…χωρίς μαγκιά και ήθος

…οι συριζανελ φέρνουν για ψήφιση αυτό το εξάμβλωμα και προσπαθούν να το papanikos-i-fakaπαρουσιάσουν ως …εκλεκτό.

Protagon  /  Κατρούγκαλος: «Το νέο Ασφαλιστικό διαπνέεται από κοινωνική δικαιοσύνη»
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος υπεραμύνθηκε για άλλη μία φορά του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό, καταθέτοντας τις αναλογιστικές μελέτες στις οποίες στηρίχθηκε, στις συναρμόδιες Επιτροπές Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ο υπουργός Εργασίας υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα στην Ευρώπη που να εξασφαλίζει μεγαλύτερα ποσοστά αναπλήρωσης, ειδικά για μικρά και μεσαία εισοδήματα, τονίζοντας ότι «το νέο Ασφαλιστικό διαπνέεται από κοινωνική δικαιοσύνη». Ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε ότι «πρόκειται για ελληνική μεταρρύθμιση και δεν υπαγορεύτηκε, όπως υπαινίσσεται η ΝΔ, από κανέναν».

About σχολιαστης

Σχολιάζω...
This entry was posted in καινούργιο συκώτι. Bookmark the permalink.

3 Responses to …χωρίς μαγκιά και ήθος

  1. Ο/Η σχολιαστης λέει:

    http://www.protagon.gr/epikairotita/oikonomia/meleti-sok-gia-to-asfalistiko-syntakseis-peinas-to-sxedio-katrougkalou-44341127927

    Μελέτη-σοκ για το Ασφαλιστικό/ Συντάξεις πείνας το σχέδιο Κατρούγκαλου

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η zepos λέει:

    Γ.Καψής: «ΜΑΖΈΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΎΓΚΑΛΟ…Ο άθλιος κος του 12% είχε το θράσος να εξομοιώσει τα θυματα της ΜΑΡΦΙΝ με τούς….αγωνιστές του ( ακούστε θράσος)αντιμνημονιακού αγώνα,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αλλά άμα σε λένε Κατρούγκαλο όλα τα άλλα….Χειρότερο δεν μπορεί να σου τύχει»..

    Σαν «κύριος» οφείλει να αποδώσει τα εύσημα σε εκείνους που με την χαζομάρα τους να πιστέψουν στα ψέμματά τους για αντιμνημονιακό αγώνα, πήγαν στις πορείες,έκαψαν μαγαζιά και δολοφόνησαν αθώους μεν, αλλά κατάφεραν να κάνουν αυτόν τον άθλιο και τους υπόλοιπους ψεύτες υπουργούς και τον αρχιψεύτη Π/Θ..

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η zepos λέει:

    «Το έγκλημα της Marfin έξι χρόνια πριν – η δολοφονία τριών νέων συμπολιτών μας κι ενός αγέννητου παιδιού – δεν συνέβη στο κενό. Συνέβη σε συνθήκες ακραίου λαϊκισμού που συστηματικά φλέρταρε με τον αριστερό όσο και τον δεξιό εξτρεμισμό, προτάσσοντας τον αντικοινοβουλευτισμό και ενισχύοντας εκφάνσεις τρομοκρατίας που είχαν περιθωριοποιηθεί στην κοινωνία μετά την σύλληψη της 17Ν.

    Όσοι έσπειραν ανεύθυνα το λαϊκισμό, την πιο δύσκολη ώρα της χώρας, αντί να διαφυλάξουν το πολίτευμα και την κοινωνική ειρήνη, ας αναλογιστούν έστω και σήμερα τις πράξεις τους. Σήμερα που απεκδύθηκαν αναγκαστικά, ο ένας μετά τον άλλον, το κοστούμι του «αντιμνημόνιου».

    Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, τιμά τη μνήμη των θυμάτων της δολοφονικής αυτής επίθεσης κατά εργαζομένων και καταδικάζει τους θύτες, όσο και αυτούς που ευθύνονται για το κλίμα αποσταθεροποίησης που επέτρεψε στους δράστες να παρεισφρήσουν των διαδηλώσεων και να διαπράξουν ανενόχλητοι ένα τέτοιο έγκλημα.
    http://www.tokinima.gr/marfin_20160505/

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.