σύντροφε Μαδούρο, ας το κρύψουμε μη μας περιλάβουν τα συστημικά ΜΜΕ

Τώρα σοβαρά, Αλέξη, ζητήσαμε από τον Μαδούρο να αποσύρει τον «άτακτο» πρέσβη προκειμένου να μην αποκαλυφθεί σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που θα έπληττε την Αριστερά; Σοβαρά;

Απο το ΤΕΧΤ του Protagon

Ξεφτίλα λέμε! 

Advertisements

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in καινούργιο συκώτι. Bookmark the permalink.

57 Responses to σύντροφε Μαδούρο, ας το κρύψουμε μη μας περιλάβουν τα συστημικά ΜΜΕ

 1. Ο/Η Πάνος λέει:

  Ξεφτίλα;!

  Καμιά καταγγελία για το θέμα δεν υπήρξε (τότε). Και καμιά συνεπαγωγή ότι αν μαζέψουν τον ερωτύλο (όπως κι έγινε) απαγορεύονται τυχόν καταγγελίες. Η ξεφτίλα έγκειται μάλλον στο γεγονός ότι για την υπόθεση του Γεωργιάδη (της Κέρκυρας), υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού στη ΝΔ του Μητσοτάκη, ο οποίος είχε ανοιχτό και δημοσιευμένο θέμα καταγγελίας για παιδεραστία στη Ρουμανία, γνωστό από χρόνια σε όλους, το Ρrotagon δεν αφιέρωσε ούτε λέξη. Εκτός αν κάνω λάθος.

  Ας είμαστε πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς, σχο. Όχι πιο δίκαιοι, απλά πιο προσεκτικοί.

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Για να μπορούν να το παρακολουθούν όλοι:

  Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, σε επιστολή με ημερομηνία τον Μάρτιο του 2013, ο Αλέξης Τσίπρας, ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζε για τις καταγγελίες εργαζομένων στην πρεσβεία κατά του πρέσβη της Βενεζουέλας, αλλά επιθυμούσε το θέμα να λυθεί σε χαμηλούς τόνους.

  «Εφιστώ την προσοχή σου σε ένα ευαίσθητο θέμα στο οποίο περιμένω τη συμβολή σου και την παρέμβασή σου με τον καλύτερο τρόπο, το ήδη γνωστό σε εσάς ζήτημα που έχει προκύψει με τον νέο πρέσβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα», σημειώνει ο νυν έλληνας πρωθυπουργός.

  Πηγή: http://www.cnn.gr/news/politiki/story/32202/kataggeloyn-paremvasi-tsipra-gia-ton-atakto-presvi-tis-venezoyelas#ixzz48iUf2tyn

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η αναφορά του Τσίπρα:

  1. στα συστημικά μέσα ενημέρωσης (φαντάζομαι θα του είπε ο Μαδούρο, αν πάρεις την εξουσία να τα κλείσεις, το έκανα κι εγώ)

  2. στο συμπέρασμά του ότι το καθεστώς Μαδούρο είναι Αριστερά όπως ο συριζα στην Ελλάδα

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η xberliner λέει:

  «Καμιά καταγγελία για το θέμα δεν υπήρξε (τότε). »
  Μα αυτό ακριβώς ήθελαν να αποφύγουν κουκουλώνοντας το θέμα.

  «Και καμιά συνεπαγωγή ότι αν μαζέψουν τον ερωτύλο (όπως κι έγινε) απαγορεύονται τυχόν καταγγελίες.»
  Δεν απαγορεύονται προφανώς. Ίσως επειδή «το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα»

  «Η ξεφτίλα έγκειται μάλλον στο γεγονός ότι για την υπόθεση του Γεωργιάδη (της Κέρκυρας), υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού στη ΝΔ του Μητσοτάκη, ο οποίος είχε ανοιχτό και δημοσιευμένο θέμα καταγγελίας για παιδεραστία στη Ρουμανία, γνωστό από χρόνια σε όλους, το Ρrotagon δεν αφιέρωσε ούτε λέξη. Εκτός αν κάνω λάθος.»
  Έστω ότι στο Ρrotagon. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Αλέξης δεν είναι ξεφτίλας που ζητά να κουκουλωθεί ένα ζήτημα σεξουαλικής παρενόχλησης; Πολύ περίεργους συμψηφισμούς κάνεις.

  Για να βάλουμε το θέμα στις σωστές διατάξεις:
  Η ελληνική δικαιοσύνη λίγες αρμοδιότητες έχει πάνω σε ξένο διπλωμάτη έτσι κι αλλιώς. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα να είχε ευνοϊκή μεταχείριση ο πρέσβης από τις ελληνικές αρχές. Το υπουργείο εξωτερικών έπρεπε να ενημερώσει (ανεπίσημα βέβαια) την κυβέρνηση της Βενεζουέλας και τους ζητήσει «διπλωματικά» να λάβει μέτρα. Δεν ξέρουμε αν το έκανε αλλά από τη στιγμή που ήταν μόνο φήμες δεν μπορούσε να δώσει δημοσιότητα στο θέμα.
  Τώρα γιατί ένα αριστερό (αυτοπροσδιορισμός) ευρωπαϊκό (ευφημισμός;) κόμμα θεωρεί ότι θα έχει επικοινωνιακά ζημιές αν ένας πρέσβης μιας λατινοαμερικάνικης μπανανίας παρενοχλεί σεξουαλικά τις υπαλλήλους του, είναι κάτι που χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης (όπως και οι σοβαρές αυταπάτες).

