριζα. Οι γονυκλισίες είναι αποτέλεσμα της γελιότητας που χαρακτηρίζει τον Πάκη, όχι του συριζα.

    Μου αρέσει!

  30. Ο/Η aftercrisis λέει:

    Προσοχή, πολιτικό σχόλιο, απομακρύνετε τα παιδιά απο την οθόνη:
    2014-2015: Τόση τσιριτσάντζουλα για την εκλογή ΠτΔ, νούμερα τσίρκου πολιτικών, σκάνδαλα με τον Χαικάλη και με άλλους τρισμέγιστους statesmen, μεταγραφές εξτρέμ που παίζουν έξω από την πλάγια γραμμή και λίμπερο πίσω απο την εστία (η κ. Ραχήλ και άλλοι), πρόωρες εκλογές… και τελικά, ως κερασάκι στην σάπια τούρτα, κυβέρνηση Βαρουφάκη με …απλώς προεδρεύοντα τον Τσίπρα.
    Και όλο αυτό το αναρχομπάχαλο, για να απολαμβάνουμε τον Πάκη ρε γαμώτο;

    Μου αρέσει!

  31. Ο/Η Γιάννης -2 λέει:

    Η γονυκλισία του ΠρΔ, του Πάκη ή οποιουδήποτε, είναι η απόλυτη ντροπή και εξαθλίωση, λαϊκισμός του κερατά, που απευθύνεται στο μέρος του λαού που ο Πάκης και οι σαν αυτόν βασίζονται ότι θα τους ακολουθεί ότι και να του «κάνουν»!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.