  Μου αρέσει!

 5. Ο/Η zepos λέει:

  Το τεκμήριο ηθικής της «αριστεράς» επιβάλλει την απόκρυψη κάθε είδησης που θα μπορούσε ενδεχομένως να το πλήξει.. (Αφού το έκρυψαν οι δεξιοί.. τότε τι γυρεύουν από μας). Αν και δεν αποκλείεται, σε περίπτωση που κάποια υπάλληλος έκανε καταγγελία, να θάφτηκε αρμοδίως (δεν το ξέρουμε ίσως κάτι φανεί αργότερα)..
  Ασε το άλλο που ίσως τις ρώτησαν για το αν το ντύσιμό τους ήταν προκλητικό και προκάλεσε τα χουφτώματα από τον σύντροφο..

  Μου αρέσει!

 6. Ο/Η xberliner λέει:

  «προκάλεσε τα χουφτώματα από τον σύντροφο»
  Χουφτώνουν οι σύντροφοι;

  Μου αρέσει!

 7. Ο/Η δεξιος λέει:

  O πρέσβυς είχε διπλωματική ασυλία,την ίδια που είχε και ο Γεωργιάδης στη Μολδαβία.Αλλά θα γινόταν σούσουρο.Ήδη είχε γίνει σούσουρο με την Ζωή που υπεράσπισε ένα βιαστή τουριστριών και φώναζαν οι γυναίκες του σύριζα.Τα συστημικά μέσα είναι το διαρκές φόβητρο.

  Μου αρέσει!

 8. Ο/Η zepos λέει:

  Όπως αποδείχτηκε ΝΑΙ.. αλλά έχουν γνώση οι φύλακες και οι υπάλληλοι έμειναν με την διαμαρτυρία.. Θα δούμε – αν ζούμε – τις ζαβολιές τους σύντομα αφού τους πετάξουν έξω από του Μαξίμου οι πολίτες ..Μερικά βγαίνουν και τώρα αλλά οι καταγγέλοντες είναι λίγοι και «σκιάζονται»…
  Για δες εδώ τι λέει η κ.Βάσω Κιντή: (Ασχετο αλλά….)
  «Σύριζα: το πιο αποτελεσματικό πλυντήριο παρανομιών.
  Η κυβέρνηση νομοθετεί εν κρυπτώ για να εξαπατήσει. Φοβάται (δεν ντρέπεται) να πει ευθέως τι νομοθετεί και τα εμφανίζει ψηφισμένα εκ των υστέρων.
  Στο νόμο για την έρευνα και τα ΑΕΙ που ψηφίστηκε από τη Βουλή και δημοσιεύθηκε ήδη σε ΦΕΚ, εκτός των φωτογραφικών ρυθμίσεων που σημειώθηκαν ήδη για στελέχη της κυβέρνησης (που νομιμοποιούν εκ των υστέρων πράξεις τους) προστέθηκαν άλλες δύο τέτοιες εκ των υστέρων νομιμοποιήσεις που δεν υπήρχαν στο σχέδιο νόμου που είχε κατατεθεί και συζητηθεί στη Βουλή. Μπήκαν εκ των υστέρων
  1. νομιμοποίηση αναδρομικά επιδομάτων και δαπανών του ΕΛΚΕ από το 2010 (άρθρο 24 παρ. 9δ) για να καλύψουν παράνομη χορήγηση επιδομάτων που στο ΕΚΠΑ είχε βεβαιώσει η έκθεση του Ρακιντζή για την πρυτανεία Πελεγρίνη (βλ. δημοσίευση στην Καθημερινή)
  2. Άρση καταλογισμών σε Διευθυντές Ερευνητικών Κέντρων στο διάστημα 1997-2008 (Άρθρο 26, 10). Η ρύθμιση αυτή δεν υπήρχε στο σχ. νόμου που κατατέθηκε αλλά υπάρχει στον ψηφισμένο νόμο.»

  Μου αρέσει!

 9. Ο/Η physicist λέει:

  Το αν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση κατά των γυναικών εξαρτάται από το ποιος είναι ο δράστης. Επαναστατικοί ηγέτες και οι εκπρόσωποί τους δεν δύνανται να κατηγορηθούν ό,τι κι αν κάνουν. Το αυτό ισχύει για μέλη θρησκευτικώς αυτοπροσδιοριζόμενων ομάδων, για τις οποίες η βίαιη επιβολή των ανδρών πάνω στις γυναίκες (ειδικά στις αλλόπιστες και στις άπιστες) είναι προσταγή γραμμένη στα ιερά τους βιβλία και επομένως απαράβατη. Η αποδοχή αυτής της χαριτωμένης ιδιαιετερότητας πλουτίζει το πολιτιστικό μας τοπίο και είναι επιβεβλημένη για κάθε ανοιχτόμυαλο δημοκράτη, ο δε καυτηριασμός της είναι ρατσιστικός.

  Μου αρέσει!

 10. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Ενδιαφέρον έχει επίσης, ότι οι εργαζόμενες -όταν ήρθε ο νέος πρεσβης- απολύθηκαν.

  Μου αρέσει!

 11. Ο/Η Αλικη λέει:

  Το πνεύμα του διαβήματος Τσιπρα στην εν λογω υποθεση, εκτος της γελοιότητας και της υποκρισίας, αναδίδει και μια αύρα ελληνικης επαρχίας περασμένων δεκαετιών: «να τα κουκουλώσουμε, μην γίνουμε περίγελως της κοινωνίας».
  Η -αλλιώς: «ρεζίλι μας εκανε το παλιόπαιδο. Να δούμε τωρα πώς θα τα μπαλώσουμε, για να μην γελάσει με εμας ο συμπας κοσμος!»

  Μου αρέσει!

 12. Ο/Η ΣΑΘ λέει:

  Κάτω τα ‘ξερά’ σας από τον Ηγέτη!

  ΥΓ
  Πάντως, το δημοσίευμα του CNN Greece (;) είναι εξαιρετικά ‘διαφωτιστικό’…

  «Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για να συγκαλυφθεί υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης με κατηγορούμενο τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα Φράγκλιν Ραμόν Γκονσάλες καταγγέλλεται από επιστολή του πρωθυπουργού στον νεοεκλεγή τότε πρόεδρο της χώρας Νικολά Μαδούρο». (!;!;)
  http://www.cnn.gr/news/politiki/story/32202/kataggeloyn-paremvasi-tsipra-gia-ton-atakto-presvi-tis-venezoyelas#ixzz48jhvH4WP

  Με άλλα λόγια, το κείμενο λέει:

  Από επιστολή τού πρωθυπουργού [Αλέξη Τσίπρα] στον «νεοεκλεγή» [!!] τότε πρόεδρο Μαδούρο, καταγγέλλεται παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για να συγκαλυφθεί υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης με κατηγορούμενο τον πρέσβη Γκονσάλες!…

  Καμιά αντίρρηση, παρακαλώ;

  Μου αρέσει!

 13. Ο/Η Don Johnson λέει:

  Φταίει ο Μπουμπούκος που τσιρίζει… Ε ρε γέλια…

  Μου αρέσει!

 14. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Που κολλάει ο Μπουμπούκος; 🙂

  Μου αρέσει!

 15. Ο/Η Don Johnson λέει:

  Ο μπουμπούκια κολλάει σε όλα τα μπινελικια. 😉

  Μου αρέσει!

 16. Ο/Η Don Johnson λέει:

  Μπουμπουκος κι όχι μπουμπούκια

  Μου αρέσει!

 17. Ο/Η zepos λέει:

  Ίσως δεν ήταν και τόσο αθώα η συγκάλυψη του εφαψία πρεσβευτή..
  Εφημερίδα της Βενζουέλας γράφει για χρηματοδότηση του σύριζα από τον Τσάβες για ενίσχυση των κινητοποιήσεων των τότε «αγαναχτισμένων» και σημερινών υπουργοβουλευτών του θίασου..
  Ίσως βέβαια να πρόκειται για τον λατίνο Κουρή αλλά για φαντάσου να είναι έτσι..

  Παραθ’ετω το κείμενο σε Ισπανικά των οποίων η μάπα μετάφραση από το Google επιβεβαιώνει οτι γράφει για χρηματοδότηση:
  «GRECIA&GRACIAS ROJAS: En septiembre del 2010 siendo embajador de Venezuela en Grecia Rodrigo Chávez S., comenzó la relación política y económica del gobierno de Chávez con «el presidente y ex presidente de la Coalición de Izquierda y progreso (Synaspismos) Alexis Tsipras y Alekos Alavanos; la diputada nacional de la izquierda del PASOK (Partido Socialista), Sofía Sakorafa; el candidato para la presidencia de la región de Atenas para las regionales, Alexis Mitropoulos y la reconocida poetisa de izquierda Nadia Valavani, entre otros». Los apoyados griegos tuvieron la iniciativa de la campaña Manos Fuera de Venezuela que «recibió el beneplácito del Embajador Chávez S., quien mostró su posición entusiasta en particular a la figura del dirigente de la campaña, Alan Woods. Aquel documento fue expresión internacional de solidaridad obrera en defensa de la Revolución Bolivariana, agrupada en torno a la web marxista (www.marxist.com), diario virtual de la Corriente Marxista Internacional (CMI) según señalaba su web. Estos señores fueron financiados desde Venezuela -por recomendación de Juan C.Monedero y Pablo Iglesias, asesores en ese momento del Presidente- siguieron y aumentaron la conchupancia con el régimen chavista cuando asumió la embajada el sociólogo Franklin González. La referencia que le dieron a los rojos amigos griegos es que como era hombre del proceso, izquierdista de años, sociólogo y quien se habría desempeñado en las embajadas en Uruguay y Polonia, estaría dispuesto a ayudar a robustecer económicamente las protestas y manifestaciones en el país heleno contra la Unión Europea, el Euro y los planes económicos sugeridos desde el FMI. La reedición de tantas otras intromisiones en asuntos internos de muchos países en estos 14 años. Hasta un busto de Chávez colocaron en una calle de Atenas. Recordemos ahora que el premier es Alexis Tsipras quien con razones de financiamiento ha estado exageradamente agradecido al Gobierno y lo usa como ejemplo de revolución socialista comunista. Su razón tenía para asistir al funeral del desaparecido Caudillo y dejarse fotografiar compungido. En esta columna señalamos el apoyo del gobierno a las primeras manifestaciones contra el griego y la UE y dimos los nombres de los embajadores responsables de entregarle fondos a Tsiras…
  FARMATODO: Así pagan el diablo y Villeguitas. Hicieron de todo para ayudar al gobierno y son guerreros económicos. Los próximos?…»

  http://www.eluniversal.com/noticias/opinion/runrunes_52130

  Μου αρέσει!

 18. Ο/Η physicist λέει:

  Ζέπο, μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο μας λέει ότι η εφημερίδα El Universal ιδρύθηκε το το 1909 στο Καράκας. Αρχικά ήταν αντιτσαβική, έκανε όμως φιλοκυβερνητική στροφή. Η φωτογραφία του κτιρίου της στο Καράκας δίνει την εντύπωση ενός μεγάλου εκδοτικού οργανισμού.

  https://en.wikipedia.org/wiki/El_Universal_%28Caracas%29

  Μου αρέσει!

 19. Πρωτοι ξεκινησαν οι Αμερικανοι*
  στην ελλαδα, στην Χιλη οι δολοφονοι
  το ανταποδωσαν οι δικτατοροι**
  και τωρα το μαθαν οι ινδιανοι 🙂

  * «O Παν. Κανελλόπουλος, αρχηγός της ΕΡΕ, που είχε στηρίξει την Αποστασία και τις βασιλικές επιλογές, σε υπόμνημά του προς τον Κωνσταντίνο τον Ιανουάριο 1966, σχολιάζοντας την στάση των αποστατών της ΕΚ, σημείωσε ότι εκ των υστέρων πληροφορήθηκε ορισμένες λεπτομέρειες της κρίσης:»

  «Το χειρότερον … είναι ότι η απόσπασις των αναγκαίων βουλευτών… έγινε με εξαγοράν συνειδήσεων… με τον υπουργικόν θώκον ή και με άλλα ακατονόμαστα μέσα …».
  ** «….Από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ήταν αυτό του Τομ Πάπας και της εταιρείας EssoPappas. Σύμφωνα με κατάθεση του δημοσιογράφου Η. Δηματρακόπουλου στο αμερικάνικο κογκρέσο, η χούντα διοχέτευσε στο ταμείο της εκστρατείας του Νίξον 549.000 δολάρια σε μετρητά για τη προεκλογική εκστρατεία του το 1968. Το ποσό αυτό προερχόταν από τα κονδύλια που η CIA διοχέτευσε στην ελληνική ΚΥΠ, για την αντικομουνιστική της εκστρατεία. Η χρηματοδότηση γινόταν με εντολή του Παπαδόπουλου, μέσω του διοικητή της ΚΥΠ Μιχάλη Ρουφογάλη (δηλαδή ξέπλυμα χρημάτων μέσω του Πάπας). Το αντάλλαγμα για τον Πάπας από τη Χούντα ήταν ευνοϊκές συμβάσεις με το ελληνικό δημόσιο (οι οποίες είχαν αμφισβητηθεί από την Ένωση Κέντρου). «Το μερίδιό του στην Ελλάδα περιλαμβάνει την πολυδιαφημισμένη προνομιακή σύμβαση για την COCA-COLA, μονοπώλιο του δικαιώματος αγοράς της ντομάτας της Δυτικής Ελλάδας, και ένα σύμπλεγμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από χημικές και χαλυβουργικές εγκαταστάσεις, διυλιστήρια και στόλους πετρελαιοφόρων» (ριζοσπάστης, 29.4.2000). Από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά «επιτεύγματά» του ήταν η εξασφάλιση άδειας για τη δημιουργία εργοστασίου εμφιάλωσης της Κόκα-Κόλα στην Ελλάδα. Η αμερικανική πολυεθνική προσπαθούσε για μια δεκαετία να μπει στην ελληνική αγορά, χωρίς αποτέλεσμα….»

  https://avantgarde2009.wordpress.com/2009/04/21/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83/

  Αρέσει σε 1 άτομο

 20. Ο/Η Πάνος λέει:

  Πρόκειται όχι απλά για σανό, αλλά για κατουρημένο σανό.

  Όποιος θέλει, καταναλώνει.

  Μου αρέσει!

 21. Ο/Η aftercrisis λέει:

  «[…] το τρώγουνε στα φανερά και στα κρυφά οι γόηδες,
  και φάγαν το κεφάλι τους μ’ αυτό οι τεντιμπόηδες [..,]
  […] Ο γιαουρτάς, …αααάς, ααάς ! »
  * Στίχοι – μουσική Βασίλης Μποέμης, ερμηνείες Περικλής Βάγιας, Σπύρος Ζαγοραίος, Μπάμπης Γκολές, Μπάμπης Τσέρτος, διαφορετικές μεταξύ τους αλλά όλες εξαιρετικές.

  Μου αρέσει!

 22. Ο/Η Θανασης_χανια λέει:

  Και γω δε βλεπω καποιο προβλημα στην επιστολη του τσιπρα
  εξαλλου το λεει καθαρα
  «το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα» 😉

  σαν αποτελεσμα,το «προβλημα» δεν δημιουργησε επικοινωνιακη ζημια στην οικοδομηση της αριστερας
  που ειναι το θεμα λοιπον?
  μια χαρα ολα

  αυτο που μενει ειναι αλλη μια εισοδος στο πολιτικο λεξιλογικο νιουσπικ του συριζα
  «πολιτικη ωριμοτητα»..

  (κατα τα αλλα διαπιστωνω μετα λυπης οτι αρχιζει και ο τσιπρας σιγα σιγα να αποκταει τοτεμικη υποσταση, οπως και καποιοι παλιοτεροι πολιτικοι)

  Μου αρέσει!

 23. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Δεν είδα το συριζα να αμφισβητεί ότι ο Τσίπρας έγραψε την επιστολή στο Μαδούρο 🙂

  Μου αρέσει!

 24. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  «Τα χαρακτηριστικά της γνήσιας φιλίας και ο ρόλος των ΜΜΕ, δηλαδή των κοινωνικών δικτύων και η διαμόρφωση της γνήσιας φιλίας»

  Μου αρέσει!

 25. Ο/Η Πάνος λέει:

  Το πραγματικά σκανδαλιστικό είναι η πολιτική «συνομιλία», αλλά δεν την πρόσεξε κανείς. Τα άλλα (που ξεσήκωσαν ντόρο) είναι για εθισμένους καταναλωτές σανού + υστερικούς + το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ. Όχι ως προς τα τρισάθλια συμβάντα, αλλά ως προς την ημεδαπή διαχείρισή τους. ΥΓ. Επεξηγήσεις ΔΕΝ δίδονται, έχουμε σοβαρότερα θέματα που μας κυνηγάνε.

  (σχόλιό μου στο φ/μπ)

  Μου αρέσει!

 26. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Αυτό που μου έκανε εντύπωση -και το έγραψα- είναι ότι σύμφωνα με τον Τσίπρα, το καθεστώς Μαδούρο είναι Αριστερά όπως ο συριζα στην Ελλάδα 🙂

  Μου αρέσει!

 27. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Το έκλεψα απο το φ/β

  Η ομερτά που έχει επικρατήσει σε ολόκληρο το αριστερό Facebook για το θέμα του βενεζουελάνου πρέσβη είναι ανατριχιαστική. Και αποδεικνύει αυτό που έχω γράψει πολλές φορές: Μην τον ξεγράφετε τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν κάποια στιγμή φτάσουμε σε εκλογές και μπροστά στον κίνδυνο του «Κούλη», του «Ακραίου Κέντρου» και των «νεοφιλελέδων» η συντριπτική πλειψηφία αριστερών και «αριστερών» θα συσπειρωθεί γύρω από τον Τσίπρα.

  Μου αρέσει!

 28. Ο/Η Ενη λέει:

  Αφωτιστε

  «Καληνυχτα καΙ καλη τυχη» .

  Χθες βραδυ ξαναειδαμε την ταινια στην ΕΡΤ2…….

  Μου αρέσει!

 29. Ο/Η ΣΑΘ λέει:

  «Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα»

  Καλά, το ότι το προσωπικό τής πρεσβείας είχε -ως την ώρα εκείνη- επιδείξει «πολιτική ωριμότητα», (δεν το είχε κάμει βούκινο δηλαδή), ο Τσίπρας μπορεί πράγματι να ήταν σε θέση να το γνωρίζει.

  Πώς μπορούσε, όμως, να είναι βέβαιος ότι το προσωπικό αυτό «δεν θα λάβει μέτρα εντός Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα», γεγονός που θα έβλαπτε την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα;

  @ σχολιαστης

  Ευχαριστώ πολύ για τον «κατουρημένο σανό» που σχεδόν αδιαλείπτως μας ταΐζετε.
  Τον βρίσκω εξαιρετικής ποιότητος!

  Μου αρέσει!

 30. Ο/Η zepos λέει:

  Και οι λαλίστατες κυρίες του θίασου..μουγκαμάρα εδώ και 3 μέρες που αποκαλύφθηκαν τα άγρια χουφτώματα του φίλου αριστερού πρεσβευτή.. Και ο υπουργός (ποιός άραγε) του θίασου του οποίου η κόρη υπέστη τα ίδια, άραγε τι την συμβούλευε τότε.. «Κάτσε κορούλα σαν κοτούλα και μην μιλάς, πρόκειται για φίλο και εν δυνάμει χρηματοδότη της αριστερής μας…»
  ΤΡΑΓΙΚΟ!
  Το αποτέλεσμα ήταν να απολυθούν όλες οι υπάλληλοι για να μην αγριέψουν τα πράματα..
  Πως δεν τις έστειλαν στη εξορία.. είναι θαύμα…

  Μου αρέσει!

 31. Ο/Η δεξιος λέει:

  @ ΣΑΘ

  Μάλλον ήταν σίγουρος γιατί για να σε προσλάβουν οι Βενεζουελάνοι στην πρεσβεία τους έπρεπε να σε συστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ,εξ ου και η κόρη του στελέχους που μετά έγινε υπουργός και παρενοχλήθηκε.
  Σιγή ασυρμάτου μέχρι στιγμής από τις φεμινίστριες που έκοψαν τη διαφήμιση της Jumbo το Πάσχα με την Άντζελα επειδή ήταν σεξιστική.

  Μου αρέσει!

 32. Επισημαινοντας την ελλειψη σχολιασμου των υποψηφιων των προεδρικων εκλογων στις ΗΠΑ και θελοντας να συμβαλω στην εξωστρεφεια του ιστολογιου, το αναρτω.

  Στο παρελθόν η Jennifer Lawrence έχει δηλώσει ότι μια ενδεχόμενη επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ θα σηματοδοτούσε «το τέλος του κόσμου».

  Αυτή τη φορά, η λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ επέλεξε να απευθυνθεί στον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο πρόεδρο των Ρεπουμπλικανών με ένα απλούστερο μήνυμα: “Hey, Trump, fuck you!”.

  Όλα αυτά στο «The Graham Norton Show», το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

  Στο διάλογο συμμετείχε και ο Johnny Depp, ο οποίος ως επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, μίλησε για τον ρόλο του σε ταινία- παρωδία που κυκλοφόρησε από το σατιρικό σάιτ Funny or Die, όπου υποδύεται τον Donald Trump.

  http://www.athensvoice.gr/article/

  Μου αρέσει!

 33. Ο/Η ΣΑΘ λέει:

  @ δεξιος

  Τι συμβαίνει με τον Γεωργιάδη;

  Είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να είναι (αν είναι) «μπλεγμένος» σε υπόθεση παιδοφιλίας (στη Ρουμανία ή δεν ξέρω πού) και να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται;

  Είναι δυνατόν να μην έχει επιληφθεί η (ελληνική / διεθνής) δικαιοσύνη;

  Υπάρχουν έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες;

  Ευχαριστώ.

  Μου αρέσει!

 34. Ο/Η xberliner λέει:

  @ ΣΑΘ
  Ο συμψηφισμός είναι κάτι που προέρχεται από την ηθική ανωτερότητα της αριστεράς;

  «Είναι δυνατόν να μην έχει επιληφθεί η (ελληνική / διεθνής) δικαιοσύνη;»
  Δεν υπάρχει διεθνής δικαιοσύνη. Όσο για την ελληνική:
  «Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την εισαγγελία με αφορμή καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και δημοσίευμα του περιοδικού «Hot Doc» σχετικά με υπόθεση παιδεραστίας στην οποία φέρεται να ενεπλάκη ο πρώην βουλευτής, Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος είναι πλέον γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ. Ο ίδιος ο Νίκος Γεωργιάδης αρνείται τις κατηγορίες και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη. »
  http://tvxs.gr/news/ellada/eisaggeliki-ereyna-meta-ta-dimosieymata-poy-emplekoyn-niko-georgiadi-se-paiderastia&dr=tvxsmrstvxs

  Σε τί φάση βρίσκεται η υπόθεση ίσως πρέπει να ρωτήσουμε τους συντρόφους που κυβερνούν.

  «να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται;»
  Σε ποια θέση βρίσκεται;
  «Παραίτηση Γεωργιάδη από τη Ν.Δ. μετά τις καταγγελίες για παιδεραστία»
  http://www.efsyn.gr/node/55834

  Δεν υποστηρίζω τον Γεωργιάδη. Δεν ξέρω αν και τί έκανε; Ο Βαξεβάνης δεν είναι και η πιο αντικειμενική πηγή ενημέρωσης, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει καπνός καλά θα κάνει η δικαιοσύνη να ψάξει για το ποιος έβαλε τη φωτιά.
  Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα των αριστερών να ξεπλένουν τις δικές τους βρομιές λέγοντας ότι σκατά των άλλων βρωμάνε περισσότερο.

  Μου αρέσει!

 35. Ο/Η ΣΑΘ λέει:

  @ xberliner

  Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

  Ελόγου μου, πάντως, δεν επεχείρησα να κάμω κανέναν συμψηφισμό.

  Με το άστοχο «διεθνής δικαιοσύνη» εννοούσα την Interpol.

  Το «είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός……να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται;», το έγραψα διότι σε συγκεκριμένο σχόλιο είδα να φέρεται ως «υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού στη ΝΔ του Μητσοτάκη».
  Δεν ήξερα ότι έχει ήδη παραιτηθεί.

  «Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα των αριστερών να ξεπλένουν τις δικές τους βρομιές λέγοντας ότι σκατά των άλλων βρωμάνε περισσότερο».

  Ούτε και εγώ την καταλαβαίνω, αγαπητέ.

  «Σε τι φάση βρίσκεται η υπόθεση, ίσως πρέπει να ρωτήσουμε τους συντρόφους που κυβερνούν».

  Λέτε να το κρατάνε για «καβάτζα» για αργότερα; Για ευθετότερο δηλαδή και κρισιμότερο πολιτικά χρόνο;
  Δεν νομίζω, πάντως, να τους χρειαστεί, διότι ως τότε θα έχουν πατάξει τη φοροδιαφυγή, θα έχουν καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα έχουν φέρει τα κλεμμένα από την Ελβετία και τις Offshore, θα έχουν εισπράξει τις γερμανικές αποζημιώσεις…

  Μου αρέσει!

 36. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Μου αρέσει!

 37. Ο/Η xberliner λέει:

  ΣΑΘ
  Δεν ξέρω σε τί βαθμό μπορεί interpol μπορεί να παρέμβει σε κάποιον που προστατεύεται από διπλωματική ασυλία. Κατά τα άλλα από τη στιγμή που παραιτήθηκε δεν μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στον Κούλη.

  Μου αρέσει!

 38. Ο/Η physicist λέει:

  Κυριάκος λέγεται, όχι Κούλης. Δεν θυμάμαι να έλεγε κανείς «ο Χαρούλης Φλωράκης» ούτε «ο Γιαννάκης Μπανιάς». Αυτή η μαλακία που ξεκίνησε με τον Γιώργο Παπανδρέου και τα υποκοριστικά, και που εξυπηρετεί τον υποβιβασμό του πολιτικού αντιπάλου, παρατράβηξε.

  Μου αρέσει!

 39. Ο/Η xberliner λέει:

  physicist
  Το Κούλης νομίζω ξεκίνησε από τον Μητσικώστα.
  1. Τον θεωρώ πολύ μέτριο για πρωθυπουργό. Αν και πιο ικανό από τον Αλέξη (who isn’t θα μου πεις και δεν έχεις απόλυτο δίκιο).
  2. Πέρα από τις ικανότητές του κουβαλάει 2 τεράστια βαρίδια, το επίθετο και το κόμμα:
  Η συμμετοχή του στο σκάνδαλο Siemens ήταν μεν μικρότερη από τα άλλα μέλη της οικογένειάς του αλλά δύσκολα τον βλέπω να γίνεται πατροκτόνος και αδελφοκτόνος δε. Παρθένες δεν υπάρχουν μεν αλλά καλό είναι να μη φαίνεται ότι η γυναίκα του Καίσαρα είναι πουτάνα.
  Το κόμμα του από την άλλη δεν χρειάζεται σχολιασμό.

  Μετά από αυτά θα διατηρήσω το δικαίωμά μου να τον αποκαλώ Κούλη.

  Μου αρέσει!

 40. Ο/Η physicist λέει:

  Τίποτε απολύτως δεν χάνει η κριτική σου, Βερολινέζε, από την βαρύτητα που έχει αν τον αποκαλείς όπως τον λένε και όχι μ’ ένα υποτιμητικό υποκοριστικό που του κόλλησε κάποιος γελωτοποιός.

  Παρεκτός κι αν δεν έχεις αντίρρηση να είναι π.χ. το όνομά σου Λεωνίδας αλλά να σε φωνάζουν οι αντίπαλοί σου Λαλάκη επειδή είναι πεπεισμένοι ότι είσαι τενεκές.

  Μου αρέσει!

 41. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Αλλα είναι τα προβλήματα της Βεμεζουέλας

  Μου αρέσει!

 42. Ο/Η xberliner λέει:

  Πάνο
  λέει ο συριζα
  ««αυτό που προσπαθούν να εμφανίσουν ως «συγκλονιστική αποκάλυψη» είναι μια επιστολή με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας, ζητούσε από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας την αντικατάσταση του πρεσβευτή της χώρας στην Ελλάδα».»

  Η επιστολή γράφει:
  «Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα»

  1. Κανένας δεν κατηγορεί που ο Τσίπρας ζήτησε την απομάκρυνση του πρέσβη.
  2. Το πρόβλημα είναι ότι ο Τσίπρας επιδιώκει ένα ζήτημα σεξουαλικής παρενόχλησης να κουκουλωθεί.
  3. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πιστεύει ότι τα χουφτώματα ενός πρέσβη μιας χώρα που βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά θα δημιουργήσουν προβλήματα στο κόμμα του. Γιατί άραγε;

  Μου αρέσει!

 43. Ο/Η physicist λέει:

  Ένα άλλο ερώτημα είναι για ποιον λόγο η κυρίαρχη Κυβέρνηση της χώρας δεν απέπεμψε τον αυθημερόν τον Πρεσβευτή της Βενεζουέλας παρά ζήτησε την παρέμβαση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον κομπανιέρο Νικόλα. Τα κόμματα που ασκούσαν τότε εξουσία και οι αρμόδιοι παράγοντες στο ΥπΕξ είναι ακόμη περισσότερο υπόλογοι απ’ όσο ο Α. Τσίπρας, τον οποίον δεν υπερασπίζομαι καθόλου για την κατάπτυστη παράγραφο που ανέφερε παραπάνω ο Βερολινέζος.

  ΥΓ: Στο Ισραήλ, ο πρώην ΠτΔ Μοσέ Κατσάβ είναι στη φυλακή για παρόμοιες πράξεις με θύματα γυναίκες του γραφείου του. Τι να κάνουμε, άλλο η Δημοκρατία κι άλλο η Μπανανοτσαβερία.

  Μου αρέσει!

 44. Ο/Η xberliner λέει:

  «για ποιον λόγο η κυρίαρχη Κυβέρνηση της χώρας δεν απέπεμψε τον αυθημερόν τον Πρεσβευτή της Βενεζουέλας παρά ζήτησε την παρέμβαση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον κομπανιέρο Νικόλα»

  Λίγο δύσκολα να τον αποπέμψει χωρίς επίσημη καταγγελία που όπως λέει ο σύντροφος Αλέξης το προσωπικό έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα που στα συριζαϊκά μεταφράζεται οι συντρόφισσες το καταπίνουν το χούφτωμα αν είναι για το καλό της επανάστασης αλλά μην το παρακάνουμε. Το υπουργ. εξωτερικών βρέθηκε να διαχειρίζεται πολύ λεπτά ζητήματα. Αν ζήτησε από τον σύντροφο Αλέξη να μεσολαβήσει δεν προκύπτει από πουθενά. Το πρόβλημα δεν είναι ότι μεσολάβησε. Το πρόβλημα είναι η πρεμούρα για κουκούλωμα.

  Μου αρέσει!

 45. Ο/Η physicist λέει:

  Βερολινέζε, λες δηλαδή ότι πέντε γυναίκες είχαν περενοχληθεί και ότι το ΥπΕξ ή οποιοσδήποτε στην Κυβέρνηση δεν γνώριζε τίποτε αλλά γνώριζε μόνον ο Α.Τ. ή ο σύριζα. Ότι, πιθανώς, η κόρη του πρώην Υπουργού παραπονέθηκε στν πατέρα της κι αυτός στον Α.Τ., κι ο τελευταίος πήρε πρωτοβουλία χωρίς η Κυβέρνηση να έχει ιδέα για το τι συμβαίνει; Κάπως έτσι; Γράφεις, όμως, συγχρόνως:

  Το υπουργ. εξωτερικών βρέθηκε να διαχειρίζεται πολύ λεπτά ζητήματα.

  Για να τα διαχειρίζεται, θα πει ότι είχε γνώση. Κι άμα έχεις γνώση ότι ο κ. Πρέσβης χουφτώνει, λεπτό-ξελεπτό το ζήτημα, βρίσκεις μιαν αφορμή και τον στέλνεις στον αγύριστο, κι άμα θέλει να σου κουνηθεί ο μαντούρος, τον κάνεις διεθνές ρεντίκολο με τον ζωηρούλη που μας έστειλε και γελάει μέχρι και η Βόρειος Κορέα. Δηλαδή, άμα κολώνει κοτζάμ ΥπΕξ λόγω ενός χουφτωματία, δεν ξέρω τι να υποθέσω για καμιά περίπτωση να στείλουν οι Τούρκοι αντιτορπιλλικό στο Λουτράκι.

  (Όχι ότι έχεις καμιάν υποχρέωση ή δυνατότητα να ξέρεις τι έγινε, απλώς ρωτάω πώς υποθέτεις ότι έγινε η φάση).

  Μου αρέσει!

 46. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Η υπόθεση είναι απολαυστική. Π.χ. στο σημείο που ο Τσίπρας κατηγορεί τα ΜΜΕ, ξεπερνώντας ότι οι Τσάβες-Μαδούρο έχουν κλείσει τα μισά στη χώρα τους.

  Μου αρέσει!

 47. Ο/Η xberliner λέει:

  physicist
  Δεν γράφω εγώ ότι Το υπουργ. εξωτερικών βρέθηκε να διαχειρίζεται πολύ λεπτά ζητήματα.
  Στο λινκ που δίνει παραπάνω ο Πανος
  Καταλαβαίνω ότι το υπουργείο εξωτερικών είχε πληροφορίες. Το λεπτό του θέματος είναι ότι όταν θύματα κάνουν μούγκα για το καλό της επανάστασης ότι και αν κάνεις ως υπ. εξωτερικών είσαι χαμένος. Σκέψου να προχωρούσε σε απέλαση του πρέσβη χωρίς απτά στοιχεία στα χέρια του τί αρνητική εντύπωση θα έδινε στο εξωτερικό και τί θα του σούραν οι συριζαίοι στο εσωτερικό.
  Έχω την εντύπωση ότι στο εξωτερικών βρέθηκαν στη θέση να τους έχουν ψιθυρίσει τα χουφτώματα του πρέσβη (ίσως ανεπίσημα και κάποιο από τα θύματα να τους τα είπε) αλλά με τα χέρια δεμένα.

  Μου αρέσει!

 48. Ο/Η physicist λέει:

  Και οι πέντε γυναίκες μούγκα για το καλό της Επανάστασης, Βερολινέζε; Αλλά θα μου πεις μπαίνεις στην Πρεσβεία της Μπολιβαριανής χωρίς κομματικό βιβλιάριο; Δεν μπαίνεις …

  Μου αρέσει!

 49. Ο/Η Don Johnson λέει:

  @physicist, @xberliner
  Πρέπει να τρώμε από τον ίδιο σανό γιατί κι εγώ τις ίδιες απορίες έχω…

  Μου αρέσει!

 50. Ο/Η Don Johnson λέει:

  Και μια δικιά μου ερώτηση.

  Ο Τσίπρας με ποια ιδιότητα έστειλε την επιστολή, γιατί απ ότι κατάλαβα δεν αρνούνται ότι την έστειλε; Και με ποια αναταλλάγματα;

  Μου αρέσει!

 51. Ο/Η xberliner λέει:

  «Ο Τσίπρας με ποια ιδιότητα έστειλε την επιστολή, γιατί απ ότι κατάλαβα δεν αρνούνται ότι την έστειλε; Και με ποια αναταλλάγματα;»
  Σύντροφοι είναι, αλληλογραφούσαν, κομματικά στελέχη του συριζα ταξίδευαν στη Βενεζουέλα. Εδώ χρηματοδοτούσαν το φιλικό κόμμα των ποδέμος εσύ στην αλληλογραφία κόλλησες (φαντάσου να έβγαινε ότι οι αμερικάνοι ή οι γερμανοί χρηματοδοτούσαν κάποιο άλλο κόμμα στην Ισπανία ή αλλού στην Ευρώπη τί θα ακούγαμε;) .

  Μου αρέσει!

 52. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Ναι ρε παιδιά αλλά αυτά δεν τα γράφεις, ούτε στον αδερφό σου, όχι στο σύντροφό σου, καθότι δεν ξέρεις πού θα πέσουν ακόμη και εσωκομματικά 😉 και πώς έρχονται τα πράματατα, τα λες έχοντας και το νου σου μην σε γράφουνε κα μετά τα ..ξεχνάς.
  σκριπτα μάνεντ και τέτοια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι το ύφος της επιστολής και όχι τόσο για τα σοβαρά που θίξατε παραπάνω, όσο για την αφέλεια του συντάκτη και την διαφαινόμενη του παραλήπτη.

  Μου αρέσει!

 53. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Αναγνώστη, εχει ενεργοποιηθεί …κόφτης για τα σχολιά σου από το μεγάλο αδερφό; 🙂

  Μου αρέσει!

 54. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
  Γεροβασίλη: Σε διπλωματική γλώσσα η επιστολή Τσίπρα για τον πρέσβη της Βενεζουέλας

  Πηγή: Γεροβασίλη: Σε διπλωματική γλώσσα η επιστολή Τσίπρα για τον πρέσβη της Βενεζουέλας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/267344/gerovasili-se-diplomatiki-glossa-i-epistoli-tsipra-gia-ton-presvi-tis-venezoyelas#ixzz48vj2XNPM

  Μου αρέσει!

 55. Ο/Η σχολιαστης λέει:

  Ο δημοσιογράφος Ι. Πιπίνης, λέει ότι το ΥΠΕΞ δεν είχε ενημερωθεί.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s